![]() |
איזה תרגיל הכי טוב ליד אחורית לפי דעתכם?
אבל משהו חזקקקק משהו עצבני
|
איזה יד ?
|
לחיצה צרפתית
בנצ' פרס אחיזה צרה מקבילים יש הרבה, תגוון |
בנצ' פרס באחיזה צרה טוב כאילו הוא לא עובד על עוד שרירים יותר מדיי?
אני מבנתיים עושה רק מקבילים וחשבתי להוסיף עוד תרגיל |
אם אתה עושה מקבילים בתור תרגיל אחד אז תחלק את מס' הסטים בינו לבין לחיצה צרפתית או פשיטה מאחורי הראש[כל דבר שבו הידיים יהיו קרובות לראש]
|
אם אתה עושה מקבילים בתור תרגיל אחד אז תחלק את מס' הסטים בינו לבין לחיצה צרפתית או פשיטה מאחורי הראש[כל דבר שבו הידיים יהיו קרובות לראש]
|
חח מלמד הרגת אותי xd
|
במקרה שלך בנצ' ופרס יעשו את העבודה לעוד תקופה ארוכה
|
ציטוט:
היד האחורית שלי לדוגמא בפיגור ... וזה כי לא עבדתי עליה תקופה ארוכה ורק עשיתי סטים כבדים של תרגילים מורכבים . בנצ' מיליטרי מתח ורגליים. המון זמן . כן היה לי התקדמות לינארית במשקלי עבודה . והעלתי כל אימון שלישי 2.5 קילו במשקלי עבודה עד שנתקעתי והורדתי מעט חזרות. ככה איזה 3-4 חודשים. |
ציטוט:
|
טרייספס פושדאון עם מגבת או חבל
עם דרופ סטים . |
ציטוט:
|
לחיצה צרפתית..
מתיחת תלת ראשי מאחורי הראש עם דאמבל מקבילים הפוכים עם התנהגות כנגד פלטות על הבטן.. מתיחת תלת ראשי כנגד פולי עליון באמת שלא חסר. הייתי עושה 3 סטים מכל דבר וכן זה הרבה לשריר קטן אבל רק ככה היד האחורית שלי גדלה למימדים..זיינתי אותה אפילו שהעמסתי יותר סטים ויותר תרגילים מהרצוי..ועליתי ב3 חושדים ב5 בסנטימטר ביד כי הייתה לי רק יד קדמית.. תתארו לכם מזה 37 על מטר 68..זה לא וואוווו אבל זה נראה ממש גדול |
ציטוט:
תשתדל לקרוא לפני שאתה מגיב . http://s9.photobucket.com/albums/a53...bs/th_STFU.gif |
בתוכנית ab זה טוב לעשות 3 סטים מקבילים ו2 סטים לחיצה צרפתית?
|
לפי דעתי מוט מעל המצח צרפתי בשכיבה w
|
לא יודע מה היכ טוב..
אבל הכי אני אוהב זה לחיצה חזה שאחיזה יהלום בסמיט.. אחרי זה לחיצה צרפתית |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
משקל 71.7 מתאמן קרוב לשנה . התאמנתי בנפח נמוך 4 חודשים בערך . |
ציטוט:
|
ציטוט:
דדליפט אני לא עושה בגלל אותן סיבות בנצ' 65 קילו 8 חזרות 3 סטים פרס ? פרס אובר הד ? - 35 קילו . לג פרס - 170 קילו לא הייתי סגור על איזה פרס אתה מדבר :) |
ציטוט:
בכל מקרה אם משקל שהגעת אליו הוא 65 קילו לעומת המשקל שלך 71 אז כן מעומס כזה אני בספק אם היד אחורית תגדל, אבל כשתגיע למשקלים של 90-100 קילו אתה חושב שהיא תישאר אותו דבר? |
ציטוט:
שוב הייתי גם רק 4 חודשים בתוכנית . ואחרי שנתקעתי חודשיים שלמים על אותו משקלי עבודה ואותו משקל . הבנתי שזה לא עובד, שניתי לתוכנית מבודדת . Ab |
לחיצה צרה עם 120 קילו 4 סטים 8-12 חזרות יעשו את העבודה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:) נכנסתי רק לפני יומיים לתוכנית החדשה . והתפריט החדש |
ציטוט:
בחייאת. |
ציטוט:
אם יש לך משהו חכם להגיד אני אשמח לשמוע אם באת לזלזל במשקלי עבודה שלא שלך תחסוך ממני. אם יש לך בעיה אם זה שבריאותית אני לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט תחסוך ממני גם . |
ציטוט:
כמה אתה שוקל שאתה עושה בנצ' 65? |
ציטוט:
תגובה 45.... |
ציטוט:
71 ציטוט:
חוסר העבודה המבודדת הוא זה שיצר את הפיגור . לא סוג התרגילים המורכבים . מסתבר שלעבוד מבודד והרבה חזרות , משפיע עליי הרבה יותר טוב מעבודה על מורכבים בלבד.. הייתי צריך למצוא אמצע בין השניים . |
ציטוט:
|
מקבילים היה התרגיל שסידר לי את היד האחורית כשהיא הייתה בקנטים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עברתי השבוע לתפריט של 4900 קלוריות ו 160 גרם חלבון ולתוכנית ab אחת המטורפות :) |
ציטוט:
|
אולי מספיק עם הנבועות שקר של "עד שאתה לא במשקל x או y או משקלי העבודה שלך הם x או z אין לך מה לעשות שום דבר חוץ ממה שריפטו אומר או שאתה gaylord"
עיקרון הכי בסיסי בתורת הענף:האימון צריך להיות תואם מטרה ,ואם המטרה היא היפרטרופיה אז האימון צריך להיות מכוון לשם,פרט לעודד אני לא ראיתי כמעט גולשים בפורום (אם בכלל) שבאמת התקדמו מבחינת מסת הגוף שלהם בתוכניות ss או דברים בסגנון ,עודד כנראה בחור עם נטיה אנאירובית טבעית והוא יגדל פחות או יותר מכל דבר אם הוא רק יתאמן כמו בן אדם,ל90 אחוז מהאנשים לא תהיה כמות משמעותית של היפרטרופיה בתוכניות מהסוג הזה. |
ציטוט:
ארבל, הסיבה שאני היחיד שקיבל תוצאות מהתכנית הזו היא כי אני היחיד בפורום הזה שבאמת עשה אותה, מה שאומר עלייה של 2,3,4,5 קילו למוט בכל התרגילים כל אימון (או דו שבועית במקרה של הסקוואט) לאורך תקופות של חודשים. אני די בטוח גם שאם אני אשאל את "כל הפורום שעשה את התכניות האלו ולא גדלו" מה העקרונות המנחים ושיטת העבודה בתכנית הם לא יידעו להגיד לי, ואני משוכנע שאף אחד מהם גם לא קרא את הספר. ואם נצא מ"העולם נגד ריפטו" לשנייה- לא משנה איך מגזיני פלקס יסובבו את זה, היפטרופיה זה תוצר של התקדמות פרוגרסיבית במשקלי עבודה ומאזן קלורי חיובי. כל תכנית שתספק את החלק הראשון במשוואה היא טובה, ולא אכפת לי אם קוראים לזה SS, WS, WSFSB,ABCDEFG. רק צריך להוציא לילדים מהמוח מיתוסים שיווקיים שעושים עוול לעולם הכושר כמו פימפומי חזה ובייספס יחד עם No Explode דקה וחצי אחרי האימון יגרמו להם לקום מחר קולמן. וצריך להתחיל להחדיר את הקונספט שגדילה והתחזקות זה לא נס ולא נופל משמיים רק למבורכים גנטית אלא תוצר מאוד פשוט של התקדמות. ואני די בטוח שאתה מסכים איתי על זה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ