![]() |
ימים של ab
אני עושה 4ab בחלוקה הקלאסית בצורה של: Abxabxx
בגלל אילוצים יהיה אפשר לעשות: Axbaxbx לא קריטי,נכון? אותו מרווחים בין אותו אימון רק בלי יומיים מנוחה |
אותו חרא.
|
לא סוף העולם לעשות גם abaxxbx למשל...
|
שלושה אימונים ברצף - דרך יעילה לצמצם התקדמות
|
ציטוט:
ככה שיוצא אותו אימון כל 4 יום ו3-4 אימונים בשבוע? |
ציטוט:
ושוב, אם קורה פעם ב... לא סוף העולם. העיקר לא להפוך את זה לקבוע. |
עדיף לעשות 3 אימונים בשבוע, מה הרביעי נותן?
|
ציטוט:
אם הוא מתאמן יומיים נח יום ואז מתאמן פעם שלישית או שהוא מתאמן פעם אחת נח יום אחד ואחר כך מתאמן פעמיים . זה אותו דבר . אלא אם כן אתה מתכוון לפסול כאן את ab בכלל... הוא עבד כל פעם על שריר אחר . יש יומיים מנוחה בין הA הראשון לשני , לא רואה כאן שום בעיה. |
פשוט בשלושה אימונים ברצף למתאמן טבעי אתה לא יכול לתת תפוקה מקסימלית
|
אני לא רואה בעיה במתאמן שעושה abcxabcxabcx ... ?
|
אם אתה לא רואה בעיה בתכנית כמו abc אז זה ויכוח אחר לגמרי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחלה תוכנית, במיוחד כשלא עושים אותה עכשיו ברצינות מה טוב בabc? למה מתאמן מתחיל או בינוני צריך פיצולים ? |
ציטוט:
|
מהסיבה ש6 אימונים בשבוע משאירים מעט מאוד מקום להתרחשות של התקדמות משמעותית לאורך זמן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עדיף להתאמן עם כמה שיותר מנוחות בתנאי שכל אימון חוזר על קודמו |
ציטוט:
אבל תיראה התקדמויות של חברי פורום כמו Tamir שעובד ABCDE, לפי דבריו. או ארבל שעובד ABCD לפי מה שהבנתי... |
ציטוט:
תקח מתאמן ממוצע עם הרבה אוכל + הרבה פלטות על המוט הוא יגדל ולא רע אבל אם תאמן אותו בצורה מושכלת ואופטימאלית הוא ישתפר יותר מהר זה הגדולה של מאמנים, כמו ריפטו, ביל סטאר, מדקאו, גלן פנדלי, דפרנקו (זה שהעלתי את הסרטונים לפוסט סרטי מוטיבציה) הם לוקחים ספורטאים והופכים אותם ליותר טובים/מהירים/חזקים/גדולים |
ציטוט:
בסרטון של הבנץ של שנייהם, הטכניקה לא אותו דבר, נכון? |
ציטוט:
רק שטייט לוחץ ממש כמו pl הקשת של הגב והרגליים משוכות לאחור והשבירה של המרפקים היא יותר קיצונית מהסרטונים של ריפ |
ציטוט:
רק שאצל ריפטו לא שוברים מרפקים קדימה. זה נכון? ואם כן, איך עדיף לדעתך? |
טייט מדגים בעיקר טכניקת לחיצה עם חולצה
|
אתה מתכוון לחליפת לחץ?
|
ציטוט:
|
בוא נגיד ככה , אני הבנתי שיש כאן הרבה עניין פסיכולוגי ותזונתי .
מאז שחזרתי למאסה הוספתי 15 קילו למוט של של לחיצת חזה , אני עובד פיצולים ואני לא מתאמן טירון. אני מניח שגם אם הייתי אוכל את אותה כמות האוכל והיה לי את אותה המוטיבציה והרצון , לא הייתי מוסיף למוט יותר בתוכנית כמו 5x5 כי זה לא הגיוני בעלילו לא רק שלא הייתי מוסיף , גם לא הייתי מתאושש סביר להניח. |
ציטוט:
2. באיזה פיצול אתה עובד? 3. כל כמה זמן אתה מוסיף משקל למוט? |
תמיד אהיה מישהו שנפח ותדירות גבוהים יעבדו עליו גם אם הוא טבעי
ל99% האחרים לעבוד 5-6 פעמים בשבוע ו3 אימונים ברצף זה beatiful suicide, אלא אם כן עובדים בעצימות נמוכה (lol) |
axbxcxx
יהיה יעיל יותר מabxabxX? |
ציטוט:
כמה כמה שיותר מנוחות בין a לa וb לb ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
והאימונים יהיו axbxaxx שבוע אחר כך bxaxbxx או לבנות את אימון a כדומיננטי ואימון b יותר למישורי עבודה אחרים (למשל בנצ' בa, ופרס בb, סקווט ב a פרונט סקווט ב b...) ואז זה יראה ככה axbxaxx כל הזמן שני אימוני a ואימון אחד b |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש תדירות גירוי של פעם בשבוע.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ