![]() |
סרטון סקוואט שלי
|
חבר'ה, איך אני משלב את הסרטון הזה ישירות בתוך הודעה בפורום? אין לי מושג וזה משגע אותי
|
יפה מאוד
|
אחי אתה תותח.!!!
|
חזק...
סקוואט טוב! |
עלוש, איך עשית את זה?
תודה |
וואה כמה משקל יש שם?.
חח הבאתה לי רעל לאימון !. |
קוד PHP:
|
|
ועוד אחד,,,, במשקל קל יותר
http://www.youtube.com/watch?v=a8V3s...eature=related |
תגיד מאור החגורה שעלייך,מאיפה היא ...היא ניראית איכותית מאוד.
|
ציטוט:
החגורה נראית כמו דגם: Full Premium Grade Leather Double THICK Prong Belt. ציוד של חברת APT אחת החברות הידועות והמוכרות בתחום הפאוורליפטינג ציוד לבודיבילדרים ומרימי משקולות מקצועיים - רוני קולמן גם משתמש בציוד הזה. |
מאור אתה תותח הסקוואט והמשקל שאתה מרים גאווה ישראלית למכוני הכושר בארץ. פשוט לראות ללמוד ולקבל השראה
רציתי לשאול אותך במכוני כושר בארץ ונראה לי גם שאצלך אין דאמבלים במכון יותר מ45\50 ק"ג מה אתה עושה כשאתה צריך יותר משקל בדאמבלים? |
מה המשקל בסקוואט הכבד?
|
220 בערך...
|
תודה רבה חבר'ה, הרבה תודות דבר ראשון לכם על הפירגון, לאישתי המדהימה וכמובן לרשת ישראלבודי שתומכת בי כל כך. תודה רבה רבה!!!
|
ציטוט:
כן גם אני חשבתי ככה האמת במראה ראשוני,נביא בהיזדמנות . תודה. |
לא צריך ספוטר בחימום מאור :d
תותח על. |
משקל מטורף מאוד ומאסה של קרנף במלוא מובן המילה,אתה עושה לנו גאווה ישראלית לך כבר תתחיל תקרירה בחול אתה מבוזבז פה כל כך שזה פשוט כואב ליראות
|
תותח :)
|
אכזרי ביותר.
תנועה נקיה, משקל מכובד, מאוד מרשים. אגב טוב לראות שוב גם את צוקרמן, מאור אולי תוכל לעדכן מה קורה עם הבחור בימים אלה, אשמח לדעת שהוא חוזר לעניינים. |
ואוו סקוואט מטורף..מענין כמה משקל תוכל לשים בטווח חזרות יותר נמוך..
|
פשוט ואו! על הסקוואט וגם על השיפור שלך נראה מטורףף
|
אין על מאור:bow:, גם גדול גם חזק וגם יפה (במיבנה הגנטי שלא תתחיל לפנטז לי אה?)
מישקל מכובד מאוד 220 קילו על 15 חזרות:11:, כל הכבוד. מחר גם אני מעלה סירטון כזה ואני רוצה אותם פירגונים בדיוק, אוי ואבוי אם לא, אני אנעל את האשכול הזה! |
לא נורמלי, עושה את זה ממש בקלילות.
ד"א כיף להתעדכן תמיד בתמונות שלך בפייסבוק |
ציטוט:
מישל- אין לך הרשאות לנעול פפוסט :) :tongue: מאור....יא ראבי נחמן.... תגיד איפה אתה מתאמן? |
משקל מאוד מאוד מכובד ו15 חזרות?מטורף
אביב מה קורה?נעלמת הרבה זמן .... |
למה היי באר ולא לואו בר?!?! אתה יודע שאתה יכול להעמיס יותר בלואו בר!!!!
סתם.. סחטיין לא האמנתי שזה היה לך כל כך קל וטווח חזרות כ"כ גבוה. מה הכי הרבה משקל שיצא לך להרים? נראה שהרבה יותר מ220~ לפי הסרטון... |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן אחי אני חייב להודות שהמחתרת עושה לי עור פנים טוב, אבל דברים השתנו, התנאים בשלו, ובעצה אחת עם גיל החלטתי לחזור כדי לעשות כמה דברים יפים למען כולם. אני חייב לציין שזה הרתיח אותי לראות שיש ספורטאים ישראלים שזוכים פה בתארים, חלקם אגב עם סיפורים מדהימים, חלקם כאלה שהתגברו על מגבלות ומכשולים שקשה אפילו להתחיל להסביר - וכאן לא מזכירים אפילו את השם שלהם. במקום זה מדברים על לסקוב ומראים קליפים של שון ריי מ 1992. את זה אנחנו נשנה בקרוב מאוד. ושלא יהיו אי הבנות: יש כמובן מקום, ומקום נרחב לספורט בינלאומי, אבל במקביל חייבים להרים את החשיפה לספורטאים כחול לבן, כי זה מגיע להם. לא יתכן שאדם לוקח פה אוברול בתחרות ובאתר פיתוח הגוף הנצפה ביותר לא מעלים אפילו תמונה אחת שלו. |
איזה רגליים!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שונים בניו יורק, אתמול הוא היה אצלי ונתן לי לראות חלק מהכתבות, יצא חבל על הזמן הייתי בשוק שום ישראלי אצלנו לא קיבל כבוד כזה. תנסו להביא את זה לפה אתם ממש תתלהבו. |
[quote=hypertrophy;991055]ניגרי! חזרת עיוני!
מישל- אין לך הרשאות לנעול פפוסט :) :tongue: ברגע זה קיבלתי סימן משמיים שנתן לי הרגשה שאני כן יכול לנעול, אז זהירות שאני לא אנעל עכשיו את הפוסט הזה, סתם כי בא לי.:laughing: |
כל הכבוד משקל מטורף!
זה נראה כאילו אתה לא שובר מקביל,אולי אני טועה.. |
ציטוט:
|
מדהים..
|
אחלה סרטון! כבוד.
|
יפה אתה חזק מאוד כמה אתה עושה rm1 rm2 מעניין עוד מעט אתה מרים יותר מרוני קולמן בשיאו
|
סרטון קטלני ביותר! נעזוב לרגע את מה שמאור לוקח....הסירטון מוכיח שבלי משקל כבד לא יהיו תוצאות מדהימות כמו שלו! כבד נקי ואיכותי-שם המשחק באימונים! כמובן שמצלמים סירטון אז מתכונים ורוצים לצאת הכי טוב שאפשר אבל אני יודע שכדי להגיע לאן שמאור הגיע צריך לעבוד מאוד מאוד קשה- כל הכבוד! בהחלט סירטון מעלה מוטיבציה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ