![]() |
קפאין
שלום חברה אני קונה שבוע הבא טבליות קפאין [פרובודי מבצע זוגות 100 מ"ג לטבליה]
כמה טבליות לקחת לפני אימון? ראיתי המלצות כאן על 200-400 מ"ג.. מה אתם אומרים ? תודה |
תתחיל אפילו מחצי כדור בהתחלה,אל תשכח לעשות הפסקות
|
חצי כדור זה 50 מ"ג.. אני שוקל 90 ק"ג.. יספיק ??
והפסקות למה ? תודה |
כמו לכל סם פסיכואקטיבי גם לקפיאין הגוף מתרגל
|
יש לך המלצה לשימוש בתוסף? מבחינת הפסקות מינון וכו'.. שוב תודה.
|
תתחיל מ100 אפילו 200
קח רק לפני אימונים ולא תצטרך הפסקות. אם אתה צריך עוד משהו אחי מחר אני במכון ב7 דבר איתי. |
ברור שאקח רק ליפני אימונים
אחד אומר 50 אחד אומר 200.. עוד מישהו? |
ציטוט:
תתחיל מ-100 מ"ג. אם לא תרגיש את ההשפעה, תעבור ל-200 מ"ג. המלצה שלי: 7 ימי שימוש, 3-4 ימי הפסקה. ואיך הגעת ל-90 ק"ג? כשראיתי אותך היית אולי 70, לא? בברכה גל |
מה 7 ימי שימוש? למה שהוא יקח בימי מנוחה?
ואל תקשיב לצ1רר האפס הוא ילד כאפות והוא לא קרא תהודעה שלך כנראה אז הוא בטוח שאתה מדבר על ה200 |
ציטוט:
את האמת אין תלונות עליתי יפה מאוד במסה בזמן הזה.. כשאני אהיה יותר חטוב נעדכן קצת תמונות אחרי שיזוף .. יש למה לצפות |
מסכים עם החייזר, קפאין זה חומר שמשפיע מייד זה לא כמו קריאטין.. לוקחים לפני אימונים רק כמה שצריך וזהו לדעתי.. מה אתה אומר גל??
|
עלי אישית משפיע ממש טוב גם 50 מג'' אני 85 קג בערך.
כמו שגל אמר, תתחיל מ 100 תראה איך משפיע (30-40 דק לפני אימון). באימוני משקולות ג'ק עובד יוצר טוב לדעתי. בחיטוב הקפאין פשוט פיצוץ. |
אוקי תודה אני אנסה 100 מ"ג ונראה איך ילך.. אפשר לנעול תודה חברים!
|
אם אני לוקח אני לוקח 600 מ"ג
|
ציטוט:
התכוונתי ל-7 ימי אימון. ואז 3-4 אימונים ללא קפאין. ותפסיק עם התזונה הרוסית :-) בברכה גל ציון-פור |
גל, למה חשוב לעשות ת'הפסקה הזו? כדי שהגוף לא יתרגל לקפאין?
|
הי
תיראה בהתחלה איך אתה מסתדר עם 100 מ"ג,אם הרגישות גבוהה אצלך לקפאין,100 מ"ג יכול להשפיע יפה מאוד. כאמור,תדאג לבצע הפסקות על מנת לחדש את הרגישות של מערכת העצבים לקפאין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואתה מעל 90 קילו?????????
|
1.68-1.69
משקל 90 אמרתי לך כבר את זה |
כמה א.ש אתה בערך?
|
דיי גבוה
17~.. קשה להעריך יכל להיות פחות בגלל כמות נוזלים גדולה עליתי יותר מדי בשומן לטעמי אבל מטעויות לומדים אני עוד צעיר.. אבל מבחינת עלייה במסת שריר וכו' אני מרוצה מאוד עליתי חזק ויפה.. יש למה לצפות כשאני אהיה חטוב אני אעלה תמונות .. |
http://up203.siz.co.il/img3/5vmzgdcjzu0g.jpg
גב 84 ק"ג... עכשיו 90 ק"ג.. עליתי אותם יותר "נקי" מהשאר.. בכל אופן אין תלונות בשלב הזה.. |
זה לא 17 אחי. זה יותר בסביבות ה 20-22 כשאתה עכשיו עוד ב90 קילו.
תתחיל חיטוב,עד 15 אחוז ואז תמשיך,אתה תראה שתעלה ממש יפה אחרי חיטוב. |
יש מצב זה נראה ככה מהתמונת גב.. סמוך עליי זה יותר נמוך במציאות..
וכן אני מתחיל לרדת פחמימות ולעלות אירובי בהדרגה דואגים לי אל תדאגג |
סבבה בהצלחה
|
אני אצלם תמונת פרונט עוד כמה ימים על שחור לבן [צבע עור שלי הורס תמונות בסיסי חחח] ותתן הערכה חדשה :-)
|
סבבה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ