![]() |
אראל אורן מכה שנית!
תהנו
|
הוא קנה אותי!
יאלה אני צריך שיטות חדשות לשבירת גב והגוף בכלל |
לא הבנתי , הלקוחות שלו יורדים בשומן בלי לקצץ קלוריות?
|
פשש, איזה משרד...
|
יש לו אפקות!
|
חחחחח הוא מדהים אותי כל פעם מחדש,בהתחלה חשבתי הוא צוחק.
:):):):) 10 א.ש בחודש חחחחחחחחחחחחח |
תוכנית מקצועייייייייייית ביותר.
|
אראל אורן אוף סיזן 80 ק"ג 9% שומן
:thumbdown: http://www.youtube.com/watch?v=v4t4XldoAWY תראו מה הוא כתב מתחת לסרטון
|
5:56 הוא מקבל הודעה בפייסבוק?
חחח ליצן צמרת |
סעמק, הכנתי תגובה, בסוף אני מגלה שהוא חסם את התגובות שלי :s
|
התחיל להזריק, ועכשיו מתלהב ש"השיטה עובדת"....
|
לא יכול לחכות כבר לפרק הבא "שובו של הסייבורג".
|
ציטוט:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHSIDhajklHSAdjlhasoidhj12# !@#!@!@#!@#! OMG WHAT A NOOOBBBBB!!!! |
אחרי דקה וחצי של הקשבה הספיק לי.
|
פלצנים אחושרמוטה
|
ראיתם מה הוא כתב שם בסוף?
ציטוט:
|
דווקא הוא מדבר פחות שטויות ממה שהוא עושה וכותב באתר שלו...
|
יש פה סמוי של אראל אורן
|
:):):):) זה הסרטון הכי טוב שלו..
|
בדוק יש כאן שתול אם לא הוא עצמו
הוא הודה באחד הסרטונים שהוא לקח ממתקים אז מה יש להתלהב ... "מר ישראל ifbb העולמית" כל אחד שעולה מול עצמו / מול איזה ליצן ולוקח חושב שהוא "מר עולם" |
אישית שיהיה לו בהצלחה בפיתוח גוף שייקח בתחרויות, זה מכובד מאוד ובכלל לא קל עם כל מה שמסביב והחיטובים המטורפים וכד', אין לי מה לומר נגד זה.
אבל חלאס לעבוד על אנשים בעיניים!!! כמה דברים מטומטמים: דיאטה "רגילה"(של המתחרים) יורדת יותר במסת שריר מאשר שומן??? מה השריר זו רקמה מיוחדת שאיכשהו הגוף שורף כשהוא בגרעון קלורי והשומן זה משהו שנתפס על העצמות כמו סחוס היאליני? אנשים יורדים במשקל(מאסת שריר???) ועולים באחוז שומן??? איך בדיוק אנשים עם גרעון קלורי עולים באחוזי שומן?! קליינטים שהצליחו לרדת 10% שומן בחודש? מה זה לרדת בגדול כאן? Wtf אין דבר כזה באמת(חוץ משאיבת שומן) ציטוט החודש: "התכנית עובדת כמו כוח המשיכה" לול4 יש לי כבוד למפתחי גוף הם עובדים מאוד קשה כדי להגיע בשייפ ובכלל זה אורח חיים לא פשוט, אבל הוא מטעה את הציבור וזה לא בסדר |
מסכים עם הנחש הנרקומן
|
קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ