ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   פורום פתוח גוף תחרותי. (https://israelbody.com/showthread.php?t=70668)

hachem-01 21-03-11 22:51

פורום פתוח גוף תחרותי.

טוב אני מקווה שכולם ראו את הנושא שהוא ברור כשמש "פורום פתוח גוף תחרותי"לא קשה להבין עברית כל כך פשוטה ישירה ולעניין ....אגב לא רשמנו פורום פווארליפטינג כי יש לנו אחד ולא רשמנו פורום טרולים ושונאי ברזלים כי אנחנו לא רוצים אחד...תכל'ס אנחנו שאני אומר אנחנו אני מתכוון אלף מפתחי גוף בארץ (והרמה ללא ספק שלנו עאולה ברוך השם למרות צרקי עיניים למיניהם) שנית צוות ונציגי ישראלבודי הבית שמקבל את כל חברי הפורומים למיניהם ונותן להם במה וכבוד וחופש פיתוי.שלצערי לא כולם אבל הרבה אנשים מנצלים את זה לרעתנו ועל מנת להכפיש את שמנו ואת שמו של הענף שסוף סוף מקבל תנופה ומודעות .אז אני שואל למה ?כי צריך סיבה בשביל להזיק ואני יש לי כמה ניחושים שאולי לא ימצאו חן בעיני אחדיםו אני מוכן לספוד מהם אש כי תכלס הם סתם ליצנים ופיצרים שאין להם ביצים אפילו להזדהות...כולנו יודעים שישראלבודי הוקמה על ידי גיל גרנות בתקופה שלא ידעו מה זה חלבון בארץ וזו חברה ברוך השם מצליחה בזכות אמינותה ובזכות התוצאות בשטח ....(רוב מרי ישראל עברו מתישהו תחת ידיו של גיל גרנות.)מכאן באה הקנאה של כל מיני עשירים שחשבו שאם יפתחו כל מיני סניפים בכל מקום זה ישבור אותנו או לפחות ישוו את עצמם לגיל....טוב בעצם כספם זכותם שיעשו מה בא להם כל עוד הם לא משחקים מלוכלך משיבושם להם אבללללללללללל לאחרונה נודע מבפנים שהם פשוט בנו חולייה קטנה של כמה משועממים שפשוט מכפישים את שמנו אנו מפתחי הגוף בעיקר בישראלבודי בשביל להבריח מהפורום בילדרים בשביל כמה לירות....זה לא ייקרה אנחנו נשאר חזקים והפורום פה ישאר המוביל בתחומו בארץ..עובדה קיימת כולם קוראים ....את שאר המידע שאני מקבל מאותם אנשים אנחנו נשמור במערכת כולל את שמות המטרילים למיניהם יש לנו דברים אחרים לעשות במקום להתעסק בקקי...
עוד מילה שאולי תפתיע פה כמה אנשים להגיד לכם את האמת זה הפתיע אפילו אותי יש בפורומים במיוחד בפורום פיתןח גוף אנשים שרוקדים על שתי ואפילו על שלוש חתונות גם אלה יטופלו אנחנו לא מניאקים ואנחנו לא נעשה פה רשימה עם שמות.
עכשיו לענינו של ניגרי ניגרי אדם טוב איש משפחה וספורטאי...הבחור יותר תמים ממני מה לעשות? אבל אני לא אתן לאף בנזונה שעוד לא יצא מחיתוליו ללכלך עליו ...כל היום הוא מגן על הספורט בדרכו שלו מביא לכם תוצאות און ליין כתבות מעניינות על מפתחי גוף ישראלים ...נלחם בשחיתות בספורט הזה שיהיה כמה שיותר נקי... מה לעזאזל אתם רוצים מהחיים שלו?תשאלו שאלה עניינית הוא יענה באריכות אפילו....תבקשו עזרה אפילו מחוץ לפורום הוא יעזור אז דחיל רבקום תרדו ממנו....
אני מבקש בכל לשון של כבוד אנא מי שלא שייך לפה שיתפוס את הכיוון שלו ...מי ששונא בילדרים זכותו אבל תביע את דעתך מצידי בעיתון הכי גדול בארץ ....אגב אני לא כותב לכם לשם שינוי מעצבים אלא מכאב כבדו את המקום ואת מנהליו ...דברו בכבוד ...תהיו בניאדם...והכל יהיה בסדר.

ניגרי ענק 21-03-11 23:00

האשם אתה מלך אחי.
ואל תדאג הזונות הולכות הבייתה, זה באחריות.
לגבי מתחרים, ראינו פורומים שלא מתעדכנים חצי שנה, זה אומר משהו.
אף אחד לא באמת מתחרה בגיל, אולי רק מנסה - אבל לא מצליח.

אמרון 21-03-11 23:27

אין ספק שישראל בודי זה הבית הכי גדול לבאדיבילדינג בישראל ואני אומר בית כי ככה באמת מרגישים שם
וגם יש לנו את אביב שעושה לנו עבודת קודש עם הכתבות שלו וכל הטרולים למיניהם יכולים לקפוץ ולהגיד שאני מתחנף אבל בתכלס אני רק אומר את האמת ואני בטוח שרובנו פה בפורום מרגישים ככה

the pharmacist 21-03-11 23:34

שונא טרולים

SmokingSnake 21-03-11 23:35

אני גם נגד כל המלחמה הזאת וכל הhaters אני לא סבלני כמו הרבה פה האמת, ככה שאם מישהו מבלבל ת'ביצים פשוט מעיפים אותו, זה די פשוט, וזה פועל לשני הכיווניםף תיישמו תעיפו.
בכל מקרה תכלס מגיע שאפו לניגרי שמשקיע מהזמן והמרץ לטובת הגולשים ומעורב די הרבה, נחמד לראות מה זה פיתוח גוף בישראל ואני לא הייתי מכיר יותר מ3-4 אם לא הייתי גולש פה לפעמים ורואה בעצמי מה הרמה פה.

ד"א ניגרי איפה התאמנת היום?

ניגרי ענק 21-03-11 23:37

חברים הטרולים לא יהיו פה: הולכים לעשות טיהור.
נצטרך הרבה k 300 ואולי גם תרסיס נגד נמלים, אבל יהיה בסדר.

ניגרי ענק 21-03-11 23:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SmokingSnake (הודעה 1071558)
אני גם נגד כל המלחמה הזאת וכל הhaters אני לא סבלני כמו הרבה פה האמת, ככה שאם מישהו מבלבל ת'ביצים פשוט מעיפים אותו, זה די פשוט, וזה פועל לשני הכיווניםף תיישמו תעיפו.
בכל מקרה תכלס מגיע שאפו לניגרי שמשקיע מהזמן והמרץ לטובת הגולשים ומעורב די הרבה, נחמד לראות מה זה פיתוח גוף בישראל ואני לא הייתי מכיר יותר מ3-4 אם לא הייתי גולש פה לפעמים ורואה בעצמי מה הרמה פה.

ד"א ניגרי איפה התאמנת היום?

בקיסר כרגיל.

incognito 21-03-11 23:38

אני לא באדי בילדר ולא מתיימר להיות אחד פשוט אוהב ת'ענף ורציתי להגיד שהפורום הזה הוא פשוט דבר מצוין וטוב שאפשר לקבל פה מידע לדבר ולקרוא דברים כתבות פרסומים של אנשים שיודעים דבר או שניים בפיתוח גוף תמשיכו ככה

SmokingSnake 21-03-11 23:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1071561)
בקיסר כרגיל.

אוקיי, הייתי בטוח שראיתי אותך במקום אחר היה מישהו שדמה לך אצלי במכון במשמרת שלי...לא משנה

hachem-01 21-03-11 23:43

יפה סופסוף מתעוררים .....שימשיך ככה אנחנו בודיבילדרים ואנחנו האנשים שמשקיעים הכי הרבה מכל ספורטאים אחרים אם זה באוכל בהתמדה בתוספי תזונה בדיאטות ובכסף אנחנו לא בוכים אנחנו בחרנו לעצמנו את הדרך הזאת ואנחנו נמשיך לעשות את המקסימום בשביל לקדם את הספורט לא במילים על הבמה.

קפטן שלד 21-03-11 23:55

בלי לקחת צד בנושא אני רק רוצה לומר שאצלנו בגו אקטיב הבילדרים והאנשים שמתאמנים למטרות כוח עוזרים אחד לשני וחיים בסבבה.

אני ואלברט לידרמן, רועי עבודי, מאור זרדז, אפי קיבלביץ ועוד חבר'ה כמו אדם מאשה שכבר לא מתאמן אצלנו עשינו אחלה אימונים ביחד. לא מבין למה בכלל מתווכחים, שכל אחד יעשה מה שהוא חושב שטוב לא ויקח אי-אלו עצות שהוא רואה לנכון.

אני יכול לתת את רועי עבודי כדוגמא למישהו שאשכרה בשנה האחרונה התחיל להקשיב לחבר'ה של הכוח אצלנו בנוגע לאימונים ועלה 8 רמות ביחד עם העזרה של מאור עם התפריט ושאר הדברים.

frenzy15 21-03-11 23:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1071567)
בלי לקחת צד בנושא אני רק רוצה לומר שאצלנו בגו אקטיב הבילדרים והאנשים שמתאמנים למטרות כוח עוזרים אחד לשני וחיים בסבבה.

אני ואלברט לידרמן, רועי עבודי, מאור זרדז, אפי קיבלביץ ועוד חבר'ה כמו אדם מאשה שכבר לא מתאמן אצלנו עשינו אחלה אימונים ביחד. לא מבין למה בכלל מתווכחים, שכל אחד יעשה מה שהוא חושב שטוב לא ויקח אי-אלו עצות שהוא רואה לנכון.

אני יכול לתת את רועי עבודי כדוגמא למישהו שאשכרה בשנה האחרונה התחיל להקשיב לחבר'ה של הכוח אצלנו בנוגע לאימונים ועלה 8 רמות ביחד עם העזרה של מאור עם התפריט ושאר הדברים.

ובכל זאת אמרת ולא פעם ביהירות
"יש לך עצה יותר טובה איך לגדול?, תסביר לי מה לעשות וכ'ו"
אל תשחק אותה

YYY 22-03-11 00:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי frenzy15 (הודעה 1071571)
אל תשחק אותה

:confused::confused::confused::confused:

קפטן שלד 22-03-11 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי frenzy15 (הודעה 1071571)
אל תשחק אותה

או הו, הנה התחלנו. משום מה אני לא מוצא את האשכול, אבל היה כתוב בגדול שזה לכבוד פורים ואתם כאלה ילדים קטנים שלא מסוגלים לקחת שום דבר בטוב.

רק שתדע שבחדר כושר אנחנו מסתלבטים אחד על השני כל הזמן, אני צוחק על רועי על הרגליים והוא קורא לי שמן ואז אנחנו מסתלבטים עליו על האוכל והכל בקטע טוב. זה שאתה בוחר להתנהג כמו מסכן שנפגע מתמונה (שלא שלך בכלל!!!!!) שעלתה לפורום באינטרנט (!@!!#!@$) זו בעיה מנטאלית שאתה צריך לעבוד עליה.

אני יכול להעיד שהאימונים הכי טובים בגו אקטיב הם בימי שבת ושני בשעות קבועות (4-7 בערב) כשכל הקליקה של המתאמנים הרציניים מגיעים ונותנים בראש. וזה כולל מפתחי גוף, מתאמני כוח, פאוורליפטרים וסתם אנשים שרוצים שרירי חוף.

DaSpider 22-03-11 00:05

ההטרולות (חלקן לפחות) הן לא נטו נגד הענף, אלא נגד מגמות ספציפיות או אנשים ספציפיים בו... כי יש בודיבילדרים שמגיע להם כבוד מכל ספורטאי בכל ענף ויש מנגד חברה' די עלובים, כמו בכל ענף.

LiON 22-03-11 00:30

אני בתור מתאמן כח אוהב מאוד גם את הענף של הפיתוח גוף ונהנה לקרוא כל כתבה פרי ידיו של ניגרי,
באמת כתבות מעניינות.
תודה על עבודת הקודש...וחבל שלא כולם יודעים להעריך.

hachem-01 22-03-11 00:31

זאת לא המטרה נפתח הפוסט הזה ...אני מכיר את רוב הבילדרים שהזכרת ומה הקשר ללצחוק איתם לבין מה הנושא של הפוסט אז יש צחוקים סבבה ...זה טוב אבל מפה ועד להכנס לפורום פתוח גוף שנבנה אך ורק למטרה זו ולנסות לחבל בו ולמוריד לו את הרייטינג שזה בעצם פוגע קודם כל בנו העוסקים בדבר יש מרחק אחי...בואו נסכם שכל אחד יבחר את הפורום שמתאים לו שיכבד את עצמו ולא יזלזל בעבודתם של אחרים ...

קפטן שלד 22-03-11 00:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 1071585)
זאת לא המטרה נפתח הפוסט הזה ...אני מכיר את רוב הבילדרים שהזכרת ומה הקשר ללצחוק איתם לבין מה הנושא של הפוסט אז יש צחוקים סבבה ...זה טוב אבל מפה ועד להכנס לפורום פתוח גוף שנבנה אך ורק למטרה זו ולנסות לחבל בו ולמוריד לו את הרייטינג שזה בעצם פוגע קודם כל בנו העוסקים בדבר יש מרחק אחי...בואו נסכם שכל אחד יבחר את הפורום שמתאים לו שיכבד את עצמו ולא יזלזל בעבודתם של אחרים ...

אני מדבר באופן אישי בלבד ומנקודת המבט שלי אף פעם לא חיפשתי "לחבל" בפורום פיתוח הגוף. אם אמרתי משהו זה תמיד היה או הומוריסטי וברור שהומוריסטי או ברצינות וכדי להוכיח על טעות. אתה מוזמן לבדוק אם אני טועה.

frenzy15 22-03-11 01:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1071575)
או הו, הנה התחלנו. משום מה אני לא מוצא את האשכול, אבל היה כתוב בגדול שזה לכבוד פורים ואתם כאלה ילדים קטנים שלא מסוגלים לקחת שום דבר בטוב.

רק שתדע שבחדר כושר אנחנו מסתלבטים אחד על השני כל הזמן, אני צוחק על רועי על הרגליים והוא קורא לי שמן ואז אנחנו מסתלבטים עליו על האוכל והכל בקטע טוב. זה שאתה בוחר להתנהג כמו מסכן שנפגע מתמונה (שלא שלך בכלל!!!!!) שעלתה לפורום באינטרנט (!@!!#!@$) זו בעיה מנטאלית שאתה צריך לעבוד עליה.

אני יכול להעיד שהאימונים הכי טובים בגו אקטיב הם בימי שבת ושני בשעות קבועות (4-7 בערב) כשכל הקליקה של המתאמנים הרציניים מגיעים ונותנים בראש. וזה כולל מפתחי גוף, מתאמני כוח, פאוורליפטרים וסתם אנשים שרוצים שרירי חוף.

יש גבול גם לצחוק, אי אפשר לצחוק כל הזמן ולצפות שכולם יבינו אותך

thereupemi 22-03-11 01:36

ציטוט:

עבודי באמת כריש, השנה הוא לוקח שוב ראשון!

hypertrophy 22-03-11 02:09

ציטוט:

זה מה שאני אמרתי
רק פה יש כמה טמבלים שחוץ מלהיות מצחיקים באוף טופיק לא נותנים כלום חוץ צעצבים ומש בקרטב הם כבר לא יהיו פה

DaSpider 22-03-11 03:14

בכלל, לא צריך לקחת פורום באינטרנט (שהרבה נכנסים אליו בערב אחרי יום עמוס ולפעמים מרוב עייפות ודאגות אחרות לא ממש שולטים במה שהם כותבים - שלא לדבר על זה שלאנשים יש תקופות ומצבי רוח) בכזאת רצינות, פשוט שכל אחד יעסוק במה שמעניין אותו וישפוט אנשים יותר לפי מעשים ופחות לפי כמה פליטות בפורום... פורום מרכז אנשים עם אותם תחומי עניין, אבל עם כל הכבוד - פיתוח גוף או כל ספורט אחר זה בעיקר בלב, בראש, בגוף, במכון ובבית. בשגרת החיים. פורום זה תבלין מאד מינימלי.

אוריין ברוך22 22-03-11 07:12

תכלס 75 אחוז מהעידכונים פה בפיתוח גוף תחרותי זה של יאיר (deathman) הוא באמת משקיע בלעדיו הפורום היה משעמם מאוד.

ניגרי ענק 22-03-11 07:22

ציטוט:

קורן אתה בחור אינטילגנטי, ואתה בשבילם סוג של מנהיג.
אפשר היה לצפות ממך שתרגיע את החבורה הזאת לפני שהם מגיעים איתנו לנקודת האל חזור.
לצחוק זה מעולה, בעצמי נכנסתי לפעמים לכמה אשכולות שלכם והתבדרתי, אבל בשביל מה להכניס כל הזמן הערות מטומטמות כמו "חוטיני" "זה לא ספורט" "אתם לא מקבלים כסף" ו"אייל גולסה הוא שחקן כדורגל" (??!!).
יש פורום שלם שנבנה לשם ההטרלות האלה, אז למה פה?
אגב לגבי האווירה הטובה במכון, ברור שזה יהיה ככה, ואני אגיד לך עוד דבר: כל החבורה ההזויה והמאוד לא משמעותית הזאת, לא תעז להגיד רבע מילה רעה למפתח גוף רציני בפנים, או בכלל למישהו.
לרוב זה אנשים שמעזים להוציא אגרסיות רק כשהדלת נעולה והמחשב פתוח.
עוד לא ראיתי מישהו שנחשף בשם ותמונה ופותח פה מגעיל על אנשים אחרים.

nadavmoore 22-03-11 11:19

ניגרי, בקשר ל"חוטיני" אתה פשוט לא הבנת נכון את אופיר (סקיילה) , הוא דווקא מאד מעריך פיתוח גוף ומתעניין. הוא פשוט התכוון ל"חוטיני" כבגד ים נורא קטן שעולים איתו לבמה והוא לא הבין איך זה מסתדר עם עניין הצניות לגביי המפתח גוף החרדי כנראה שבלהט הרגע פשוט "יצאת" עליו אבל הוא לא התכוון לזלזל. אני מרגיש כמו סנגור שלו משום מה אבל זה באמת לא היה מתאים מצידך לגביי כל השאר, הצדק איתך.

ניגרי ענק 22-03-11 11:44

תשמע, אני ראיתי את אופנת ההתבטאות במקומות אחרים, ולכן ברור לי שהעניין של ה"חוטיני" לא נאמר בתום לב.
אגב לא בושה אם הוא היה מתכבד ומבהיר את הדברים, אמרתי כבר שהוא מוערך מאוד פה, בניגוד למזבלה השני שפתח את הג'ורה המטונפת של ולכן הוא לא יהיה פה יותר.

אנדרוליזם 22-03-11 11:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1071561)
בקיסר כרגיל.

איזה מכון כושר זה?
אפשר פרטים?

קפטן שלד 22-03-11 14:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1071635)
לצחוק זה מעולה, בעצמי נכנסתי לפעמים לכמה אשכולות שלכם והתבדרתי, אבל בשביל מה להכניס כל הזמן הערות מטומטמות כמו "חוטיני" "זה לא ספורט" "אתם לא מקבלים כסף" ו"אייל גולסה הוא שחקן כדורגל" (??!!).
אגב לגבי האווירה הטובה במכון, ברור שזה יהיה ככה, ואני אגיד לך עוד דבר: כל החבורה ההזויה והמאוד לא משמעותית הזאת, לא תעז להגיד רבע מילה רעה למפתח גוף רציני בפנים, או בכלל למישהו.

אני אמרתי ליאיר שכולם הוזהרו להתרחק מפורום פיתוח גוף תחרותי והוא יכול להעיף את מי שהוא רואה לנכון עוד לפני חודש. אותי בכלל לא מעניין מה שהולך פה ב99% מהמקרים, אלא אם מדובר על מישהו שמתאמן איתי בחדר כושר ואז אני נכנס לראות ולפרגן.

Scylla 22-03-11 14:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1071674)
תשמע, אני ראיתי את אופנת ההתבטאות במקומות אחרים, ולכן ברור לי שהעניין של ה"חוטיני" לא נאמר בתום לב.
אגב לא בושה אם הוא היה מתכבד ומבהיר את הדברים, אמרתי כבר שהוא מוערך מאוד פה, בניגוד למזבלה השני שפתח את הג'ורה המטונפת של ולכן הוא לא יהיה פה יותר.

הגבתי לך באשכול השני, אני לא מרגיש שאני צריך להבהיר את עצמי, אבל כתבתי שם. עקצתי משהו אחר לגמרי. (באשכול על בוכניק)

מה שכן לצדקתם של ה"טרולים" יש הבדל בין מפתחי גוף מוערכים שמתחרים והכל טוב ויפה,
אבל כל השאר (גם כאלה שמתחרים) חוץ מבודדים - פשוט סטיגמה מהלכת, והרוויחו ביושר חלק גדול מההטרלות האלה. לגבי מי המטרילים ומה המצב שלהם בחיים זה כבר עניין אחר... אבל אתה יודע טוב מאוד על מה הם צוחקים ולמה הם צוחקים. לא על מאור סטס וכו' אלא על הדבילים הממוצעים במכון.

SaharKazes 22-03-11 21:57

האשם אתה צודק ב-100%.

שונאים, כמו פראיירים ומלשינים, הם לא מתים, רק מתחלפים. אין מה לעשות, צריך לבלום אותם.

subzero1122 22-03-11 22:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1071635)

אתה כותב מגילות על מגילות למה בילדינג הוא הילד המקופח של הספורט הישראלי, ומקבל תשובה.
אף אחד לא ירד על אף בילדר, כל מה שה"טרולים" אומרים על בילדינג בקטע של ביקורת נאמר גם על ידכם, והירידות שיש על בילדינג בארץ ברמה האירגונית אלה דברים שאתה המטיף הכי גדול בהם, אז תפסיק לקפוץ על כל דבר.

עד כמה שאני זוכר, מילה רעה אחת לא יצאה מהפה שלי על האשם, אנטון, מאור זרדז, עמית ספיר או כל בילדר אחר. האמת? כולל אותך.
ואם בפוסט של מאור מישהו יכתוב לו "חצאים" אתה והחברים שלך לא צריכים לקפוץ. מי שמעלה תמונות\סרטונים לפורום שיידע לקבל ביקורת, כנ"ל באשכול העתיק של איזה בילדר מפורסם שעשה במקרה הטוב רבעים.

גם בפוסט של השלד קפצו אנשים ואני לא זוכר שהשלד כתב שהוא הולך לתת להם באן, או התבכיין בצורה כלשהי.
יש פה מספיק אנשים שמסתלבטים או מעבירים ביקורת על אנשם מהצד "שלנו" או עלינו ספציפית, אני רק לא זוכר שאי פעם הגבנו בצורה שאתה מגיב.

zivgin 22-03-11 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1071892)
אתה כותב מגילות על מגילות למה בילדינג הוא הילד המקופח של הספורט הישראלי, ומקבל תשובה.
אף אחד לא ירד על אף בילדר, כל מה שה"טרולים" אומרים על בילדינג בקטע של ביקורת נאמר גם על ידכם, והירידות שיש על בילדינג בארץ ברמה האירגונית אלה דברים שאתה המטיף הכי גדול בהם, אז תפסיק לקפוץ על כל דבר.

עד כמה שאני זוכר, מילה רעה אחת לא יצאה מהפה שלי על האשם, אנטון, מאור זרדז, עמית ספיר או כל בילדר אחר. האמת? כולל אותך.
ואם בפוסט של מאור מישהו יכתוב לו "חצאים" אתה והחברים שלך לא צריכים לקפוץ. מי שמעלה תמונות\סרטונים לפורום שיידע לקבל ביקורת, כנ"ל באשכול העתיק של איזה בילדר מפורסם שעשה במקרה הטוב רבעים.

גם בפוסט של השלד קפצו אנשים ואני לא זוכר שהשלד כתב שהוא הולך לתת להם באן, או התבכיין בצורה כלשהי.
יש פה מספיק אנשים שמסתלבטים או מעבירים ביקורת על אנשם מהצד "שלנו" או עלינו ספציפית, אני רק לא זוכר שאי פעם הגבנו בצורה שאתה מגיב.

אני דווקא זוכר דיי טוב את הפעמים שעשיתם מפוסטים בדיחה...
אפשר להכנס לאשכול של קורן שנאלצתי לנעול, לעבור על דף אחד שתיים ולהבין כבר במה מדובר ומה זאת התופעה הזאת שחוזרת על עצמה.

אני לא אכנס פה לעובי הקורה, אבל בוא נגיד שמאז שכמה אנשים מסויימים נכנסו לפורום, העבודה שלי כמעט הוכפלה לצורך מחיקה\עריכה ונעילה של אשכולות.

קפטן שלד 22-03-11 23:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zivgin (הודעה 1071922)
אפשר להכנס לאשכול של קורן שנאלצתי לנעול, לעבור על דף אחד שתיים ולהבין כבר במה מדובר ומה זאת התופעה הזאת שחוזרת על עצמה.

אני לא אכנס פה לעובי הקורה, אבל בוא נגיד שמאז שכמה אנשים מסויימים נכנסו לפורום, העבודה שלי כמעט הוכפלה לצורך מחיקה\עריכה ונעילה של אשכולות.

ההבדל הוא, כמובן, שאני ציינתי מראש שהאשכול הזה הוא בדיחה ואנשים בכל זאת בחרו לחפש איפה אפשר לריב. אני משער שזה קורה רק בישראל, התנהגות של חראות.

זה לא קשור אם אתה מתאמן כוח או מפתח גוף, זה קשור לאיזה בן אדם אתה. יש אנשים שבוחרים בדרך של להרגיש דחויים כדי לתת לעצמם זריקות מוטיבציה מוזרות, זה די מזכיר emos.

JaSoN.B 23-03-11 01:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1071892)

על מה אתה מדבר ביכלל, כל היום אתה רק מחפש איפה אפשר לידחוף את המישפט " בודיבילדינג זה לא ספורט ובלהבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלה".

zivgin 23-03-11 15:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1071927)
ההבדל הוא, כמובן, שאני ציינתי מראש שהאשכול הזה הוא בדיחה ואנשים בכל זאת בחרו לחפש איפה אפשר לריב. אני משער שזה קורה רק בישראל, התנהגות של חראות.

זה לא קשור אם אתה מתאמן כוח או מפתח גוף, זה קשור לאיזה בן אדם אתה. יש אנשים שבוחרים בדרך של להרגיש דחויים כדי לתת לעצמם זריקות מוטיבציה מוזרות, זה די מזכיר emos.

קורן, או שהחוש אומור שלי קלוקל, או שלא הבנתי מה הבדיחה.
הפורום הוא רציני(עם סרקזם בטוב טעם בתוך האשכולות), אם אתה רוצה לפתוח פוסט סרקסטי, יש פורום ייעודי לכך.
אין עם האשכול בעיה, רק תבחר בפורום המתאים, זה הכל.

קפטן שלד 23-03-11 16:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zivgin (הודעה 1072097)
קורן, או שהחוש אומור שלי קלוקל, או שלא הבנתי מה הבדיחה.
הפורום הוא רציני(עם סרקזם בטוב טעם בתוך האשכולות), אם אתה רוצה לפתוח פוסט סרקסטי, יש פורום ייעודי לכך.
אין עם האשכול בעיה, רק תבחר בפורום המתאים, זה הכל.

כתוב תמונות גולשים... שמתי תמונה :winked:

the pharmacist 23-03-11 18:59

אני לא חושב שהחצים אמורים הליות מופנים דווקא לקורן /קפטן שלד ,דווקא הוא מהיותר רציניים ועם ידע בפורום ולרוב נוהג להתשטות בפורום אימוני כח

SmokingSnake 23-03-11 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the pharmacist (הודעה 1072191)
אני לא חושב שהחצים אמורים הליות מופנים דווקא לקורן /קפטן שלד ,דווקא הוא מהיותר רציניים ועם ידע בפורום ולרוב נוהג להתשטות בפורום אימוני כח

להפנות חיצים? מה קרה יש עליהום על מישהו?
לא צריך לנפח כל דבר, לוקחים 3-4 אנשים ומכלילים אותם כקבוצה של אנשים או ליצנים שמדברים באימוני כוח ומחריבים את הפורום הזה, למה שמישהו ירגיש פה שמפנים אליו חיצים, למה מישהו עובד פה בשביל מישהו? צריך להתחיל לשקול מילים? יש מישהו בעייתי תכנס בו תעיף אותו אל תצביע על כל מי שאתה רואה בעקיפין.

מבחינתי הפוסטים בפורומים שממליצים לילדים בני 16 ששוקלים 58 לעשות abc עם מנוחה בשבת זה פשע, וכל פוסט שלישי בערך מוצף בשטויות ודברים חסרי בסיס של איזה ילד "מנוסה" בן 17 שנהיה מומחה וזה מה שמשאיר את הפורום הזה ברצפה, אבל בחיים לא הפנתי אצבע ושמתי מישהו בפינה או משהו בסגנון.

נראה לי שהנקודה עברה פה וצריך לנעול את הפוסט הזה:helpsmilie:

subzero1122 24-03-11 01:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zivgin (הודעה 1071922)

אתה מוזמן להסתכל בהודעות האחרונות של ליצן בשם igor ולהבין שזה הדדי.
אגב, כמה משתמשים החליטו להתעצבן מהפוסט שלו וזה חבל מאוד, זה היה סך הכל מהלך כדי להצחיק קצץת וזהו.

danino 24-03-11 17:34

ניגרי שלום,אני מאוד מעריך אותך בתור בנאדם ובתור ספורטאי-מפתח גוף
לדעתי אתה לוקח קצת יותר מידיי ברצינות את כל הילדים המשועמים שכותבים בגנותם של מפתחי גוף
יש אנשים שמעדיפים לקבל תצומת לב שלילית מאשר לא לקבל בכלל
ותה צריך להבין את זה ופשוט לא להתייחס

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ