![]() |
חדר כושר עכו - akko gym, מקום העבודה שלי =)
:11::11:
http://www.youtube.com/watch?v=sHIOS...ature=youtu.be לחיצת כתפיים, דדליפט, הנפה, סקוואט ועוד =) |
מה המשקלי עבודה בתרגילים הנ"לים
|
מה זו השטות הזו ב0:50 ???
|
זה לא שטות זה נקרא muscle snatch, חפש ביטיוב תראה את קוקלייב עושה את זה עם 150 קילו.
הבעיה העיקרית בסרטון היא הרצועות. |
כן אבל בהנפה אתה צריך למשוך את המשקל, ברגע שלחצת ככה את המשקל שהוא מעל הראש כדי לנעול את הידיים זה כבר לא 'הנפה', בתחרויות של הרמת משקולות זה נפסל. ובסרטון של קוקלייב ניראה שהוא סתם שיחק קצת עם משקלים כדי להרשים את הקהל.
|
שפם מגניב
|
ציטוט:
|
חחח מישה איזה מצחיק שאתה שנים בפורום פה ולא ידעתי על זה:)
|
נראה חדר כושר תענוג, הלוואי עליי
|
יש לנו דאמבלים עד 95 קילו =) אנחנו היחידים בארץ לדעתי !
חדר כושר לסטלנים אמיתיים ! |
חחחחח מישה מישה..
|
אצלנו הדאמבלים רצים רק עד 50 קילו, בנאדם עם קצת כוח שרוצה לעשות חתירות צריך לעשות 6 סטים של 12 :/
|
חח מה זה השפם בר מצווה הזה
|
חחח אם המשקלי עבודה כמו שלך אתה צריך להראות פי 2 יותר ענק ...
ובן כמה אתה? חדר כושר קטלני (; |
חחח חדר כושר עם מאוורר
|
ציטוט:
דרך אגב - זה לא שפם בר מצווה, אני גוי עם זין גדול ללא ברית מילה, לכן אני מבקש לא לקרוא לשפם שלי שפם "בר מצווה" זה פוגע לי ברגשות .. לא עשו לי בר מצווה - הורים שלי קמצנים .. |
:blink::sweatdrop::eek:
|
ציטוט:
בן כמה אני ? :eek: בן יחיד אחי .. למה אתה שואל בכלל ?:huh: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי אני באמת מבין שאתה טורל בטח אתה מהטמבלים שמתאמנים 24/7 על כוח ונראים כמו גוזל בגיל 20?
טוב לא נורא גם אני בן יחיד רק יותר ענק ^_________^ |
......
|
ציטוט:
|
:):):):) יש לך את ההומור הכי רוסי שראיתי בחיים
|
http://uploads.upng.co.il/9511b8c9c573fc217e9133.jpg
SAME MUSTACHE BRO |
פשששש נחמד
|
חחחחח מישה לא מאמין שגם אתה פה יא סטלן
|
ציטוט:
אתה יכול לשים לעצמך אגרוף לביצים? |
מה הקשר?
אתה בטח עושה מסה לנצח יקבב ודוחף לי 100 קילו בנץ פרס עם משקל גוף 110................ ולמה שאני ישים אגרוף בביצים מה זה שק איגרוף ??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם..... מי זה ?:huh: הניקניים לא אומר הרבה .. בולבול יש לכולם .. |
ציטוט:
2. נגיד ואני קבב אתה עדיין חלשששששששש 3. הבן אדם היחידי שאתה יכול לבוא אליו בטענות זה אבא שלך, הוא הוריש לך אותו. |
אגב נכנסתי לראות בכלל מי אתה, שמע זה לא פורום ילדות חלשות שעוד לא קיבלו מחזור, זה פורום פיתוח גוף והרמת משקולות, ברגע שיהיה פורום של ילדות חלשות בנות 12 שלא קיבלו מחזור עדיין, אני אשלח לך הזמנה.
|
דבר ראשון חחחחחחחחחחחחחחחחחח נודר נדר אני נראה פי 10 יותר טוב ממך בפנים ובגוף לא משנה !!!!!!!!!!!!!
דבר שני אתה שמן לא משנה כמה אתה מרים יקבב זה bodybuilding לא powerlifting אז אם המשקלים "המסכנים" שאני מרים וואלה אני נראה בגיל שלי מפותח ושונה משאר השחיפים.. דבר שלישי אתה מדבר בכלל הסתכלתה פעם אחרונה במראה נשבע אם כיעור כמו שלך הייתי מתלונן לא רק לאבא אלה לכול המשפחה ימכוער.. ודבר אחרון איך קפצתה לזין מה אתה gay תאמין לי הזין שלי בריא אחי אם שלך קטן שמן ומסכן זה מה שאני מסיק אז אל תפיל את הכאבים ואת החרא חיים על אנשים אחרים........................ בהצלחה ss לנצחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
חחח איזה אנשים מסכנים באמת כולם פה קפצו על זה שאיזה בילדר חי סרט קרא לי שמן אז כולם
גם אנשים שאין להם מושג איך אני נראה קוראים לי שמן חח, ולא אחי אתה לא מפותח אתה לא נראה כמו אחד שמתאמן אתה נראה כמו אחד מתאמן וכל אימון מוריד משקלים בשביל להיות יותר שחיף אפילו ממה שהוא. |
תהיה בשלך...
אני רואה תוצאות וגם אם כמה אנשים אמרו לי שאני מפותח זה כבר מעיד לי על משהו..!!! בסדר תהנה לך שבת שלום |
הם לא רואים טוב
|
בסדר אמרתה אתה שאתה חזק לא חשדתי אמרתה שאני מכוער ולא הסתכלתה על עצמך לא חשדתי
למה אני חשדניסת אבל הם לא רואים טוב פה חשדתי !!!!!!! אתה מקנא חבר לא נורא זה שאין לך בחורות ואפילו גייס לא מתקרבים אלייך לא השמתי מה לעשות יש כאלה שנראים טוב ויש כאלה שלא..במקרה זה אתה (; ויש לי שאלה קטנה אתה מאמין ב ה'?למה אם כן איך??? אחרי מה שהוא עשה לך... ואם אתה לא מאמין אני מבין גם למה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
הוא עשה לך משהו,רבעאק? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ