ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   זה לא יאומן כמה אנשים יכולים להיות חארות (https://israelbody.com/showthread.php?t=9513)

- Idan - 07-05-07 00:01

זה לא יאומן כמה אנשים יכולים להיות חארות

http://news.msn.co.il/news/CriminalL...0504193237.htm

איך אפשר לשנוא ככה חתולים?! איך?? :cry_1:

Nareznoy 07-05-07 00:03

אם הייתי רואה את זה, חבל על הבן אדם

sandrik 07-05-07 00:04

יואו רק קראתי את הכותרת הזדעזעתי.

איך אפשר?

איזה חוסר לב!!!
חוסר רגשות.

סדיסטים, פשוט סדיסטים!!
אם רק אדע מי האנשים האלא אני אבוא אליהם אחד אחד אשרוף אותם

SiX PACK 07-05-07 00:08

אני לא אכנס לזבל הזה עכשיו, אני כרגע במצברוח טוב...

Meir787 07-05-07 00:08

מגעיל.

Mazoz3 07-05-07 00:12

"לא יאה, לא יאה" - דקלה בודפיקה.

DMX 07-05-07 00:28

איכסה...אני לא מאמין שיש דבר כזה בארץ...

Naor Pinto 07-05-07 00:37

כוס אמא שלהם מיש שעשה את זה הוא חתיכת מזדייין אני שונא אנשים כאלה יואוווו

HHHEELLBBOOYY 07-05-07 00:45

בני זונות אני עצבני רצח

מתן18 07-05-07 00:48

לא נורא..יש דיין בשמים..שיחזיר להם באותו המטבע.

ahtung 07-05-07 00:50

לא להאמין,גורי חתולים,זה גוש פרווה חיי,איך אפשר להתעלל ככה בחיות חמודות כאלה?
זה רק החינוך של הנוער המטומטם של היום.

HHHEELLBBOOYY 07-05-07 00:51

אני לא מבין מה גורם לבן אדם לזרוק יצור חי לאש
אני לא מבין
שישחקו בנפצים

Deja Vu 07-05-07 01:07

באמת דוחה ככה לזרוק גור למדורה אך אפשר הם כאלה חמודים שהם קטנים שהם גדלים זה כבר סיפור אחר:whistle:

Elevation 07-05-07 02:09

קצת היפוקטי.

להרוג פרות, חזירים, כבשים וכ'ו זה לגיטימי, אבל חתולים לא? כולם יונקים. חזיר יותר חכם מחתול. (בלי תירוץ של אוכל, נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה).

OMRI-TURBO 07-05-07 02:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
קצת היפוקטי.

להרוג פרות, חזירים, כבשים וכ'ו זה לגיטימי, אבל חתולים לא? כולם יונקים. חזיר יותר חכם מחתול. (בלי תירוץ של אוכל, נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה).

לך תזדיין יא :):):):):):) בתחת בן :):):):):):)

doronhr 07-05-07 02:23

כמה חלבון יש ב100 גרם חתול?

OMRI-TURBO 07-05-07 02:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי doronhr
כמה חלבון יש ב100 גרם חתול?

איך נהיה לך הריבוע אדום פתאום?

Antonator1 07-05-07 02:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO

עומרי, מה קרה?

OMRI-TURBO 07-05-07 02:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
עומרי, מה קרה?

מה מה קרה אתה צוחק איתי או מה?
חתולים זה הדבר שאני הכי אוהב בעולם יותר מאשר בני אדם בהרבה!
הבן אדם אומר שמבחינתו זה בסדר לזרוק חתולים לאש.
יש לי פנטזיה כבר הרבה זמן שבה אני חולם מה אני עושה לבני הזונות האלה שמתנהגים ככה. אני מאוד מקווה שאני לא אתקל בכזה מעשה בחיים שלי כי אני אצטרך לשלם על זה במאסר.

Antonator1 07-05-07 02:36

ציטוט:

מה מה קרה אתה צוחק איתי או מה?
חתולים זה הדבר שאני הכי אוהב בעולם יותר מאשר בני אדם בהרבה!
הבן אדם אומר שמבחינתו זה בסדר לזרוק חתולים לאש.
יש לי פנטזיה כבר הרבה זמן שבה אני חולם מה אני עושה לבני הזונות האלה שמתנהגים ככה. אני מאוד מקווה שאני לא אתקל בכזה מעשה בחיים שלי כי אני אצטרך לשלם על זה במאסר.

אני יותר בכיוון של מכרסמים אבל אחלה... לדודים שלי היה חתול שביליתי איתו לא מעט זמן. אחרי כמה שנים לאותם דודים היה אותו חתול, באותו הצבע עם אותו השם...

xtream101 07-05-07 02:43

גם אני ככה עם כלבים....אני זוכר שהייתי ילד קטן בסביבות 8 איך התחרפנתי על ילד יותר גדול
שנכנס ברגל של הכלב שלי(שהיה גור בזמנו בן כמה חודשים)עם מכונית צעצוע כזאת בשלט רחוק...

- Idan - 07-05-07 02:47

ציטוט:

קצת היפוקטי.

מה הקשר היפוקרטי? איך אתה משווה בכלל בין הרג בעלי חיים לשם מזון, לבין הרג חולני של בעלי חיים שלא עומדת מאחוריו שום מטרה מלבד הנאה חולנית שגובלת בפסיכוזה?
יופי, גם בני אדם הם יונקים. אולי נזרוק אותך למדורה כדי שתאילנדים ינשנשו אותך אחרי זה?

OMRI-TURBO 07-05-07 02:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
מה הקשר היפוקרטי? איך אתה משווה בכלל בין הרג בעלי חיים לשם מזון, לבין הרג חולני של בעלי חיים שלא עומדת מאחוריו שום מטרה מלבד הנאה חולנית שגובלת בפסיכוזה?
יופי, גם בני אדם הם יונקים. אולי נזרוק אותך למדורה כדי שתאילנדים ינשנשו אותך אחרי זה?

תגיד גם אצלך המוניטין מוריד -4?
תוריד לו גם.
אפשר לעשות תורות עד שלא ישאר לו כלום.

- Idan - 07-05-07 02:51

ציטוט:

תגיד גם אצלך המוניטין מוריד -4?
תוריד לו גם.
אפשר לעשות תורות עד שלא ישאר לו כלום.

נראה לי רק למנהלים הראשיים יש את הפריוילגיה הזאת, אצלי זה מוריד רק 1 ומעלה ב-2.

OMRI-TURBO 07-05-07 02:53

ציטוט:

נראה לי רק למנהלים הראשיים יש את הפריוילגיה הזאת, אצלי זה מוריד רק 1 ומעלה ב-2.

טוב תן לו שלילי, מגיע לו.
:diractor:

OMRI-TURBO 07-05-07 02:59

הצלחתי לתת לו 4 מוניטינים שליליים ב-15 דקות, כל אחד=4 נקודות סה"כ ירדו לו 16.
חבל שאני הולך לישון זה דווקא די כיף.
אגב בחיים לא נתתי מוניטין שלילי הבן אדם הזה ממש הוציא אותי מהכלים.

meni32 07-05-07 04:06

עוד סיבה למה צריך להחמיר בעונשים במדינה.
התעללות בבעלי חיים דורשת גזר דין מוות.
ילד התעלל בבעל חיים? - הוצאה להורג בכיכר העיר בכריתת ראש ע"י סכין מטבח.
ואני מעולם לא הייתי רציני יותר.
כדי שהמדינה הזאת תתחיל להתנהג כמו שצריך ואנשים כאן יחונכו בכוח שלא לעשות דברים מטורפים כאלה - אנחנו צריכים להתנהג כמו במדינות ערביות פרימיטיביות. רק ככה זה יעבוד!

Elevation 07-05-07 09:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
לך תזדיין יא מזדיין בתחת בן שרמוטה

תגידו לי, אתם כולכם איבדתם את שפיות דעתכם?! ועוד אנשים שחשבתי שהם קצת חכמים?!?!?!?!??!

איך לעזאזל ראיתם מהתגובה שלי שאמרתי שזה לגיטימי להרוג חתולים?! תגידו לי אתם מפגרים או משהו?!!?!?!

אתם יודעים בכלל מה הפירוש של היפורקטי?!?!?!??!

אני אמרתי שאתם צבועים בזה שכ"כ אתם מתרעמים על זה שהורגים חתולים, אבל זה בסדר שיושב לכם כבש, פרה ושאר דברים מתים בצלחת!

אמרתי שלאכול חיות אחרות זה גם גרוע באותה המידה! אתם דפוקים תגידו לי?!?!?!?!? מי בשם אלוקים חושב שזה נורמלי לזרוק חתולים חיים למדורה?!?!??!?!?!?! ואיך הבנתם את זה אני לא מבין?!?!?!?!?!?! פאקינג אפקט העדר.

בחיים לא קיבלתי מוניטין שלילי והשניים היחידים שיש לי זה מליאו ההומו. מישו מכם ניסה לקרוא את ההודעה שלי בצורה אובייקטיבית? בלי להיות מושפע מעומרי? בשיא הרצינות? והבנתם שאני מצדד בלהכניס חתולים למדורה? אתם בסדר? קיבלתי פרסים על הכתיבה והניסוח שלי, אין מצב שלא הסברתי את עצמי נכון.

Elevation 07-05-07 09:16

ציטוט:

תגיד לי, אתה בסדר? אני נתתי לך דוגמא, במצב שבו גם חתול משמש למזון כמו פרה. מה מבדיל בין חתול לפרה?

אתם יודע איך הורגים פרות בחו"ל? בשוק חשמלי, זה לא פחות גרוע.

אני לא צימחוני, אבל אני חושב שיש הרבה סיבות שמצדיקות צימחונות. אנשים, היו לי 24 כלבים, אני חולה על חיות, מה אתם בסדר?!?!?!?

יiסי 07-05-07 09:24

זה נקרא אכזריות של ילדים... טיפשות... תמימות.. לא יודע איך אפשר לקרוא לזה אולי חולניות.

gman 07-05-07 09:31

ציטוט:

קצת היפוקטי.

אני רואה למה אתה מתכוון, אבל יש הבדל עצום בין שני הדברים.
להרוג חיה בשביל אוכל-זה לגיטימי לגמרי, אין מה לעשות ככה העולם בנוי, ויש את שרשרת המזון. זה כמו לכעוס על נמר שהוא אוכל זברה ולקרוא לו רוצח.
מצד אחר, להרוג חיות בשביל הנאה סאדיסטית- זה כבר פשוט עובר כל גבול.

אגב, אני לא מופתע שהם מתחייסים ככה לחתולים אם מתחשבים בעובדה שהאחים שלהם הגיעו עם סכינים ואלות. זה מראה איזה חינוך הם קיבלו.

sandrik 07-05-07 09:32

או שלילדים אלא אין יחס מההורים בבית, מרגישים בודדים, כנראה אפחד לא דואג להם ,זו בעיה פסיכולוגית,
לא נולדים סדיסטים.

איך בנאדם עם לב יכל להרוג יצור כזה חמוד במו ידיו? אבל הבנאדם הרשע בעולם??

Elevation 07-05-07 09:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
אני רואה למה אתה מתכוון, אבל יש הבדל עצום בין שני הדברים.
להרוג חיה בשביל אוכל-זה לגיטימי לגמרי, אין מה לעשות ככה העולם בנוי, ויש את שרשרת המזון. זה כמו לכעוס על נמר שהוא אוכל זברה ולקרוא לו רוצח.
מצד אחר, להרוג חיות בשביל הנאה סאדיסטית- זה כבר פשוט עובר כל גבול.

אגב, אני לא מופתע שהם מתחייסים ככה לחתולים אם מתחשבים בעובדה שהאחים שלהם הגיעו עם סכינים ואלות. זה מראה איזה חינוך הם קיבלו.

מסכים ומחזק. רק לא חושב שהתגובות של "איך אפשר להרוג חתול" עקרונית, היו לחלוטין עם חשיבה מאחוריהן.

כי.... בתאילנד אוכלים גם כלבים, זה אפילו מעדן (וזה כבר ממש ממש מעצבן אותי).

נ.ב.

עומרי שנה לי את המוניטין! מה איתך?! ועוד מצאת את הבנאדם האחרון ששונא חיות.

Bodybuilder 07-05-07 09:47

מישהו יכול לספר בקצרה מה הולך שמה ? גם אני לא רוצה לערוס לעצמי את מצב הרוח:disgust:

בכול המקרה היתי רוצח את האנשים האלה חבל על הזמן מה היתי עושה להם !

P-a-n-1-c 07-05-07 09:49

ציטוט:

עומרי אחי לא הגזמת קצת?:wacko:
הבנאדם לא היה בעד הרג של חתולים, בטח ובטח שלא בדרך הזוועתית שבה הוא התבצע.
הוא רק טען [ככה לפחות אני הבנתי] שבחו"ל לדוגמא [וקיים גם בארץ] יש התעללות נרחבת בבעלי חיים גם למטרות מזון.
אני אביא לך דוגמא - אתה ידעת שהפרות מובלות בכביש הערבה מהצפון עד לדרום בחום של 40 מעלות+ דחוקים בקרונות [פאק זה מביא לי קונוטציות ממש שליליות], חלקם לא שורדים את ה"מסע" הזה. עכשיו זה הרי ברור שהן ימותו בסופו של דבר, אבל יש דרכים להרוג את הפרות שככה לא יכאב להן.
כנס לאתר של אנונימוס אתה תראה מה זה התעללות בחיות, אתם תהיו בשוק מזה.
אני אישית לא צמחוני, אני חובב בשר מושבע. אני לא רואה צביעות בזה מכיוון שאני נגד התעללות בחיות בצרוה מובהקת, אבל אני לא חושב שצריך לקטוע את שרשרת המזון. אני רואה חשיבות באכילת בשר [מבחינה תזונתית] אך אני מתנגד בצורה מובהקת בדרך שבה החיות מומתות [לא בכל המשחטות זה ככה].

Bodybuilder 07-05-07 09:50

ציטוט:

לך ****** ** ****** **** ** ******

עומרי אתה אח שלי אני אוהב אותך http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon14.gif
יש לך לב !

ובקשר לנושא,אני תפסתי כריזה והידיים שלי רועדות,לא יודע איך להירגע !
אין לי מילים,סדיסטים בני זונות אמן,אמן יראו את זה על ההורים שלהם,אחים שלהם וכול הקרובים !
מי שבעצם מסוגל לעשות דבר כזה לבעל חיים,הוא מסוגל לעשות את זה גם לבן אדם !

Elevation 07-05-07 09:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
עומרי אחי לא הגזמת קצת?:wacko:
הבנאדם לא היה בעד הרג של חתולים, בטח ובטח שלא בדרך הזוועתית שבה הוא התבצע.
הוא רק טען [ככה לפחות אני הבנתי] שבחו"ל לדוגמא [וקיים גם בארץ] יש התעללות נרחבת בבעלי חיים גם למטרות מזון.
אני אביא לך דוגמא - אתה ידעת שהפרות מובלות בכביש הערבה מהצפון עד לדרום בחום של 40 מעלות+ דחוקים בקרונות [פאק זה מביא לי קונוטציות ממש שליליות], חלקם לא שורדים את ה"מסע" הזה. עכשיו זה הרי ברור שהן ימותו בסופו של דבר, אבל יש דרכים להרוג את הפרות שככה לא יכאב להן.
כנס לאתר של אנונימוס אתה תראה מה זה התעללות בחיות, אתם תהיו בשוק מזה.
אני אישית לא צמחוני, אני חובב בשר מושבע. אני לא רואה צביעות בזה מכיוון שאני נגד התעללות בחיות בצרוה מובהקת, אבל אני לא חושב שצריך לקטוע את שרשרת המזון. אני רואה חשיבות באכילת בשר [מבחינה תזונתית] אך אני מתנגד בצורה מובהקת בדרך שבה החיות מומתות [לא בכל המשחטות זה ככה].

חחח, כנס למוניטין שלי שניה, אני חושב שעומרי היה על משהו אתמול. ואחריו באו כל המושפעים.

Elevation 07-05-07 10:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
עומרי אתה אח שלי אני אוהב אותך http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon14.gif
יש לך לב !

מה הקשר? כאילו, המוניטין באמת לא משנה לי, זה לא שיוצא מזה משהו, אבל לפחות שיהיה הסבר לוגי מאחורי זה. אתם כמו צבא מקלקר שמובל ע"י גנרל מנייר בשביל אג'נדה שכתובה על קרח, באמא'שלי.

Bodybuilder 07-05-07 10:01

ציטוט:

מה הקשר? כאילו, המוניטין באמת לא משנה לי, זה לא שיוצא מזה משהו, אבל לפחות שיהיה הסבר לוגי מאחורי זה. אתם כמו צבא מקלקר שמובל ע"י גנרל מנייר שבשביל אג'נדה שכתובה על קרח, באמא'שלי.

אל תעצבן אותי ילד,בן כמה אתה ?

Elevation 07-05-07 10:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אל תעצבן אותי ילד,בן כמה אתה ?

אני בן עשרים ואחת, ילד.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:27.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ