![]() |
אוכל בצבא
תגידו מה אוכלים בצבא ?
כמה ארוחות יש? |
זה תלוי באיזה יחידה(תקנו אותי אם אני טועה..)
|
אוכלים חרא
|
אוכלים חצץ
|
עכשיו רציני תענו זה חשוב לי
לא שאני הולך להתגייס מחר יש עוד שנה אבל רוצה לדעת ללמה אני הולך להגיע |
ציטוט:
|
לאן אתה מתגייס?
|
רוב הזמן 3 ארוחות ביום עם פריסות באמצע (בקורסים בעיקר)
פריסות שוקולד לחם דברים כאלה אוכל בבוקר גבינות וכו.. הרבה פטל! בצהריים בשר כזה מבושל הייתי אומר "לא רזה" (בד"כ) בערב או חלבי או בשרי בקיצור "מגוון" אוכל בריא , דל שומן! ye right :) |
אף אחד לא יכול להגיד לי איזה אוכל בסיסי יש שם?
אני פשוט לא אוהב את כל הסוגים למשל ביצים תאמינו או לא אני לא אוהב אני רוצה לדעת למה אני צריך להכין את עצמי שמישהו יביא תשובה איזה אוכל יש שם?בכללי לא משנה לאן אני מתגייס |
זה משנה לאן אתה מתגייס כי יש מקומות שבהם האוכל איכותי ביותר ויש מקומות שהייתה מעדיף לא לאכול בהם.
|
אני יודע שאח שלי אכל חמגשיות..
יענו שניצל תירס עם מקרוני וסלט...לא יודע.. |
ציטוט:
בכל מקרה לא משנה לאן תגיע בוא נגיד כך שהאוכל של אמא תמיד יהיה יותר טוב. אוכל צבאי זה בדרך כלל ביצים,סלטים,חומוס,טחינה,לחם,פסטה,אורז,בשר,טונה,קוס קוס,וזה לא טעים אבל אכיל. בחיל האוויר יש אוכל טוב. |
סבבה
בשר בטח אין הרבה כמו שניצלים |
ואם יש שניצלים לא נראה לי שזה שניצל עוף אלא השניצל הזול ההוא...
|
ציטוט:
|
באסה אש.אני אומר לכם הצבא דופק הכל! יענו כיף שם לדעתי אבל האוכל מעפן :( עבדתה כמו חמור לבנות גוף יפה ובסוף האוכל בצבא הורס הכל :[
|
ציטוט:
|
:shok1: בוא נגיד שבטירונות אתה אוכל המון חרא!מטובל מטוגן ולפעמים קר ולא מוכן
אבל חבר שלי במג"ב שסיים טירונות אומר שהוא אוכל כל הזמן והאוכל קטלני חחחחח ואני מסתכל על הבטן שלו גודלת ומאמין לו :laugh: |
המאכלים הידועים בצבא הם "שמן בשניצל" , "קציצות חתול/כלב" , קוסקוס, אורז לבן באבקת מרק ועוד רבים ו"טובים". השתיה בד"כ מורכבת מ1% תרכיז פטל ו99% מים, או להפך...
|
ציטוט:
אולי בעתיד במקום לשלם ליהודה לוי, מייקל לואיס ובר רפאלי מיליארד שקל על כלום הצבא יצייד עצמו באוכל נורמלי. עם כזו מדינה מיליטריסטית המעט שיכולים לעשות זה להשיג אוכל נורמלי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ