ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לסטודנטים/ בעלי תואר בפורום (https://israelbody.com/showthread.php?t=11582)

OMRI-TURBO 06-06-07 01:34

לסטודנטים/ בעלי תואר בפורום

מישהו עשה את הקורסים סטטיסטיקה א'+ב' ?

Kachok 06-06-07 01:40

לא...אבל אני בהחלט הולך לקבל בולבול במישדיף הסמסטר :(

Vin diesel 06-06-07 01:56

אני חושב שרוני עשה.
מתי שהוא יראה את הפוסט הוא יגיב פה.

OMRI-TURBO 06-06-07 02:24

מי זה רוני? הרוני היחידי שמדברים עליו בפורום הזה זה קולמן, ומשום מה לא ניראה לי שהוא עשה את זה.

P-a-n-1-c 06-06-07 08:16

נראה לי שמשה.. (m0she)

impreza263_ 06-06-07 08:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
מישהו עשה את הקורסים סטטיסטיקה א'+ב' ?

שטויות קצת סטיות תקן רווח בר סמך, מובהקות קצת התפלגויות:bye1:

Di-Bol 06-06-07 10:04

סטטיסטיקה 2 ממש קל. בדיקת ההשערות מתבססת על אותו עקרון של טעות מסוג ראשון ושני תבין את זה תבין הכל אם זה הפרשי תוחלות, פרופורציות וכו'

Vin diesel 06-06-07 10:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
מי זה רוני? הרוני היחידי שמדברים עליו בפורום הזה זה קולמן, ומשום מה לא ניראה לי שהוא עשה את זה.

http://img261.imageshack.us/img261/2260/img0468vg5.jpg

OMRI-TURBO 06-06-07 12:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי impreza263_
שטויות קצת סטיות תקן רווח בר סמך, מובהקות קצת התפלגויות:bye1:

השאלה היא איך הקורס לכאלה שמתמטיקה היא לא הצד החזק שלהם.. יש לי חבר שלומד כלכלה והוא לא רע בכל מה שקשור למתמטיקה ואמר לי שזה ממש קשה.יש הרבה שלא עוברים את הקורסים האלו? לא מפריע לי לקבל ציון לא טוב בזה העיקר לעבור, אבל אני כרגע די נמנע מהקורס. היו אצלכם נכשלים בקורס?

מתן18 06-06-07 12:03

חכה לאבישי נראה לי הוא עשה תואר או שניים:whistle:

Chef 06-06-07 12:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
חכה לאבישי נראה לי הוא עשה תואר או שניים:whistle:

:whistle: :whistle:

- Idan - 06-06-07 13:35

אמרו לנו באוניברסיטה שסטטיסטיקה זה קורס קשה מאוד למרות שסכם הקבלה לא גבוה בכלל (עניין של ביקוש והיצע).

OMRI-TURBO 06-06-07 15:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
אמרו לנו באוניברסיטה שסטטיסטיקה זה קורס קשה מאוד למרות שסכם הקבלה לא גבוה בכלל (עניין של ביקוש והיצע).

מה זאת אומרת ביקוש והיצע? זה קורס תשתית לא קורס שאנשים לוקחים סתם.

Di-Bol 06-06-07 16:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
מה זאת אומרת ביקוש והיצע? זה קורס תשתית לא קורס שאנשים לוקחים סתם.

כנראה שעידן התכוון לתואר בסטטיסטיקה בכל מקרה זה מאוד פשוט אין שום קשר למתמטיקה אבל צריך יכולות של חשיבה מופשטת

OMRI-TURBO 06-06-07 17:27

סטיסטיקה והסתברות זה קשור למתמטיקה אותם אנשים שטובים בתמטיקה טובים בזה.
איזה תואר אתה עושה Dibol?

OMRI-TURBO 06-06-07 22:01

הקפצה לדיבול

Jones 06-06-07 22:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
הקפצה לדיבול

עומרי יש לי חבר שלמד מדעי המדינה,ועכשיו הוא מדריך קבוצת נוער באיזשהוא מתנ"ס,ואתה לא יודע איזה ביקוש יש עליו....
שנית אני לא מבין איך אתם יכולים לסבול היסטוריה????כאילו לקרוא ולקרוא ולקרוא זה פשוט משעמם...

Di-Bol 06-06-07 22:42

מנהל עסקים עם התמחות בחשבונאות ומערכות מידע

OMRI-TURBO 06-06-07 22:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
איך אתם יכולים לסבול היסטוריה????כאילו לקרוא ולקרוא ולקרוא זה פשוט משעמם...

מה שמבדיל אותנו מחיות זה הרצון לחקור את העבר שלנו,על ידי כך אנחנו מבינים את ההווה שלנו ויכולים לנסות להעריך את העתיד שלנו. לפעמים שאני קורא את הכתבים של הפילוסופים היוונים הקדומים אני פשוט בהלם טוטאלי ואני מרגיש כאילו אני מדבר עם בן אדם בן זמנינו. לקרוא את המקראות שלהם וללמוד על הבסיס של החברה שעליה אתה מבתסס היום(לדוגמא דמוקרטיה,שלטון,צבא,סוגי משטרים)זה מאוד מרתק. אתה צריך להבין שזה לא כמו היסטוריה שלומדים בתיכון , שזה סיפור בעצם. זה המון טכני קריאה במקורות עתיקים למשל והסקת מסקנות אישית לגבי אירועים,כל מיני ממצאים ארכיאולוגים שמצאו, חומרי מקור של פילוסופים שרושמים בגוף ראשון את המתרחש,היסטוריונים מדעיים ראשונים שמתלווים למסעות צבא עצומים שהיו לאימפריות למשל. בקיצור, אותי זה מאוד מרתק.אתה מתבסס בכל מה שאתה כותב לממצאים אמיתיים ולהוכחות זה לא שאתה סתם רושם סיפור כמו תוכי למשל כמו בבית ספר שלומדים משהו. פה כל דבר אתה צריך להוכיח ולהביא רפרנס,לכן אתה לא יכול לזכור סיפור כלשהו וזהו.
למשל בבחינה נותנים לך מקראה שזה כמו שפה תנכית למשל,ואתה ניגש לשאלות באופן ספונטני עם הידע שלך והיכולת שלך לנתח אירועים ולגבות את הטענות שלך ממקורות מדעיים.

OMRI-TURBO 06-06-07 22:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
מנהל עסקים עם התמחות בחשבונאות ומערכות מידע

אז איך היה לך הקורס? אתה חזק במתמטיקה? האמת היא שאני מאוד מתלבט בקשר לסטטיסטיקה והסתברות, אני יכול להמנע מזה אבל מתישהו אני כן אצטרך להתמודד עם זה בגלל זה אני בדילמה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ