ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   קפאין בשורפי שומן (https://israelbody.com/showthread.php?t=11972)

Talon 11-06-07 16:18

קפאין בשורפי שומן

ידוע כי למשל בשורף שומן vita 2000 יש כמות לא בטלה של קפאין ובגלל זה השאלה שלי איך הצריכה תהיה טובה יותר אם אקח כל יום טבליות או כמו שלוקחים קפאין לבד - 3 ימים כן 3 ימים לא.....כי מצד אחד שימוש בטבליות כל יום יביא להרגיל את הגוף לקפאין והפסקת השפעתו ומצד שני 3 ימים כן 3 ימים בטח יביא אותי לתוצאות נמוכות יותר!!

מה אתם אומרים?
מישהו בכלל חשב על זה פעם?

תודה רבה לעוזרים!!

Talon 14-06-07 02:03

חברה זה חשוב לי לדעת איך לקחת את זה....בבקשה מי שיודע או משער.....!!

m0she 14-06-07 08:10

קח ברצף, אין עם זה בעיה

Vin diesel 14-06-07 11:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
קח ברצף, אין עם זה בעיה

מחזק אפילו צריח לקחת ברצף,בשורפי שומן זה סייקלים.אתה דופק איתו חודש חודש וחצי סייקל ואז מנוחה.ואז שוב (אם צריח)

m0she 14-06-07 12:41

אין סיבה לקחת בסייקלים כל כך קצרים כל חומר, יש חומרים שאפשר לקחת ברצף הרבה יותר מחודש וחצי.

Vin diesel 14-06-07 12:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
אין סיבה לקחת בסייקלים כל כך קצרים כל חומר, יש חומרים שאפשר לקחת ברצף הרבה יותר מחודש וחצי.

שורפי שומן זה סייקלים של חודש,חודש וחצי גג.(ניגמרים הכדורים)שזה גם בארך הזמן של החיטוב,לפחות כך היה במקרה שלי שאני עשיתי חיטוב אבל,אצלי זה היה רצחני.

Bullet 14-06-07 12:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she

מה לגבי הטענה שהגוף מפתח סבילות לחומר? יש לך מידע מהימן ומדוייק על הנושא של הקפאין?

Vin diesel 14-06-07 12:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
מה לגבי הטענה שהגוף מפתח סבילות לחומר? יש לך מידע מהימן ומדוייק על הנושא של הקפאין?

עזוב סבילות לחומר.קפאין יעיל גם כך,גם אם לא תעשה איתו אפסקות ביכלל.וברגע שאתה מרגיש שהוא לא מזיז לך תעלה מינון.או תתחיל אם EC

Bullet 14-06-07 12:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
עזוב סבילות לחומר.קפאין יעיל גם כך,גם אם לא תעשה איתו אפסקות ביכלל.וברגע שאתה מרגיש שהוא לא מזיז לך תעלה מינון.או תתחיל אם EC

איך בדיוק הוא יעיל אם הגוף מפתח סבילות? אי אפשר לעלות מינון לנצח. מה הקשר תתחיל עם EC? ובEC אין קפאין?

m0she 14-06-07 12:58

ציטוט:

הסבילות היא במישור אחר. אתה אולי לא תרגיש נמרץ, אבל הפעילות הפרמקולוגית של אינהיבציה של PDE, אנטגוניזם לרצפטורים של אדנוזין ומניעת reuptake של NA ממשיכה. כל מחקר שנעשה על קפאין נעשה רק בשימוש רצוף, לא בסייקלים

Bullet 14-06-07 13:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
הסבילות היא במישור אחר. אתה אולי לא תרגיש נמרץ, אבל הפעילות הפרמקולוגית של אינהיבציה של PDE, אנטגוניזם לרצפטורים של אדנוזין ומניעת reuptake של NA ממשיכה. כל מחקר שנעשה על קפאין נעשה רק בשימוש רצוף, לא בסייקלים

אני לא מבין. אם הreuptake של הNA נמשך, אז איך זה שהמרץ נפסק? או שזה הרצפטורים שמתרגלים לרמות גבוהות של NA?

m0she 14-06-07 13:01

נוירולוגיה זה מאוד מסובך, יכולה להיות דה-סנסיטיזציה בחלק מהנוירונים ובחלק לא, רשתות של נוירונים יכולות לעבור תהליך של למידה ולעשות איניהביציה בתפקודים מסויימים, זה לא ברמה של Na=מרץ.

Vin diesel 14-06-07 13:30

ציטוט:

איך בדיוק הוא יעיל אם הגוף מפתח סבילות? אי אפשר לעלות מינון לנצח. מה הקשר תתחיל עם EC? ובEC אין קפאין?

קיבלת תשובה מ-משה.

timy 14-06-07 20:44

מה זה ec ?

maradona 14-06-07 21:10

אפדרין וקפאין

PoweRule 14-06-07 21:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she

חוץ מבולט, אף אחד לא מבין מה כתוב כאן:wiggle:

Vin diesel 14-06-07 21:54

מה שחשוב זה להבין את הכוונה של משה.את העיקר.(שקפאין גם בלי אפסקות פועל לטובה בחיטוב)

PoweRule 14-06-07 21:56

הוא פשוט צריך לכתוב 2 תשובות בכל הודעה, אחת לבולט ואחת לפשוטי העם :)

Bullet 14-06-07 22:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule
חוץ מבולט, אף אחד לא מבין מה כתוב כאן:wiggle:

אם היית קורא את המאמר שמשה תרגם...

m0she 15-06-07 00:16

התשובה באמת היתה מכוונת אליו.. זאת סתם חפירה, אתה לא מפסיד כלום :wiggle:

דיזל, זה כבוד שאכפת לך מה שחיף כמוני אומר :flowers:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ