![]() |
גב של פסיכופט
סרטון קצר שצילמתי עכשיו לפני שאני זז למכון (איזה כיף אני רשום למכון!! )
צילמתי את זה בגלל שבסרטון הקודם לא היו פוזות של גב אז בסרטון הזה ניסיתי לעשות כמה דברים עם הגב .... בכל אופן קצת פרטים: גובה 180 משקל 68 מתאמן חודשיים מתוכם יומיים בחדר כושר חח הנה הסרטון: http://youtube.com/watch?v=72DbsiWyKPY תגובות לעניין חבר'ה! |
לא נראה כאילו אתה מתאמן מבחינת הגב האמת, אין קצה של איזכור של משולש
|
ציטוט:
אחרי שאני יחזור אני יצלם סרטון גם עם המותניים ותארה שהם ממש צרות ביחס לגב בסרטון הזה רואים רק בערך את ה2 שליש מהחלק העליון של הגב |
ציטוט:
|
הוא מתאמן חודש, איזה גב מדהים אתה כבר רוצה שיהיה לו? לפי הסרטונים הוא דוורא מתקדם יפה מאד.
|
ציטוט:
אין מסה כמעט, לכל אחד כמעט יש חיטובים בגב רק מ20% ומעלה החיטובים שם נעלמים מה אני יכתוב? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מותניים : 78 ס"מ.
גב חזה (מתחת לבית השחי) 98 ס"מ. עריכה: 100 ס"מ בידיוק למען האמת אבל לא משנה והחזה שלי לא כזה גדול. |
מה אם רגליים? אתה לא רוצה להיות כמו איגור D;
|
ציטוט:
וזה לא משנה עדיין אני אומר לך הגב שלך לא גדול אבל אל תצפה שהוא יהיה גדול אחרי חודשיים של אימונים, העלית סרטון אז נתתי לך תגובה נעלבת?? טוב אז יש לך גב ענק איך אתה עובד עליו?? בדוק אתה לא טבעי |
ציטוט:
|
ציטוט:
פעם הגב-חזה שלי היה ממש שחיפי ממש טיפה יותר מהמותניים כולי הייתי שחיף מת והאמת בגלל זה התחלתי להתאמן... בוא נגיד שאם היית רואה סרטון מלפני חודשיים היית מבין על מה אני מדבר אבל לא משנה כמו שAntonator אמר, אני באמת מתאמן רק חודשיים שהעבודה היחידה שלי על הגב הייתה מתח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הגב שלי גדל יפה בחודש! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
המממ איך אני יוכיח לך ... שנייה נאי יחפש את הסרטון מלפני חודשיים ויעלה אותו ליו טיוב.. אני יערוך את ההודעה הזאת ואז אולי תוכל להבין וחוץ מזה גם העליתי 8 קילו בחודש וחצי גם עליתי 4 ס"מ בהיקף של היידים אם אתה לא מאמין אני יכול להוכיח לך דרך מישהו בפורום שראה אותי המון לפני ושראה אותי לא מזמן. בכל אופן חכה לסרטון |
:jockey: אחלה גב אחי אבל הוא עדין יחסית קטן תעלה במסה שהוא יבלוט יותר בהצלחה בהמשך הדרך אחי
|
פסיכופת, שלא תעז לדאוג, כן? אתה מתקדם בקצב מצויין!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ