![]() |
מחר צו ראשון..
אני צריך לקום ב6 וחצי ואני עוד ער.. אני אפילו לא עייף..
זה לא כמו לדוגמא בלילה של המגן שלי במתמטיקה שלא נרדמתי כי הייתי לחוץ שלא ילך לי טוב, הפעם אני באמת לא עייף.. וגם יש סיבה.. ישנתי איזה 10 שעות בלילה אתמול, ועוד ישנתי צהריים היום.. נראה לי אני לא יעשה מחר את המבחנים הפסיכוטכניים, אלא יבוא עוד פעם ביום אחר ויעשה.. חבל לי להתקע עם קב"א נמוך.. |
המבחנים שם שטויות אחי אל תדאג,חבל לפרוס את ה"הנאה" על פני כמה ביקורים
ובהצלחה |
תודה, אז מה אתה אומר.. זה לא ישפיע על התוצאות אם אני יהיה עייף?.. לגשת בכל מקרה?..
|
ציטוט:
אתה לא תפתח שם את תורת היחסות,סה"כ שאלות במתמטיקה או לוגיקה פשוטה...צריך להיות ממש ממש ממש ממש ממש עייף כדי לפקשש שם |
סבבה הרגעת אותי..
אני מקווה שיהיו לי שאלות במתמטיקה בכלל, זה הצד החזק שלי.. חבר שלי אחד שלומד איתי בקבוצה אמר שלא שאלו אותו בכלל במתמטיקה.. חח.. |
בהצלחה אחי !!!
אני עוד חודשיים ניגש לצו הראשון שלי ..:] |
באיזה גיל מזמנים לצו ראשון?
|
ציטוט:
|
לפי מה הם קובעים את הפרופיל ?
|
לי יצא 16 ו11 חודשים- אני מתגייס מאוחר...חודש אחרי סוף בית ספר אבל בגיל 18 וחצי בערך.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
2. אם אתה עייף תעשה את הפסיכוטכני ביום אחר, אומנם זה לא קשה, אבל העייפות הזאת זה מה שיכול להיות ההבדל בין קבלת זימון ליום סיירות או לא, או בין קבלת זימון למיוני צוות אוויר או לא, או אם אתה בקטע של מודיעין אז בכלל... 3. רוצה להוריד פרופיל? בבדיקת שתן תחליף את הדגימה שלך בכוס עם שמן, ותשתה את זה מול הפקידה. (ואם אתה בקטע אתה יכול גם שלא להחליף...תלוי בך) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הכי טוב לבוא ב10 11 ככה יותר טוב אפילו לתת נקסטים חופשי בשאלון ככה הולכים יותר מהר הביתה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ