![]() |
עברתי תאוריה ראשונה.. :)
על רכב!! זה הפעם השנייה שאני רושם שעברתי תאוריה בפורום חח פעם ראשונה בקטנוע ועכשיו על רכבב :sbb4: :sbb4:
איזה כיף |
כל הכבוד.... :):)
בהצלחה בטסט =\:wiggle: |
יפה אחי מזל טוב =) :sbb4:
|
מזל טוב תותח!
|
בהצלחה בטסט. כל הכבוד שעברת . גם אני עברתי ראשונה בקלות בלי טעות אחת, לא רשום אם עברת בלי אבל אני זוכר שידעתי הכל בלי בעיה. רק בטסטים בגלל מורה דפוק נדפקתי אבל לא נורא, אני אעבור מורה ויהייה טובd:
שאלה לא קשורה אליך טפו טפו טפו טפו טפו איזה טסט הוא בחינם?השישי או השביעי?האם זה נכון שמ10+ זה גם חינם? תודה לעונים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מזל טוב
|
ציטוט:
|
תגיד איך למדת לזה?
חח אני לא מצליח לזכור ת'חומר.. |
ציטוט:
סוף סוף לגמורררררררר אם זהההההההההההההההה יש!! |
יופי כל הכבוד
|
כמו הטסט, כן התיאוריה- מזל, תלוי בטופס, אני לא הצלחתי מלא מבחנים וברציני לא טעיתי אפילו אחת.
02-6663222 שאלתי בטלפון הזה, ענתה לי מישהי מבוגרת ממש נחמדה, היא ביררה ואין שום טסט בחינם. היא עודדה אותי מאוד, באמת הכי חשוב הבריאות ...הכסף לא בא איתנו למטה אז אין מה להתרגש :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא אעשה על אופנוע זה מפחיד
מטוס יש לי פחד גבהים אוטובוס , משאית , סמיטרלר- לא התחום שלי, סתם בזבוז זמן וכסף. רק על מכונית מספיק.:) בסוף אני אהייה נהג מרוצים וכולם יהיו בשוק, זה יהייה רק כתחביבp: |
חחח עברתי תאוריה שניה.. תאוריה ראשונה חבר שלי אמר לי לילה לפני בוא ניגש, אמרתי לו בסדר.... הלכתי בלי ללמוד חצי שניה עשיתי 8 טעויות חחחחחח אחרי זה למדתי יום לפני, יותר נכון חצי יום לפני.. ועברתי חח
|
מזל טוב אחי אני עברתי שנייה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ