![]() |
עברתי היום מבחן סופי של קורס מדריכי כושר!
סוף סוף הגיע הרגע ולא איכזבתי!
רק גמרתי יב' אחרי ציונים סופיים של 95 בספורט מוגבר ו90 בביולוגיה (5 יחידות לימוד בהתאמה) כבר הוסמכתי למתן עזרה ראשונה בפסח והיום הגיע נציג קירח מוינגייט (לא איתי זיו) לברור את הידע של חברי המגמה כמובן הכל תיקתק אצלי. השאלה שרציתי להפנות למוסמכים שפה היא מתי אני אקבל את התעודה הרישמית? כי הוא אמר לי כמה חודשים בגלל ביורקרטיה וכו', למישהו יש ניסיון עם זה? נ.ב - יכול להיות שהנושא שייך ל'דיבורים כללי' |
מזל טוב.
אני התחלתי את הקורס לפני שבועיים אני מקווה לסיים תוך חודש וחצי ולהתחיל לעבוד |
מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד,וכמה זה עולה ? קורס מדריכים רגיל של וינגייט ?
לא לתת קישור,פשוט כתבו כמה מילים..:jockey: |
אני עוד חדוש מתגיסי להיות מדריך כושר קרבי.. עוד חודישם מתחיל קורס בוינגיט של הצבא..
|
תגיד לי תחת מוזהב.
לא היית פעם בישראלבודי הישן? |
הבית ספר מימן לחברי המגמה את כל הקורס, אני מאמין שאתה יכול לבחור את המוגבר בכיתה יא' כמו שאר המקצועות. היו אפשרויות לתעודת אימון כדורגל כדורסל וחד"כ.
ה5 יחידות לימוד ספורט זה בעצם אנטומיה ביוכימיה פיזיולוגיה קניזיולוגיה וכו' רק המבחן המעשי נשאר ועכשיו סיימתי. הייתי בפורום הישן. |
שאני סימתי את הקורס חילקו תעודות אחרי חצי שנה אז בינתיים מי שביקש קיבל אישור על סיום לימודים אני לא יודעת אם אצלכם זה הולך ככה בכול מקרה מזל טוב
|
בעיקרון את הקורס אפשר כבר מגיל 16.
מחיר הקורס בסביבות ה- 6000 ש"ח. יש קורס מרוכז שזה חודשיים מראשון עד רביעי או קורס שנתי של מפגש בשבוע. |
יפה אחי כל הכבוד!
אם היה לי זמן וכסף הייתי גם עושה את הקורס |
כל יוצאי ווינגט שווים ל-ass.
וזאת עובדה בכל המכוני כושר בישראל היום. |
צריך הסכלה 12 כיתות ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולפותח הפוסט - מזל טוב !! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ