![]() |
כמה שאלות בנוגע למאמר בישראלבודי של: "קיק" של שמונה שבועות לאימוני הידיים שלכם.
אז יש לי כמה שאלות לגבי זה:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=82 1. קודם כל למה הכוונה תרגילים באחיזה עילית ,ואחיזת "פטיש"? 2. מה זה כפיפות באחיזה הפוכה? (זה לא תרגיל לאמות? אם אני חושב שמתכוונים לזה.) 3. מה זה כפיפות באחיזת פטיש? (זה פשוט פטישים לא?) 4. לא הבנתי את הקטע של המקצבים, למשל 401, במקבילים, אז 4 שניות עליה, 0 שניות חחח אחיזה, שניה אחת לרדת? 5. מהי אחיזה איזומטריות? 6. במאמר כתוב: תרגיל סטים טווח חזרות קצב : פשיטות מרפק עם W בשיפוע תחתון 4 4 311 כפיפות מרפק עם דאמבלים בשיפוע עליון 4 4 401 מנוחה של 1:15 פשיטות מרפק בשיפוע עליון 4 4 401 כפיפות מרפק באחיזה קרובה 4 4 311 כתוב מנוחה של 1:15, אז כל השאר זה סופר סטים בין השניים? לא עושים מנוחה בין התרגילים, זה ממש לא מובן לי. 7. מה זה כפיפות מרפק עם דאמבלים בשיפוע עליון? זה כפיפות מרפק למשל עם המצב של לחיצת חזה בשיפוע חיובי? משהו כזה? 8.פשיטות מרפק בשיפוע עליון (W) כנ"ל? יש הרבה דברים לא מובנים במאמר, ממש קשה להבין אותו נכון. אבל תודה לארבל על התירגום, אשמח גם אם תסביר לי פה את מה שלא היה לי ברור. |
עזוב את התוכנית הזאת ...
דרך אגב כל הקטע הזה של הקצב תנועה לפי דעתי ממש לא שווה את הזמן שאתה משקיע בלהבין, לחשב ולישם אותו... תעבוד במהירות שהכי נוחה לך וסביר להניח שהיא גם תשפיע עליך הכי טוב |
ציטוט:
תשובות לתוכן, יש?? |
^^^up
|
שאלת את זה פעם לא?
|
ציטוט:
|
סליחה טעות שלי זה היה gps
|
1 קודם כל למה הכוונה תרגילים באחיזה עילית ,ואחיזת "פטיש"?
2. מה זה כפיפות באחיזה הפוכה? (זה לא תרגיל לאמות? אם אני חושב שמתכוונים לזה.) 3. מה זה כפיפות באחיזת פטיש? (זה פשוט פטישים לא?) 4. לא הבנתי את הקטע של המקצבים, למשל 401, במקבילים, אז 4 שניות עליה, 0 שניות חחח אחיזה, שניה אחת לרדת? 5. מהי אחיזה איזומטריות? אני אענה על מה שאני יודע. 1.לא יודע 2.זה במקום שהכפות ידיים שלך יפנו לפנים שלך שהם יהיו בכיוון ההפוך 3.נראה לי שכן.אבל יכול להיות שהתכוונו באותו הזמן. 4. 301- שלוש שניות עלייה, לא לנעול מרפקים וישר להוריד מהר למטה. 3-עלייה, 0-מנוחה, 1-ירידה. 5.אין לי מושג |
301
זה הפוך עלייה 1 מצב סופי 0 ירידה 3 הרעיון זה להאריך את השלב אקצנטרי שבו השריר מתארך תוך כדי כיווץ, זה השלב שהשריר מגייס הכי הרבה מטח |
ציטוט:
לא נשמע ככה בכלל.... |
ציטוט:
זה שאני מבין את המספרים 301 זה לא אומר שאני חושב שזה יעיל אני חושב שזה מיותר להתעסק עם טמפו בתרגילים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ