![]() |
דרוזים הם אנשים תותחים ביותר
חזרתי מהרפסודיה (אירוע בכינרת שבונים רפסודה ועוברים לצד השני)
והקבוצה שלי השתלבה עם קבוצת דרוזים....אנשים כלכך טובים זה לא יאמן חיים רק בשביל הצחוק...כבוד אצלהם זה הדבר הכי חשוב...כולם ארונות בני 15 שעירים ומאסיביים ביותר. קיצר לא יודע למה אני רושם את זה אבל לא חשבתי על הדרוזים כאנשים כאלה היה פנאן |
תפסת שיזוף אחי?
|
חחחחח ארונות בני 15 שעירים..xd זאת מחמאה נכון?
|
זה לא דרוזים זסה בדואים............
|
אני גיליתי את זה כשעבדתי איזה יום עם חבורה של דרוזים שגדולים ממני בהרבה שנים.
יש לנו הרבה מאוד ללמוד מהם. הקטע עם הגלגול נשמות קצת מפחיד אמנם :o |
אל תשחק אותה ופשוט תגיד שאתה מנסה לקבל פיתה בחינם.. V_v
|
כל העדות שבמזרח ככה
ערבים ביניהם ככה , בגלל זה יש נקמת דם כל הזמן קווקזים וכל הג'מע שמסביב בדואים ערבים |
ציטוט:
הזכרת לי את זה חחח |
מה אתם תופסים מהדרוזים אולי יש שמה כבוד בין אב לבן אבל לנשים הם מתיחסים כמואל זבל לא מזמן היה בחדשות על מישהי שרצתה להתחתן אם דרוזי והאבא לא הסכים והם רודפים אחריה בשביל לרצוח אותה אז היא פנתה לערוץ 2 אנשים פראי אדם
|
אייזה אוכל יש להם יא סלאם!!!!!!! אתה הולך לאכול אצל דרוזים אתה לא רעב שבוע... אייזה טעים יא אללה... בצקים סלטים דגים!!! פאק ניהייתי רעב רק מלחשוב על הפעם האחרונה שאכלתי אצל חברים של ההורים שלי הדרוזים...
|
ציטוט:
גם תדע לך ששריף ממש לא מקובל אצל הדרוזים, הם סיפרו לי שהוא מתבייש בדת הדרוזית וזה ממש פגע בהם. |
ציטוט:
|
אממ מה זה קן?:blush:
|
כולם בני אדם טובים!!!
|
ציטוט:
ג'יזס. מה זה משנה באיזה שפה מישהו מדבר או במה הוא מאמין. בני אדם זה בני אדם ויש כאלו ממש נחמדים ויש כאלו ממש לא נחמדים. |
ציטוט:
|
ככה גם אצל מרוקאים הדבר הכי חשוב במשפחה זה הכבוד
אני לא מדבר על כאלה חצי מרוקאים אני מדבר ע ל מרוקאים אסליים שהילדים גם יודעים מרוקאים ככה זה תמיד שאורח מגיע הביתה הוא יותר חשוב אפילו מהילדים של הבית חחח |
ציטוט:
זה אשכרה ככה! "באמת שאני מלא...והקוסקוס מעולה! אבל באמת שאני מל.." *יאמ יאמ* "לא.." *יאמ יאמ* |
הדרוזים הם לא "אחלה אנשים", והם לא "פראי אדם". יש בינהם טובים, ויש בינהם פושעים, יש עדינים ויש פראיים, יש כאלו שישרתו את המדינה גם אם זה כרוך בסיכון החיים שלהם ויש בינהם בוגדים שמזדהים עם אחיהם מעבר לגבול. בחיים שלי לא ראיתי כזה פוסט מטומטם.
|
ונסגור בזה שסוליקו מתמנה אם הדרוזים הטובים שאוהבים את הארץ!! :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ