ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה- זוויות עבודה והשפעתם על המרפק (https://israelbody.com/showthread.php?t=15935)

מתאמן צעיר 04-08-07 02:32

שאלה- זוויות עבודה והשפעתם על המרפק

אמרו לי שלמשל כל זווית עבודה עובדת בעצם על משהו אחר..ובעצם אם אני עושה את התרגיל לא נכון אז אני משתף את המרפק שלי בהרמת משקולות ואז אני פוגע בו..
או שאמרו לי נגיד שאם אני לא עושה נכון כפיפות מרפקים אז אני משתף גם את הכתף..
זה נכון?איך אפשר למנוע את זה?
זה עד כדי כך מסובך לעשות את התרגילים? ביום ראשון אני הולך למכון לשאול את המדריך... אבל זה עד כדי כך מסובך?
אחרי שאני אלמד לעשות את התרגילים נכון...עדיין אני אצטרך להזהר ולהקפיד כל הזמן או שזה כבר יבוא לי בטבעיות?

alpha 04-08-07 02:36

אין הרבה תרגילים שהם "קשים" לביצוע...ככה שאת רוב התרגילים שתעשה אתה תעשה נכון...
זה לא שיש נוסחה לעשות...אתה תראה זה פשוט מאוד.

מתאמן צעיר 04-08-07 03:35

אני יודע..
אבל אמרו לי שאני לא עושה אותם נכון ואני יכול לדפוק לעצמי את המרפקים ככה...
דרך אגב.. זה נכון שלמשל לחיצת חזה במוט או לחיצת כתפיים במוט מגרה יותר את השריר מלחיצת חזה או לחיצת כתפיים בדאמבלים ?(לא קשור לנושא..אבל אם כבר פתחתי נושא על השאלות).

Elevation 04-08-07 03:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתאמן צעיר
אני יודע..
דרך אגב.. זה נכון שלמשל לחיצת חזה במוט או לחיצת כתפיים במוט מגרה יותר את השריר מלחיצת חזה או לחיצת כתפיים בדאמבלים ?(לא קשור לנושא..אבל אם כבר פתחתי נושא על השאלות).

לא נכון. ולדעתי דאמבלים לא רואים בנצ' ממטר עם זכוכית מגדלת ביום קיץ.

הבעיה היא..... שהרבה יותר קשה לעבוד עם דאמבלים ועוד יותר קשה לעבוד איתם לכשלון אמיתי.

Elevation 04-08-07 03:54

טוב, החלטתי שאני לא רגוע, אז חזרתי להבהיר את עצמי יותר טוב.

דאאאאאמממממבבבבבבליייייםםם!!!! דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים!

רץ לשרוף את כל הספסלים הלא חופשיים בישראל!!!!

דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים, דאמבלים!

זהו.

פשוט אוהב דאמבלים.

Meir787 04-08-07 04:15

תאכלס, דאמבלים שליטה. באמת קשה לעבוד איתם, במיוחד בלי ספוטר.. אבל אפשרי.

maya 04-08-07 04:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתאמן צעיר
אני יודע..

אם אתה מבצע לא נכון את התרגיל לדוגמא לחיצת חזה שיפע 45 ומביא את המשקולות קדימה מידי אז הכתף קידמיתכי זה עובר למישור שלה של כפיפה בכתף במקום קרוב אופקי.
או לדגמא בפולוור במשקולות אתה ממשיך מעבר לקו העינים שוב אתה מפעיל את הכתף הקדמית
ויש עוד הרבה דוגמאות

מתאמן צעיר 04-08-07 05:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya
אם אתה מבצע לא נכון את התרגיל לדוגמא לחיצת חזה שיפע 45 ומביא את המשקולות קדימה מידי אז הכתף קידמיתכי זה עובר למישור שלה של כפיפה בכתף במקום קרוב אופקי.
או לדגמא בפולוור במשקולות אתה ממשיך מעבר לקו העינים שוב אתה מפעיל את הכתף הקדמית
ויש עוד הרבה דוגמאות

וזה מסוכן?

maya 04-08-07 06:46

לא אמור להיות מסוכן אלה אם כן אתה עוה תנועה לא טובה אבל זה גם יכול לקרות לך מכול דבר גם ללכת ברחוב ולעקם רגל.
אם אתה מרים משקולות והיד תברח לך לאחור זה לא נעים במיוחד

maya 04-08-07 06:46

לא אמור להיות מסוכן אלה אם כן אתה עוה תנועה לא טובה אבל זה גם יכול לקרות לך מכול דבר גם ללכת ברחוב ולעקם רגל.
אם אתה מרים משקולות והיד תברח לך לאחור זה לא נעים במיוחד

שחר 05-08-07 16:29

לא הבנתי ! דאמבל... מה ? תחזור שוב בבקשה...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ