![]() |
לניפגעי הג'ינו
אז ככה..
לאחר כמעט שנתיים של לקיחת חלבון על בסיס קבוע הפסקתי לחודש בשל הוצאות כספיות. אני כמו הרבה מפתחי גוף נפוצים קורבן לג'ינו. בתקופה הזו שבה אני לא לוקח חלבון יכולתי להבחין שאכן ניקר שינוי משמעותי בפטמוטי . בקיצור מה שאני מנסה להגיד כאן זה האם יתכן שאחת מין תופעות הלואי של החלבון הוא גם ציצים? |
מה שאתה מנסה לומר שמי שלא רוצה ג'ינו, צריך לאכול רק פיתות ופסטה ולא לאכול שום בשר, גבינות, ביצים, טונה, וכו'.
הכוונה היא שחלבון זה חלבון ואין קשר. |
זה לא החלבון עושה את זה!:mad: פשוט כנראה לקחת כמויות מטורופות של חלבון שלא היית מודה להם מה שאני רוצה להגיד לך שאתה ירדת במשקל וביחד הג'ינו שזה בעצם הפיטמה שלך היא לא מהרומנליות אלה משומן חד וחלק!
|
ציטוט:
אז אני יגיד לך שוב... את החלבון הייתי לוקח כמו שצריך לא הרבה ולא קצת מידי ירדתי במשקל? ממש לא אפילו ההפך עליתי |
זה לא קשור
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד אפשרות היא ששמו לך זרעי פשתן בתוך החלבון(פייתואסארוגנים) וזה דיי נפוץ... אולי גם שתית את זה מפלסטיק כל הזמן |
ציטוט:
|
אחי באמת תהיה הגיוני מאט אנשים פה מבינים ברופאה/לעומק בפיתוח גוף
לך לרופא אפר לעשות לך בדיקות תבין אולי יותר טוב יש אבקות חלבון שדוחפים דברים שאתה לאיודע מה הם (ככה קראתי), איזה אבקה אתה לוקח? ואתה בטוח שמתי שהפסקתה ירד לך הגינו או איך שקוראים לזה? |
:):):):), לפי הכותרת חשבתי שאתה מארגן תביעה ייצוגית.
|
ציטוט:
|
אם מישהו מחפש להיות שפן ניסיונות קטן לחפש תרופה לג'ינו הזה אני יודע שיש כמה תרופות חדשות שעדיין לא בטוחות במאה אחוז שיעלימו את הג'ינו אבל הן קיימות. האנדריקולוג שלי הציע לי אמרתי לו בכיף מקסימום תתפוצץ כלייה.
|
ציטוט:
בכללי יש סוגים של פלסטיקים שאם מחממים בהם אוכל , יש השפעה. תשמע אני לא אומר שזה בגלל זה , אבל אני מעלה אפשרויות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היית צריך לעשות Pct ולא לקחת את האבקת חלבון כמו ערבי
|
מה זה Pct וזרעי פשתן (למה הם עוזרים)?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ