![]() |
פתחו בראשון Pizza Lite לכל המחטבים ...
ליד הרצל 2 השווארמיה בראשל"צ פתחו Pizza Lite , פיצה מופחתת קלוריות , טעימה בהתאם ניסיתי משולש בשביל הפאן , לא יקר אותו כסף בערך יש תפריט קלורי גם :)
רעיון נחמד , מעניין איך ילך להם. |
גם אני ראיתי אותם...נראה לי דפוק ><
|
אורגני? :)
בדיוק ראיתי אופנוע שכתוב עליו "חדש פיצה מחיטה מלאה". זה משתלט על הכל אני אומר לך |
מה לייט בה? וכמה קלוריות למשולש? מה הערכים?
|
כל מקום כבר יש דיאט
אפילו בנסטי :| |
הייתה איזו כתבה בואללה על אוכל דיאטטי, כתבה די בסיסית האמת. כזו שמיועדת לאנשים שלא כ"כ חושבים על מה שהם מכניסים לגוף.
להלן הכתבה: http://health.walla.co.il/?w=/5106/1160317 ד"א אני מצטרף לבקשה של דימי, תעלו בבקשה את הערכים התזונתיים של משלוש פיצה. |
לדעתי פיצה מקמח מלא יותר טעים מרגיל. ואתם רוצים תערך של פיצה רגילה או דיאט
|
דיאט
|
ציטוט:
|
אני יכול להשיג רק לרגיל לדיאט אין לי מושג
|
מה יכול להיות ליייט בבצק?
אז במקום 4 משולשים רגילים אוכלים מגש שלם כדי לשבוע חח עלק לייט |
ציטוט:
|
ציטוט:
בקשר לרטבים סוכר שמוכר , אינדקס גליקמי שמיקמי אין לזה משמעות בכל מקרה. תתקשרו תבדוק תחפשו 144 אני אהיה שם עוד מלא זמן זה לא ממש קרוב אלי |
ציטוט:
|
:laugh: בראשון פותחים פיצריות לשחיפים ואצלנו הוטרססססס
|
ציטוט:
ואין הבדל בין רוטב עם סוכר לבלי סוכר , בסופו של דבר הקלוריות קובעות(כמה פעמים אפשר לומר לזה , נכנס לכם ג'וק לראש ואתם לא מוציאים אותו , סוכר = רעל , כבר ממזמן לא .כפית סוכר = 20 קלוריות ותו לא.) |
שטויות!!
אז יהיה בפיצה 100 קלוריות פחות,זה שטותי. עדיף לאכול פיצה -1-2 מאשר איזה 4 פיצות כאלה. |
ציטוט:
משמע אם חוסכים קלוריות כאן ניתן להשיג אותן ממקור אחר שהוא עדיף יותר. |
ציטוט:
זה תמיד עניין של כמות על איכות , זה תמיד ככה כמעט בכל דבר. אם בא לך לאכול טעים אבל לאכול פחות , תאכל עם , אם בא לך לאכול יותר אבל פחות טעים תאכל בלי. אבל אני לא סובל שאומרים ש"סוכר זה משמין" , "אינדקס גליקמי גבוה אוגר שומן עקב הפרשת אינסולין" זה הכל כזה בולשיט אחד גדול , אני מדמה את זה לצבא כשאנשים יוצא על 21 הם מעללים עלילות שווא , כמו לא יהיה לך רישיון נהיגה , לא תצליח לעבוד בעבודה ממשלתית וכל השיט הזה שהם ממציאים רק כדי שתשאר בצבא ותנקה שירותים. |
ציטוט:
ויש דברים שבלי סוכר יש להם אותו טעם כמו עם סוכר [כמו יוגורטים למיניהם] ועוד 1001 דברים שעכשיו יש בלי סוכר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ