![]() |
בהצלחה לכולם בשנה החדשה..!
שכל אחד יכתוב מה המטרות שלו להשנה...!:wiggle:
אז ככה.. אני מיתגייס ב16 למרץ לגולני... אז עד אז אני עובד כמה שיותר כדי לסגור בקרן נאמנות לפני הצבא.. ובהצלחה לכל הצעירים בבתי הספר! |
בהצלחה אחי,אני במיטה כמו מניאק מנסה להרדם יש בית ספר מחר..פעם ראשונה שאני מגיב בפורום מהפלאפון:wiggle:
|
שסוף סוף חבר שלי יציעה לי נישואין (תמיד אני יזכור תודה למיקי בוגנים שהפגיש בנינו)
|
כוסעומו המדינה
|
הלבוי נשמה רציתי גם לפתוח פוסט כזה!:]
כל הכבוד על היוזמה ! המטרה שלי גם לצבור כושר קרבי , 5 קילו שריר ככה וגם להגיע למצב של הצטיינות או לפחות ציונים טובים... שתהייה אחלה שנה לכולם. |
יאללה זזתי שיהיה לכולם אחלה של שנה!
נאפפפפפפפהההההההה :sbb4: :flowers: |
בזוקה לא יכלתי לנסח זאת טוב ממך.
|
להיתקבל ליחדה שאני רוצה ולהיתגייס
אין לי כבר מטרות |
יהיה לכולם שנה טובה וקלה!
כוס עאמק עוד 45 דק' בי"ס =[[[[... |
רציתי לאחל לכל מי שעכשיו עדיין בי"א, י"ב, תשקיעו בלימודים, אני יודע שכולם אומרים את זה ולאף אחד לא אכפת, אבל באמת, אל תהיו כמוני- לא תלמדו כל השנה ורק לפני מתכונות תתחילו לחרוש. זה לא מצליח, אתם רק דופקים את עצמכם. אני כל הזמן אמרתי לעצמי, זה בסדר, יש עוד מלא זמן ללמוד, יש לי עוד מלא זמן להשלים מה שהחסרתי... ובסוף יש לי מתמטיקה 5 יחידות על ממוצע של איזה 70 (בגלל שבקושי עברתי את 007), ויש מצב שאני צריך להשלים לפחות עוד 2-3 מקצועות נוספים... ואני לא יודע מתי אני אשלים את זה, זה קשה הרבה יותר ללמוד לבגרויות אחרי הצבא.
|
'סעמק....
אפילו שביתה לא הייתה! נמאס לי רק לימודים ולימודים ושוב לימודים! תנו חופש! |
ציטוט:
שתהיה לך שנה טובה גבר!:sbb4: |
פאניק תהנה אחי,תזין כמו שלימדתי אותך!ואל תשכח כשאת מרגיש ..אל תתבייש,תוציא מהר תוריד את הקונדום ודחוף לה ללסת!..אני בבית ספר עכשיו:sbb4:
|
ציטוט:
|
לשבת ליד השומר ולהעביר את השנה האחרונה בשאנטי
|
ציטוט:
|
יאללה צעירים לכו ללמוד,תרכשו קצת השכלה
|
שיהיה לכם בהצלחה,השאיפות שלי הן לצאת מגבעתי ולחזור להתאמן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ