![]() |
צריך המלצות לשירים..
אני מחפש שירי אהבה, שיהיו יחסית שקטים, לא רועשים מדי.. ועדיפות לשירים עצובים..
לא משנה לי ממש הסגנון יכול להיות מזרחית/רוק קל/פופ.. כל דבר בעצם כל עוד הוא רק עונה על מה שביקשתי למעלה.. בתודה רבה רבה מראש.. |
journey- open arms.
our lady peace- are you sad? our lady peace- in repair. Evanescense- My immortal. בוטן מתוק בקרקס- את כל מה שנשאר. The Cardigans - For What Its Worth. creed-one last breath/ six feet from the edge. |
ציטוט:
|
משה כהן- נדרתי נדר
|
ציטוט:
|
תוריד את שני האלבומים של Blackfield.
|
רגב הוד-בואי תגידי
רגב הוד-בתלם אוהבים לירן טל-כל האהבה שבעולם דודו אהרון-היחידה שלי זה מה שעולה לי בראש בנתיים,שירים טובים מאוד!! מומלץ |
Gary Moore - Still Got The Bluesשירי אריק קלפטון
|
אתה מדבר על שירים עבריים/לועזים או לא משנה?
בגדול יש מיליון שירים, קשה עכשיו להתחיל לסנן לך ולזרוק שמות, תאמין לי תפתח VH1 או VH1 classic תבדוק בלוח המשדרים אתה תמצא שם המון שירי אהבה טובים. |
ציטוט:
זה מה שהוא כותב לי באימיול לגבי אלבומים. לגבי בודדים הוא נותן לי בלאקפילד לבד...לא מתמצאת..:blush: |
vh1 classic , 22:00: vh1 Rocks
אחלה תוכנית שבעולם. שירי רוק ישנים מעולים! יש גם הרבה שירי אהבה.. |
הנה קחי 2 לינקונים, אחת הלהקות היותר מוצלחות בזמן האחרון:
בלאקפילד 1: http://rapidshare.com/files/19726675...Blackfield.rar ססמא לקובץ: franca1000 בלאקפילד 2: http://rapidcrack.dr.ag/files/501672...ckfield_II.rar |
זה לינק קצת מסובך או שאני סתם סתומה..? :ohmy: :unsure:
|
אני יעזור לך עם הסיבוך כמה שזה קשה:
נכנסים לוחצים למטה FREE מימין, אחרי זה יש לך כזה תמונה קטנה עם אותיות\מספרים את רושמת אותם במקום שיש ולוחצת download via bla bla bla הלינק השני באמת דפוק אחולמניוקי, אני אחפש משו אחר |
אלבומים של מאריה קריה ו jewel יעשו לך את העבודה מעולה
במיוחד השירים hand & foolish games של ג'ול |
ציטוט:
|
תודה לכולם חבר'ה, אני עכשיו יכנס לאמיול להוריד את מה שרשמתם :blush:
|
James Blunt
Phill Collins The Cardigans 3_doors_down-here_without_you |
3_doors_down-here_without_you[/QUOTE
"I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time" :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ