ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה לגבי לחיצת חזה עם ידיים צמודות (https://israelbody.com/showthread.php?t=20875)

assito 06-10-07 01:25

שאלה לגבי לחיצת חזה עם ידיים צמודות

אם אני אעשה לחיצת חזה עם ידיים צמודות בשיפוע חיובי/שלילי, כמו לחיצת חזה רגילה, זה גם יעבוד יותר על ראש אחר מאשר הרגיל?
תודה.

Danzig 06-10-07 03:20

לחיצת חזה באחיזה צרה כבר הופך את זה לתרגיל לטרייספס, חזה עובד כסינרגיסט, זה לא יעבוד על ראש אחר כי אין "ראש אחר" יש רק 2 (והנה יתחיל ויכוח), קלביקולרי וסטרנלי, שעליהם אתה עובד בלחיצות חזה בשיפועים שונים.

SuperDude 06-10-07 10:44

ציטוט:

לחיצת חזה באחיזה צרה כבר הופך את זה לתרגיל לטרייספס, חזה עובד כסינרגיסט, זה לא יעבוד על ראש אחר כי אין "ראש אחר" יש רק 2 (והנה יתחיל ויכוח), קלביקולרי וסטרנלי, שעליהם אתה עובד בלחיצות חזה בשיפועים שונים.
לטריספס יש 3 ראשים ואני חושב שלזה הוא התכוון..

Mad_dog 06-10-07 11:07

זה יעבוד על הטריספ יותר מהחזה תרגיל מצויין

ואן דאם 06-10-07 12:01

ככל שהאחיזה יותר צרה ככה היד אחורית תעבוד יותר.. ככל שהאחיזה תהיה יותר רחבה ככה החזה יעבוד יותר...

zrizi 06-10-07 12:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי assito
אם אני אעשה לחיצת חזה עם ידיים צמודות בשיפוע חיובי/שלילי, כמו לחיצת חזה רגילה, זה גם יעבוד יותר על ראש אחר מאשר הרגיל?
תודה.

השוני הוא התנועה בכתף לפי דעתי ככה שהתלת ראשי עובד אותו דבר ובחזה יש יותר דגש לחלק מסויים.

shikoLM 06-10-07 15:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig

לא הבנתי את כוונתך. הסיבים הקלויקולרים יכולים לבצע גם כפיפה בכתף, הכיוון של הסיבים הסטרנוקוסטליים הוא כמעט אנטגוניסט לתנועה הזאת.
בלחיצה באחיזה צרה התנועה היא כפיפה, ככה שהעבודה היא של הסיבים הקלויקולרים (בתור סינרגיסטים כמובן).

Danzig 06-10-07 16:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
לא הבנתי את כוונתך. הסיבים הקלויקולרים יכולים לבצע גם כפיפה בכתף, הכיוון של הסיבים הסטרנוקוסטליים הוא כמעט אנטגוניסט לתנועה הזאת.
בלחיצה באחיזה צרה התנועה היא כפיפה, ככה שהעבודה היא של הסיבים הקלויקולרים (בתור סינרגיסטים כמובן).

כנראה שהבנתי את הנושא לגמרי לא נכון, חשבתי שהבחור דיבר על החזה, מתברר שהוא דיבר על יד אחורית, ולדעתי (תקן אותי עם אני טועה) אי אפשר ממש לכוון עבודה שונה על הראשים השונים של הטרייספס עם עבודה תחת שיפועים שונים.

shikoLM 06-10-07 16:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
כנראה שהבנתי את הנושא לגמרי לא נכון, חשבתי שהבחור דיבר על החזה, מתברר שהוא דיבר על יד אחורית, ולדעתי (תקן אותי עם אני טועה) אי אפשר ממש לכוון עבודה שונה על הראשים השונים של הטרייספס עם עבודה תחת שיפועים שונים.

עבודה בשיפועים היא עניין שונה ממה שמדובר כאן. בלחיצות באחיזה רחבה בשיפועים שונים התנועה העיקרית בכתף תמיד תהיה קרוב אופקי ככה שכל הסיבים של החזה יעבדו, השיפועים השונים מוסיפים עוד תנועה (כפיפה או קרוב) אבל עדיין כל החזה יעבוד בדגש קל לסיבים שיש להם כיוון כוח לבצע גם את התנועה הנוספת לקרוב אופקי.
פה דובר על לחיצה באחיזה צרה התנועה כאן היא אך ורק כפיפה.

Danzig 06-10-07 17:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
עבודה בשיפועים היא עניין שונה ממה שמדובר כאן. בלחיצות באחיזה רחבה בשיפועים שונים התנועה העיקרית בכתף תמיד תהיה קרוב אופקי ככה שכל הסיבים של החזה יעבדו, השיפועים השונים מוסיפים עוד תנועה (כפיפה או קרוב) אבל עדיין כל החזה יעבוד בדגש קל לסיבים שיש להם כיוון כוח לבצע גם את התנועה הנוספת לקרוב אופקי.
פה דובר על לחיצה באחיזה צרה התנועה כאן היא אך ורק כפיפה.

שאלה קטנה, מה הוא "סדר גודל עבודתם" של הסיבים התחתונים של החזה בלחיצת חזה בשיפוע עליון?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:43.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ