![]() |
משעמם לי, תמליצו על סרט טוב =]
אני מת על סרטים גאוניים כאלה, לא יודע אם תבינו אותי, כאילו סרטים עם מיסתורין, שלא הכל ברור, בסוף יש
איזה תגלית או משהו זה מתחבר הכל איכשהו חחח בקיצור סרט גאוני כזה, למשל תאוריית הכאוס, אבל משהו יותר מורכב ויפה. אני מת על סרטים מהסוג הזה. אני גם אוהב סרטי נעורים, קולג', מסיבות וזה, כמובן מצחיק, ממש מצחיק, עדיפות לסרטים מהסוג הזה<<< אשמח המלצה לשם של סרט גם מהסגנון הראשון וגם מהשני, תודה רבה מראש:sbb4: סופ"ש מעולה לכולם! |
החשוד העיקרי
ממנטו שבעה חטאים דוני דארקו החוש השישי מיסטיק ריבר |
בייסיק !!!!! אחד הטובים
|
הסרט הכי גאוני שראיתי בחיים שלי "אושן 11" !! אושן 12 סתם חרטה... אם אתה רוצה ממש סרט טוב גאוני ומחושב זה רק אושן 11 וגם הסרט הג'וב האיטלקי אני מת על הסרטים האלה!
|
אפקט הפרפר
אמן האשליות(אם אתה יסניק יש עכשיו) ובשביל הצחוק פשוט תוריד אמריקן פאי |
300
|
מקשור 300?חחחח
כן אושן 11 ואמן האשליות סרטם טובים יש לי את ממנטו והג'וב האיטקלי צריכים להיות טובים תראה היט לנושא הראשון ולשני יש מלא...קטע מהסרטים,יש לה את זה,יצאת גבר,יורוטריפ,רואד טריפ... |
תראה את הסדרה אבודים חחחחחחח זאת התשובה בדיוק בשבילך יש עכשיו בהוט Vod להזמין תראה את זה זה כמו סרט אחד ענקי ומתוסבך ולאט לאט הכל מתבהר וכאלה...
|
seven!
סרט מעולה! |
אוקי תודה רבה, הורדתי כמה, אפשר עוד כמה שמות לסגנון השני שהזכרתי?
|
Superbad
|
גם אני חולה על סרטים מהסוג הזה
יש את אמן האשליות שהוא נחמד..יש את ציידי המחשבות שהוא גם טוב אבל אני ממליץ לך על הסדרה דקסטר שלא מזמן יצאה לה גם עונה שנייה..פשוט תוריד את כל הונה הראשונה (14 פרקים) סדרה מומלצתתת |
תפוס אותי אם תוכל
|
ציטוט:
|
|
בלי קשר אם בא לך תבוא פעם עם חברים שלך תעשו מרתון כל הלילה של שנות השבעים (או כל סדרה אחרת בvod זה גדול)
|
תקשיב ותקשיב לי טוב
פחד ראשוני / Primal Fear אין, אתה נגנב. סרט אדיר |
אפקט הפרפר סרט מדהים
|
ציטוט:
ראיתי אותו איזה 3 פעמים וכל פעם אני נהנה מחדש |
ציטוט:
Where the hell do you think you'r going בבית המשפט, היה הקטע הכי חזק שיש. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ