![]() |
בגדים של בודי בלדרים לאימונים איפה קונים?
למשל לאמינו רגליים יש הרבה בודיבלדרים שבאים עם מכנס כזה שנראה כמו בוקסר צמוד צמוד כזה
או שחלק באים עם מכנס הרוך "אורירי" שלמטה נצמד כזה עם גומי כדי שלא יחליק למטה בלג פרס וכאלו אני מדבר על זה (תעבירו לאימון רגליים שלו) http://www.megavideo.com/?v=5OPMN1NQ ובכללי יש לכם כתובות של חנויות שמתעסקות עם בגדים מהסוג ההזה באזור המרכז? |
יכול להיות שיש בחנות ישראל בודי
|
יש בחנות הזאת שדיזל עובד פה כמה אם אני לא טועה
|
וואלה אחי אתה יכול להזמין מהאינטרנט
או לבקש מד"ר וין דיזל שיתחיל לנענע בכמה סטירות טובות תבעל הבית של החנות שלו שיביא לארץ תחולצות הרצחניות שפעם היו לו בחנות :boxing: |
ציטוט:
אני מת לכמה חולצות של פאוור גים \וורד\קוליסאום ושאר החברים אבל הכול זה כול כך כאבי ראש וחוץ מזה אני מחפש גם מכנסיים לאימונים יכול להיות אתה יודע מה אני מדבר מכנס הרוך אוריריי כזה כול הבודיבילדרים הולכים איתו |
תעשה מה שאני עושה קונה גופיה שחורה יפה ומדפיס עלייה:flowers:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
B.B? |
ציטוט:
כי בית הדפוס מוציא הפדה מיוחד שבילך וזה מלא כסף יוצא לחולצה איזה 90 שקל לא? |
לא זה יצא ב40 שקל טי שרט וזה החולצה שלהם עוד
|
ציטוט:
אני יכול לבוא אליהם עם לוגו שהדפסתי במדפסת ולהגיד להם שאני רוצה את זה מאחורה ומקדימה סמל קטן משהו בסנגון סמל של בצפר וזה 40 שקל? |
ציטוט:
וגופיה כמה עולה 15 שקל?! מקיסמום של דלתא והדפסה עוד 5 שקל זה לא עובר אפילו ת90 שקל הוצאה ל4 חולצות |
ציטוט:
ואיזה דף מיוחד זה? |
אני הבאתי להם את זה על Disk On Key והם הדפיסו,אני שבוע הבא עושה משהו שקשור למשקולות בינתיים עשיתי את זה לעסק של אבא שלי
|
אחי אני יגיד לך אם מה הכי נוח להיתאמן:
אתה לוקח חולצה שגדולה עליך, גוזר לה את השרוולים, גוזר את הצווארון. הדבר הכי נוח והכי פשוט. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ