![]() |
שמעו חבר'ה זה כבר לא צחוק.. כנסו לעזור...
כבר כמה חודשים שאני מנסה להוריד את הסרט לב אמיץ
לא משנה איפה לא ביקשתי ואיפה לא חיפשתי, לא מצאתי הורדה נורמלית אחת בסוף התייאשתי והורדתי את הסרט ב28 חלקים מראפידשר (זה סיוט להוריד אצלי מראפידשר כי יש לי רשת אז בלאגן להחליף כל פעם אי פי) הגעתי לקובץ ה26 ואז נדפק המחשב ונאלצתי לפרמט.. עם הפירמוט הלכה ההורדה אז במטוטא ממכם אנשים טובי לב ומכירי מקורות הורדה שאני לא מכיר עזרו לי למצוא הורדה נאותה לסרט הזה שאין לי איתו מזל כבר כמה חודשים תודה לעוזרים.. |
יש לי אותו במחשב!
|
ציטוט:
מה עזרת לו:| תעלי אותו לאינטרנט זה כבר סיפור אחר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא כל כך אפשרי להעלות סרט אלא אם כן את חיית מחשבים ולא נראה לי שאת אחת כזאת אבל תודה בכל מקרה:flowers: |
כנראה כתוב למעלה שאתה לא צריך לראות תסרט הזה
אז אל תילחם |
ציטוט:
אולי אני צריך להלחם כדי לראות את הסרט הזה? מה אתה אומר? גישה של לוזרים נתת פה |
אחי תרשה לי ... "חחחחחחחחחחחחחחחח" מטערת רציני ..רק שזה קצת מצחיק כי זה קורה איתי גם לפעמים עם משחקים ! זהנחס חבל על הזמן
ומצטער שאין לי איך להביא לך |
וואי גם אני מת להוריד ת'סרט המזדיין הזה והורדתי כבר 3 פעמים מאימיול וכל פעם היה איזה פאק עם הסרט סעמק.
|
תשלחי לו אותו באיסיקיו או במסנג'ר..זה אחלה רעיון
|
ציטוט:
חזק,אני ינסה להשיג לך הורדה בכמה שפחות קישורים. |
שיר מאיפה הורדת?
|
ציטוט:
כן, גם לו יש הברקות לפעמים :character63: |
אני רציני...אני שלחתי לחבר סרט של 800 מגה במסנג'גר..עם תיקיית שיתוף
תוך יומיים הסרט עבר אליו |
אם אתה עדיין רוצה הורדה
קוד: h**p://d01.megashares.com/?d01=96d5926 h**p://d01.megashares.com/?d01=98d7862 או רשפיד: h**p://rapidshare.com/files/65074664/Braveheart.DVDRiP.part1.rar h**p://rapidshare.com/files/65078653/Braveheart.DVDRiP.part2.rar h**p://rapidshare.com/files/65082685/Braveheart.DVDRiP.part3.rar h**p://rapidshare.com/files/65086923/Braveheart.DVDRiP.part4.rar h**p://rapidshare.com/files/65062795/Braveheart.DVDRiP.part5.rar h**p://rapidshare.com/files/65066211/Braveheart.DVDRiP.part6.rar h**p://rapidshare.com/files/65070084/Braveheart.DVDRiP.part7.rar h**p://rapidshare.com/files/65070806/Braveheart.DVDRiP.part8.rar |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ