ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מישהו מתאמן בקאנטרי רמת גן בבית ראסל? (https://israelbody.com/showthread.php?t=23502)

Daniel-Barak 09-11-07 17:58

מישהו מתאמן בקאנטרי רמת גן בבית ראסל?

כותרת

שבת שלום :)

Daniel-Barak 10-11-07 09:51

Up

מישהו?

Ori-Silver 10-11-07 10:59

אני התאמנתי שם ואח שלי היה מאמן שם,מקום מסריח למדי,החדר כושר יחסית יקר והמכשור בו מימי הביניים,בנוסף כל ההתנהגות של האנשים שם היא שכונתית וממש מרגיז להתאמן ככה.
בקיצור להתרחק!!!!

PcGunMan 10-11-07 11:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
אני התאמנתי שם ואח שלי היה מאמן שם,מקום מסריח למדי,החדר כושר יחסית יקר והמכשור בו מימי הביניים,בנוסף כל ההתנהגות של האנשים שם היא שכונתית וממש מרגיז להתאמן ככה.
בקיצור להתרחק!!!!

חחח מה אתה רוצה רמת עמידר:diractor::ohmy:

מאיפה אתה אחי מרמת גן? כי אני גם לא רחוק מהאזור שמה (בית ראסל) מטר ממני

Daniel-Barak 10-11-07 11:42

ציטוט:

בקיצור להתרחק!!!!

בינתיים אתה הראשון שאומר ככה. אני הייתי פיזית במכון ביום חמישי האחרון, ודווקא התרשמתי לטובה. יש שם יותר מכונות וברזלים מאשר הליכונים, בניגוד למכון האחרון בו התאמנתי. שמעתי שיש מבצע לסטודנטים, 800 או 900 ש"ח לחצי שנה. עדיין יקר בעייניך? כמה המחיר לאדם רגיל?

נ.ב
אתה מרמת גן?

PcGunMan 10-11-07 12:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
בינתיים אתה הראשון שאומר ככה. אני הייתי פיזית במכון ביום חמישי האחרון, ודווקא התרשמתי לטובה. יש שם יותר מכונות וברזלים מאשר הליכונים, בניגוד למכון האחרון בו התאמנתי. שמעתי שיש מבצע לסטודנטים, 800 או 900 ש"ח לחצי שנה. עדיין יקר בעייניך? כמה המחיר לאדם רגיל?

נ.ב
אתה מרמת גן?

אולי המכון סבבה.אבל יש שמה חרא אנשים ובזה הוא לא טועה לשניה:jockey:

Ori-Silver 10-11-07 15:28

ציטוט:

נ.ב
אתה מרמת גן?

זה אולי 900 אין מצב לפחות,900 ש"ח=150 ש"ח לחודש.
אתה מקבל מכון פצפון(אתה אולי לא רגיל כי אתה מהצפון ושם כנראה המכונים לא כמו במרכז)אבל ב-220 ש"ח אתה יכול להרשם למכונים הרבה יותר גדולים עם מכשור הרבה יותר איכותי ועם אוכלוסיית אנשים יותר טובה.
האנשים במכון ברמת עמיד הם אנשים טובים ואין לי שום דבר נגדם אבל שאני בא להתאמן לא בא לי שהאנשים מתנהגים איך שבראש שלהם
לדוגמא:משאירים משקולות זרוקות,תופסים כמה מכשירים במקביל,עושים קצת שטויות באמצע האימון שמפריעים למתאמנים אחרים.

בקיצור,אתה עברת למרכז ואתה מחפש מכון,תגיד איפה אתה גר ולומד ואני יגיד לך עם יש אופציות יותר טובות.

Ori-Silver 10-11-07 15:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
חחח מה אתה רוצה רמת עמידר:diractor::ohmy:

מאיפה אתה אחי מרמת גן? כי אני גם לא רחוק מהאזור שמה (בית ראסל) מטר ממני

גרתי שנתיים ברחוב הלח"י עכשיו אני גר ליד מרום נווה(רחוב אלוף הניצחון)
איפה אתה מתאמן??????!@#!@#??!@#!@##$%@#$%

Daniel-Barak 10-11-07 18:09

אורי, תודה על התגובה. אני חושב שנמשיך את הדיון הזה, גם בשל אי-ההיענות, באופן פרטי.
אם תוכל להשאיר מספר אייסקיו או כתובת מסנג'ר, אני אשמח. אם אתה לא רוצה להשאיר, תוכל
לשלוח לי אייסי/מסן שלך לאי-מייל שלי
hisairness@walla.com

תודה מראש

PcGunMan 10-11-07 18:11

ציטוט:

גרתי שנתיים ברחוב הלח"י עכשיו אני גר ליד מרום נווה(רחוב אלוף הניצחון)
איפה אתה מתאמן??????!@#!@#??!@#!@##$%@#$%

מרום נווה??????????????? זיין ליד חברים שלי אני מאתמן לא רחוק משמה
אתה יכול להתחבר לאיסי שלי אני אדבר איתך משמה אני לא רוצה לפרסם בפומבי:jockey:

Ori-Silver 16-11-07 22:11

ציטוט:

אורי, תודה על התגובה. אני חושב שנמשיך את הדיון הזה, גם בשל אי-ההיענות, באופן פרטי.
אם תוכל להשאיר מספר אייסקיו או כתובת מסנג'ר, אני אשמח. אם אתה לא רוצה להשאיר, תוכל
לשלוח לי אייסי/מסן שלך לאי-מייל שלי
hisairness@walla.com

תודה מראש

היי סורי שלא עניתי פשוט אני לא גולש פה בתדירות גבוהה.
האיי סי שלי הוא
374815885

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ