![]() |
שאלה]איזה סוג של דדליפט עובד על הגב תחתון
החלתי לעשות דדליפט והרגשתי אותו יותר על הרגל מאחורה נירה לי קוראים לזה יריחים.
בכל מקרה אני רוצה לשפר תגב תחתון איזה סוג דדליפט לעשות |
קלאסי
|
יש תמונה אחי
|
עשיתי חיפוש בפורום לא מצאתי
|
|
כל דדליפט עובד על גב תחתון. תעשה איזה שנוח לך. דד ליפט קלאסי אמנם כמו בתמונה שאלכס הביא, כנראה מאמץ חזק יותר את הגב התחתון מאחר ויש לתרגיל הזה נטיה להיות "כבד" יותר מבחינת משקלים לעומת דד ליפט רומני.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם זוקפי הגב לא היו עובדים, לא היית יכול לנתק את המשקל מהרצפה בלי שעמוד השדרה היה נשבר לך לחצי. |
ציטוט:
אבל זוקפי הגב אולי עובדים סטטית, התרגיל הוא על הירך אחורית |
אז מה אם הם עובדים סטטית, גם עבודה סטטית זאת עבודה. עבודה סטטית אפילו מגייסת יותר יחידות מוטוריות לעומת חזרה קונצנטרית.
גם בדד ליפט קלאסי הם עובדים סטטית, אין הבדל, אלו שני תרגילים שמבוססים על פשיטת אגן ושמירה על גב ישר, רק שבדד ליפט קלאסי יש גם פשיטת ברך. |
^ ברומני אין פשיטת ברך ? O.o זה לא סטיף - הברך כן אמורה לתקפל ולהתיישר, לא ?
|
רק לי רומני יותר קל מקלאסי? כל הקטע של הנחת המשקל על הרצפה כל חזרה [בקלאסי] מעייפת לגמרי.
מה גם שאני לא מרגיש את ההאמסטרינג ברומני :\ רק את הגב התחתון.. ואני גם נורא מפחד לעשות רומני כי כל פעם אני אומר לעצמי "אתה לא עושה נכון". |
^ חחח זה בסדר .. גם אצלי זה ככה.
זה לא שיותר קל לי ברומני - אני עושה יותר משקל בקלאסי - פשוט הקלאסי מתיש ומעצבן - רומני זה כיפי כזה בלי לרדת עד הסוף ועצבונים כאלה.. ואני לא מרגיש את ההאמסטרינג ממש גם כן, אבל - כשאני יורד קצת יותר אני כן מרגיש שם מתיחה. וגם לי אין שמץ אם אני עושה טוב - אבל מה זה משנה ? עדיף לקבל שבץ בדסקיות (ראה האשכול על השחיף) מלא לעשות דדליפט בכלל Xd [לא ברצינות כמובן]. |
ROMANIAN
http://www.youtube.com/watch?v=5eZA_QDy9cY CLASIC http://www.youtube.com/watch?v=cs-wOHN5tdw אחלה הדגמה |
ציטוט:
|
בקיצור תעשו את קלאסי....
הרומני הרבה יותר מסוכן לגב (מנוף יותר גדול) ומפעיל פחות שרירים הקלאסי מפעיל גם את הקאודס שהרומני לא ... (ובסרטון הדגמה של הקלאסי הוא מתבלבל בשם של האחיזה, זאת לא אחיזת הוק זאת אחיזת ביסבול / אלטרנייטית) |
^ אני עובד עם הרומני במיוחד במכיוון שאני לא רוצה שהקוואדס שלי יעבוד (כי זה יום אחרי סקוואט).
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ