ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   facebook (https://israelbody.com/showthread.php?t=25434)

eminemfan 11-12-07 02:02

facebook

למישהו יש את זה?! ואם כן איך אתם רושמים את השם שלכם באנגלית?!

danny007 11-12-07 02:12

danny feldman

eminemfan 11-12-07 02:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danny007
danny feldman

eli benezri יש מלא דני פלדמן

NEATEYE 11-12-07 16:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
eli benezri יש מלא דני פלדמן

hapes eli cohen :D

TrashTalk 11-12-07 18:11

Itai Schuftan

.. (:

Danielllo 11-12-07 18:12

חחחח אני לא מבין איזה הנאה זה מביא לכם החרא הזה... לא יותר עדיף שתצאו לאיזה פאב להכיר אנשים אמיתיים

Dino Psaras 11-12-07 18:17

Daniello me ashdod

- Idan - 11-12-07 18:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
:):):):) אני לא מבין איזה הנאה זה מביא לכם החרא הזה... לא יותר עדיף שתצאו לאיזה פאב להכיר אנשים אמיתיים

כל הרעיון בפייסבוק הזה זה למצוא אנשים שפעם היית איתם בקשר בתיכון, בצבא, באוניברסיטה וכו' והקשר איכשהוא נותק. או אנשים שלא ממש היית חבר שלהם אבל בכל זאת הייתם באותה מסגרת. בגלל שרובכם פה צעירים :jockey: אז אתם לא כל כך מבינים את הקונספט הזה, וישר חושבים שהאתר נועד להכיר כוסיות. :character63:

ran_z 11-12-07 18:33

מזה יענתו כמו אתר חבר'ה?

eminemfan 11-12-07 18:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
כל הרעיון בפייסבוק הזה זה למצוא אנשים שפעם היית איתם בקשר בתיכון, בצבא, באוניברסיטה וכו' והקשר איכשהוא נותק. או אנשים שלא ממש היית חבר שלהם אבל בכל זאת הייתם באותה מסגרת. בגלל שרובכם פה צעירים :jockey: אז אתם לא כל כך מבינים את הקונספט הזה, וישר חושבים שהאתר נועד להכיר כוסיות. :character63:

בדיוק זה אחי! אני בן 23 וראיתי מלא חב'רה מהבית ספר שלא ראיתי שנים.

TrashTalk 11-12-07 18:44

הידעתם שלגיא פינס יש פייסבוק ? (:

eminemfan 11-12-07 18:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TrashTalk

לכל מפורסם אפשרי יש פייסבוק והרוב אמיתיים.

ThaiB0X 11-12-07 18:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TrashTalk

מעניין לי ת'פינס :unsure:

eminemfan 11-12-07 18:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
Daniello me ashdod

לא מוצא את זה

PcGunMan 11-12-07 18:56

גם לעדי הימלבלוי:wub1:

- Idan - 11-12-07 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
מזה יענתו כמו אתר חבר'ה?

כן, אבל דבר ראשון זה עולמי, דבר שני חבר'ה עד כמה שזכור לי היה אתר מת מבחינת פעילות, רק תמונות מהצבא היו מעלים לשם. בפייסבוק אני נדהמתי לגלות כמה אנשים יש שם שאני מכיר, מלא מהתיכון ומהצבא, גם את המ"פ שלי ראיתי, ולכל אחד יש את רשימת החברים שלו שאתה יכול לראות אז אתה מגיע ככה לעוד אנשים שאתה מכיר ואפילו לא חשבת לחפש. אתה רואה פתאום את אותם חברים מהתיכון ומהצבא באותה רשימת חברים של מישהו שלא קשור בכלל, חחח הזוי לגמרי.

נתקלתי בכרטיסים של בר רפאלי ואסתי גינסבורג בפייסבוק. :jockey: רציתי להיכנס לפרופיל שלהן כדי לראות תמונות, אבל הן חסמו את האפשרות הזאת. :(

Dino Psaras 11-12-07 19:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
לא מוצא את זה

חח דניאלו שאל למה פייסבוק טוב, והוא מאשדוד, אז כתבתי "דניאלו מאשדוד" באנגלית. :laughing:

eminemfan 11-12-07 19:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
כן, אבל דבר ראשון זה עולמי, דבר שני חבר'ה עד כמה שזכור לי היה אתר מת מבחינת פעילות, רק תמונות מהצבא היו מעלים לשם. בפייסבוק אני נדהמתי לגלות כמה אנשים יש שם שאני מכיר, מלא מהתיכון ומהצבא, גם את המ"פ שלי ראיתי, ולכל אחד יש את רשימת החברים שלו שאתה יכול לראות אז אתה מגיע ככה לעוד אנשים שאתה מכיר ואפילו לא חשבת לחפש. אתה רואה פתאום את אותם חברים מהתיכון ומהצבא באותה רשימת חברים של מישהו שלא קשור בכלל, חחח הזוי לגמרי.

נתקלתי בכרטיסים של בר רפאלי ואסתי גינסבורג בפייסבוק. :jockey: רציתי להיכנס לפרופיל שלהן כדי לראות תמונות, אבל הן חסמו את האפשרות הזאת. :(

אני קולט אנשים מהבית ספר שלי השמינו,רזו,גידלו שיער ונזרקו בהודו,פיההה איזה חזק הפייסבוק הזה

- Idan - 11-12-07 19:05

כן חופשי. :)

eminemfan 11-12-07 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
חח דניאלו שאל למה פייסבוק טוב, והוא מאשדוד, אז כתבתי "דניאלו מאשדוד" באנגלית. :laughing:

חחחחחח איזה סטלן אני

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ