![]() |
אין הסכםםםםםםם הללויה!@#
רן ארז לא חתם על ההסכם ובע"ה השביתה תמשך, יהיה עוד קצת זמן ללמוד לבגרויות חורף, ומי יודע אולי אפילו באמת יהיה שינוי בחינוך.
יא הללה~ |
ברוך ה' יום יום!!!! יששששששששששששששש איך אני מאושר
|
מה ההתלהבות?
הוא יחתום מחר, הכל כמעט סגור, נשאר רק דקויות... חוץ מזה יש צווי מניעה חבריקס, יום חמישי אנחנו בבית ספר:):laughing: :laughing: הגיע הזמן! |
ציטוט:
ייישששששששששש יש לי זמן להכין שיעורי בית |
אנשים כמה זמן יש לכם שביתה ??? מה אין בסוף בגרות חורף ???
|
השביתה נמשכת. עכשיו הודיעו
|
מה עם הצווים?
|
אלללה וואכברררררררררררר
שביתהההההההההההההההההההההה |
מה נשמכת ?
ביום חמישי לומדים לא ? |
מה נימשכת ומה אתם שמחים יאבלים בגרויות
איך רואים שכול מי ששמח הוא מבחניק |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתחיל ממש לשנוא אותך. |
ציטוט:
ולמה מה, אז מה אם יש בגרויות, בשביל זה המציאו את הספרי מיקוד לא את הבית ספר... |
ציטוט:
תגיד לי, השביתה הזו רק אותי חירפנה? לך הכל בסבבה?:book: |
ציטוט:
צא תבלה,תעבוד, תילך עם זונות, תאכל פלאפל לא חסר מה לעשות בחייאת האף שלך מה אתה אוהב לקום מוקדם ללמוד.. |
ציטוט:
זה לא הקטע... 50 יום! אתה מבין כמה זמן זה כבר? 50 יום! לצאת ולהנות אפשר שבוע שבועיים, חודש אבל לא 50 יום! חננה? מה קשור?:diractor: |
שי אתה חננה נקודה
נינג'ה אתה סוס |
ציטוט:
כן תהנה שבוע שבועיים, ואז עוד הפעם מה הבעיה עם זה? וחננה כי...חננות אוהבות ללממוד חחחחחחח..סתם אל תיעלב וואי איזה רגשי וואיייי מה אתה נעלבבבבבבבב |
אם המצב ימשך אז רוב הסיכויים(זה שונה מבית ספר לבית ספר) שתימשך השביתה - הצווים הם לאירגון ולא למורים לכן הם יכולים לשבות(רק ארז יגיד לתקשורת תחזרו ללמוד ואישית יגיד להם תשבתו)
וזה גם תלוי במנהל/מורים של אותו תיכון . בקשר להסכם חרא של הסכם רן ארז הלך לחתום על חוזה שהיה מבייש גם שביתה של יומיים 1.תוספת של 5% (שגם ככה המורים היו צריכים לקבל) 2.הבטחה לצימצום של תלמידים בכיתות ל33 ב5 שנים) איפה מה שהוא דורש ואיפה מה שהוא קיבל? |
ציטוט:
חחחחחחח נעלב?:laughing: :laughing: אתה כנראה לא יודע מה זה להיות נעלב.. ועד שאתה לא תכיר אותי, אז עדיף שלא תגיד שאני חננה... סתם להגיד דברים באוויר לא מתאים...:book: המשך חופש לך:) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ