![]() |
השתתפות כספית עם ההורים
באיזה גיל (אם בכלל) התחלתם להשתתף חלקית בהוצאות שעד עכשיו ההורים היו ממנים כמו פלאפון\שירותי בריאות(מכבי,כללית ועוד.. )\ביטוח לאומי\כסף על המכון\בגדים ועוד....
תפרטו מה הולך על חשבון ההורים ומה הולך מהכסף שלכם. |
ציטוט:
|
עד עכשיו הם שילמו ה-כ-ו-ל.
אבל זה תלוי בן כמה אתה.. אם אתה אחרי צבא זה הכי ראוי שתשלם על הבגדים, מכון, חשבון טלפון, תוספים... כל השאר הם מממנים... |
ציטוט:
אחי, אתה מכור (: |
ציטוט:
|
ציטוט:
בנתיים ההורים ממנים הכל אבל שנימצא עבודה ננסה להסתדר לבד :jockey: |
יציאות חלק מהבגדים...וכל מיני שטויות... אוכל וכל השאר ההורים משלמים.
|
חוץ ממים חלק מהאוכל חשמל ואינטרנט אני משלם הכל בעצמי .
|
בגדים בדרך כלל זה אני קונה....אני בן 15 אז אני לא ממש משלם חשמל מים וכל זה חח....ואם ניגמר לי האוכל באמצע השבוע אז אני קונה.....אבל בתכלב אני הולך עם אבא כל יוםם שישי עושה קניות...על חשבונו הפעם חח
|
ציטוט:
|
אני בן 15 וחצי ואת רוב הבגדים שלי אני קונה לבד (חח ההורים שלי לא מוכנים להוציא 500 שקל על חליפה)ו
|
בינתיים הכול חוץ מנהיגה ודברים יקרים בשבילי.
|
שיעורי נהיגה ולפעמים גם בגדים:s: ואני בן 17 + עבודה של איזה 1000-1200 בחודש חחח
|
אני קונה לעצמי בגדים בכסף שלי ובשביל הנסיעה לפולין בי"א אני עובד וגם בשביל טיול לפני צבא חחחחח אנחנו בקיבוץ עובדים כי יש טיול גם אחרי י"ב
|
כעיקרון הכל אבל אני עובד בעסק של אבא שלי ולא מקבל משכורת ככה שתמורה לכך הוא די ממן לי את כל האקסטרה(אם הוא היה משלם לי זה היה בסביבות ה1200-1500 בחודש שבחופשים זה יכול להגיע גם ל3000)
|
ציטוט:
|
נמ,בעיקרון אני משלם על חלק מהדברים למשל כמו החדר כושר,כמה בגדים מחשב,שטויות..
|
אני משלם לעצמי על התוספים ועל היציאות...
עכשיו אני רוצה לממן אופנוע אז צריך למצוא עבודה טובה. |
הכל עלי פרט למים וחשמל..
בקיץ אני גם משתתף בהוצאות חשמל למה אבא שלי משום מה לא סובל מזגן אז הוא אומר אתה רוצה להדליק תשתתף בהוצאות:basketball: בסדר אין בושה לאט לאט מתקדמים משלמים על הכל לבד. |
הכל עלי פרט למים וחשמל..
בקיץ אני גם משתתף בהוצאות חשמל למה אבא שלי משום מה לא סובל מזגן אז הוא אומר אתה רוצה להדליק תשתתף בהוצאות:basketball: בסדר אין בושה לאט לאט מתקדמים משלמים על הכל לבד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ