ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   תופעה חדשה - מוזיקה בפלאפונים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=26491)

Ori_D 29-12-07 21:01

תופעה חדשה - מוזיקה בפלאפונים?

אני חייב לשאול אם זה תופעה רק אצלינו או בכל מקום?

ילדים קטנים נאחסים ומגעילים לרוב ערסים צעצוע כאלה שהולכים כזה לכל מקום עם מוזיקה מהפלאפונים דרך הרמקול בקולי קולות איזה חבורה מול פלאפון אחד וחושבים שזה מגניב כמו מפגרים?

נשבע שזה אחד הדברים הכי נאחסים שיש צריך לשבור ת'עצמות למי שהמציא את זה

ninja 29-12-07 21:06

לא רק אצלכם...אצלנו זה פריקים כאלה עם מוזיקה דפוקה בפלאפון...אחושרמוטה בא לי להקיא להם לגרון

פעם אחת אני יושב באוטובוס ואיזה אחד שם מזרחית בפלאפון..ניתקתי תmp4 שלי והקשבתי לזה חח

Logout 29-12-07 21:10

בוקר טוב.... :s
טוב שניזכרת חחח קורה בכל מקום...

megashape 29-12-07 21:11

מה יש? אני הולך עם הפלאפון עם מוזיקה בבית ספר, לפעמים בעיר, מזה מפריע אני לא מבין...

Ori_D 29-12-07 21:16

דרך הרמקול שכולם שומעים? זה נאחס אחושרמוטה למה כל כך קשה לשים אוזניות?

Gangsta 29-12-07 21:17

בכל הארץ זה ככה ואפילו בעולם
כל אחד שם ת'מוזיקה בפלאפון שלו עם הרמקול המסכן הזה
חבל אי אפשר לחבל סאב ומגבר לפלאפון זה היה מה זה חזקק חח

maradona 29-12-07 21:18

זה בכל הארץ ככה
האמת אם יושבים כולם בחבורה באיזה פארק או בביה"ס אני לא רואה עם זה שום בעיה חוץ מהקטע שזה אולי קצת מפריע לאנשים שעוברים ליד מי שמשמיע.
באוטובוס זה באמת חוצפה לשים אבל במקומות פתוחים אני לא רואה עם זה שום בעיה

ג'פרי 29-12-07 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maradona
זה בכל הארץ ככה
האמת אם יושבים כולם בחבורה באיזה פארק או בביה"ס אני לא רואה עם זה שום בעיה חוץ מהקטע שזה אולי קצת מפריע לאנשים שעוברים ליד מי שמשמיע.
באוטובוס זה באמת חוצפה לשים אבל במקומות פתוחים אני לא רואה עם זה שום בעיה

אני איתך :flowers:

*DAVID* 29-12-07 21:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori_D
אני חייב לשאול אם זה תופעה רק אצלינו או בכל מקום?

ילדים קטנים נאחסים ומגעילים לרוב ערסים צעצוע כאלה שהולכים כזה לכל מקום עם מוזיקה מהפלאפונים דרך הרמקול בקולי קולות איזה חבורה מול פלאפון אחד וחושבים שזה מגניב כמו מפגרים?

נשבע שזה אחד הדברים הכי נאחסים שיש צריך לשבור ת'עצמות למי שהמציא את זה

יואוווווו אחי אתה לא יודע כמה אתה צודק אני כבר מישתגעעעע מהתופעה המגעילה הזאת ההמצאה הכי גרועה בעולם זה המוזיקה בפאלפון

Ori_D 29-12-07 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *DAVID*
יואוווווו אחי אתה לא יודע כמה אתה צודק אני כבר מישתגעעעע מהתופעה המגעילה הזאת ההמצאה הכי גרועה בעולם זה המוזיקה בפאלפון

אשכרה צריך להקים כת שמסתובבים עם ברדס ומרציבים לילדים כאלה
ומחרימים להם את הפלאפונים

ran_z 29-12-07 21:50

כמובן ששמתי לב לתופעה, אבל דבר שהרבה יותר מרגיז אותי, זה אנשים שהולכים עם הדבר הזה על האוזן שמדברים איתו בטלפון. יצא לי פעם אחת שהסתובבתי במרכז העיר וחשבתי שאני נמצא בתוך המחלקה הפסיכיאטרית באברבנאל. זה נראה כאילו אנשים הולכים ברחוב ומדברים עם עצמם.

tomerA 29-12-07 21:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
כמובן ששמתי לב לתופעה, אבל דבר שהרבה יותר מרגיז אותי, זה אנשים שהולכים עם הדבר הזה על האוזן שמדברים איתו בטלפון. יצא לי פעם אחת שהסתובבתי במרכז העיר וחשבתי שאני נמצא בתוך המחלקה הפסיכיאטרית באברבנאל. זה נראה כאילו אנשים הולכים ברחוב ומדברים עם עצמם.

איזה דבר על האוזן? אחי אתה נראה לי משתגע :laughing:

Ori_D 29-12-07 21:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

זה אפשרי לעשות את זה?

ran_z 29-12-07 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA

נווו יש חרא כזה שמתלבש על האוזן, ואז אפשר להשאיר את הפלאפון בכיס וגם את הידיים בכיס אם בא לך, ודרך הדבר הזה באוזן אתה מנהל שיחה.

*DAVID* 29-12-07 21:55

אני פשוט לא סובל כשה שומעים לידי מוזיקה בפאלפון

*DAVID* 29-12-07 21:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
נווו יש חרא כזה שמתלבש על האוזן, ואז אפשר להשאיר את הפלאפון בכיס וגם את הידיים בכיס אם בא לך, ודרך הדבר הזה באוזן אתה מנהל שיחה.

אוזניית בלוטוס אחי

Night_Wolf 29-12-07 21:56

איזה דיון אחים שלי חמסה על העין שלכם מה איכפת לכם מה אנשים אחרים עושים אם הפלאפונים שלהם ...

שבוע טוב לכולם:flowers:

ran_z 29-12-07 21:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA

אוזניית בלוטוס

*תודה לDAVID* :character63:

tomerA 29-12-07 21:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
איזה דיון אחים שלי חמסה על העין שלכם מה איכפת לכם מה אנשים אחרים עושים אם הפלאפונים שלהם ...

שבוע טוב לכולם:flowers:

לנו לא איכפת מצדי שיזרקו אותו מקומה 10 אבל כשזה עושה לי רעש אז כן איכפת לי מה אנשים עושים עם הפלאפונים שלהם.

שבוע טוב :flowers:

Woffel 29-12-07 22:38

יו רציתי לפתוח דיון כזה בעצמי.
אני פשוט משתגע מזה, ההמצאה הכי גרועה שעשו במאה ה21.
שלא תבינו אותי לא נכון מה אכפת לי שהם שמים את זה במקום גדול ופתוח אבל כל פעם שאני נוסע באוטובוס מנסה להעביר את הזמן עם הmp3 שלי באים 6 גמדים בני 13-14 שמים לי מוזיקה בפול ווליום ליד האוזן.
יום שישי כמעט לא החזקתי את עצמי אני אשבור להם את הפלאפון יום אחד :x.
מעצבן אותי שהורים לא מחנכים את הילדים שלהם ואחר כך קונים להם פלאפון משוכלל שירגישו טוב עם עצמם, גועל נפש אני לא מכריח את אחרים לשמוע מה שאני שומע.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ