![]() |
תגידו יש איזה מסיבה יוצאת דופן מחר?
משהו שבאמת שווה ללכת אליו?
אני מדבר על איזור רחובות-ראשון-ת"א כי וואלה לא כזה בא לי על המטרוק |
יש מסיבה טובה בולווט
|
וואלה אני נראה לי בסוף יגמור בלכת למרות שנראה לי הולך להיות שמה דרעק אחושרמוטה חח
|
כוס אמק אני תקוע בבסיס כמו מניאקקק
|
בtlv
הולך להיות פיצוץ מחר ,עופר ניסים,האחים פרץ,דודי שרון,גו'אל,knob ועוד.. משהו חזק! |
כה tlv הולך להיות פצצות
אני אישית הולך עם חברה שלי =] |
ג'ואל ועופר ניסים?
no way for gay אחי |
מי אמר לך עפר ניסים??????
2007 על האירוע: #; } שני במועדון ה-TLV. בתוכנית: צוות אייס ואורי בובליל מארחים אתכם במועדון ה-TLV להפקת פתיחת שנת 2008. על המוזיקה: דיג'יי טאז ודיג'יי גל סבג בסט בק-טו-בק, מארחים את דיג'יי עידו שוהם במופע חדש לרגל צאת אלבומו החדש. את הערב יסגור דיג'יי יניב B עם אלקטרו וניו יורק האוס. בחדר ההיפ-הופ ינגן דיג'יי הראל Z הכניסה עם ת.זהות 17+ בלבד. מוזיקה: להיטים, האוס, שחורה גיל: 17+ שעות פתיחה: 22:30 מחיר: 65 אינפו: 054-4606235, 054-5554431, 052-3610600 כתובת: נמל ת"א הישן http://www.layla.co.il/images/locations/corner.gif |
חבר'ה עוד מועדונים??
|
ציטוט:
כוסיאמא של הג'ואלה הזה,ראיתי את סבתא שלו בגיהנום,קוקסינל :):):):):):). |
ציטוט:
|
תגידו חברה,מי זה אופר ניסים,זה הבחור השחור בתמונה שמתחבק עם הדבר המוזר הזה ?
http://www.goop.co.il/Goop/forums%5C...4561093750.jpg |
עפר ניסים זה השמאלי ואחלה של דיג'י !!! אלוואי יהיה בטי אל וי אני בטוח הולך!!!
הימיני זה אתה לא?..הוא ניראה גרוזיני :) |
ציטוט:
|
יש מסיבות טבע, אבל לא נראה לי שלגיל שלך :) (21+)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מסיבה שהוא מנגן בה בארץ הוא מזלזל ברמות. חרא של שירים, חרא של מיקסים- חרא של הופעה. כל השירים שהוא הוציא בתקופה האחרונה, ושהוא הולך להוציא בקרוב, מחורבנים בטירוף. הוא היה טוב יחסית רק בתקופה של thats the way i like it, rain, home וכל אלה. היום לא שווה ללכת למסיבה שלו אפילו בחינם. |
ציטוט:
זה גם הפך להיות מותג עופר ניסים, הייתי בTLV בחנוכה כשהוא היה שם ואתה לא יודע מה הלך שם, במיוחד בשירותים :laughing: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ