![]() |
הישרדות הישראלי
אחת הסדרות...אני אשכרה מכור לזה..איך זה הצליח!
רק מה..קצת חשוד שאחת אחת שם כוסית חבל"ז...במיוחד נעמה:wub1: אז עוד מישהו רואה פה?:unsure: |
מה כוסית בנעמה?
סדרה אשש |
ציטוט:
אבל החזה מושתל |
ציטוט:
|
חח נעמה מקסימום 35 איזה 40 מה יש לכם
הכי כוסית זאת מרינה... אני יושב אצל חברים רואים את זה אבא שלו נכנס אומר מזה הכוסית הזאת חחח |
ויקה כוסית...אש
חבל שהיא עזבה..חבל על הזוג שלה |
חח..אוקיי חברים 80% בתוכנית הם דוגמניות/דוגמנים
ויקי בסוכנות יולי,מולי עלק מאמן קראטה אני ראיתו בסוכנות! גם גאי ומרינה כל היפים שם הם דוגמנים. |
למרינה יש את אחת הגופות, וואלה הייתי נתקע איתה בכיף על אי בודד
|
אגב, גם אתם לא הבנתם מה כולם תופסים מיואב האפס הזה שהוא עלק גדול וחזק? סתם אידיוט רופס
|
אין על טינה, היא באחוז שומן שהיא יכולה לעלות לבמה
|
ציטוט:
משהו מצחיק שנזכרתי בו, תגידו רק אני חשבתי לעצמי באתגר של יואב נגד עומר, בלב כזה, מפגרים! מה אתם עושים?! תנעלו מרפקים ותכופפו ברכיים, תעבירו תמשקל לרגליים!! חחח |
הקיצר הם נוכלים אחושרמוטה הם מצלמים עכשו קטעים מתוכננים איך אני יודע קודם כול שמעתי שמועות ושנית ויקה כזה עושה כל אחד יעשה פה הכל כדי לקחת את המיליון כשה בעצם הם לא ידעו בכלל אז על הפרס של המיליון הם חשבו שהפרס הוא הדירת חלומות הזאת
|
נעמה נראית טוב והחזה שלה פצצה(סיליקון כמובן)וגם מרינה יש לה גוף טוב אבל פנים הגמד טוב טוב אבל האופי של שניהם מגעיל,גם את דן אני לא סובל אני הכי אוהב את משה,מושיק ונועם
|
ואללה לא אהבתי בכלל את הסדרה נראה כמו חיקוי לא מוצלח.
|
אני הכי אוהב את דן, קומבינות של גאון
|
השלישייה שתהיה בגמר לדעתי :
מושיק (המבוגר מסבאנה) עידן קפון (סבאנה) נועם (ג'יבארו) |
עזבו שטויות שווה לראות רק בשביל התחת החלומי הזה של מרינה:bow:
אגב מצאתי תמונה אש שלה http://www.ynet.co.il/PicServer2/010...07371/2_hh.jpg למרות שלדעתי היא מכוערת עם איפור |
אחחח עלל התחת של המרינה והשדים של נעמה בכלל יא אללללה
|
מרינה זה אחד משמונת פלאי תבל
עריכה: נועם למד בבית ספר שאני לומד בו אבל עדיין אני בעד עומר הסוס הזה יפיל את כולם מישהו ראה ביום רביעי? אלכס הזה פשוט מפגר... ארבל תעשה בנעוץ אשכול הישרדות |
ציטוט:
שלחו אותו להביא ברזנט הוא מגיע "טוב אני לא מניאק, מה אתם רוצים שאני אקח?" נתנו לו כמה בדים ואננס ושלחו אותו חזרה. אבל האמת שבמשימה הוא דיי כיפר(הקטע שצריך לגרור) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ