![]() |
[פוסט מעניין] - איזה כינויים קיבלתם מהחברים\חברות\משפחה מאז שהתחלתם להתאמן ?
מקודם קראתי פה איזה פוסט ומישהו רשם שחברים שלו מכנים אותו "סופר שריר" ו"סטרואיד", אז חשבתי, נארגן פוסט שבו כל אחד ירשום את הכינויים אליהם הוא זוכה מהאנשים הקרובים אליו ^^
הכינוי היחיד שקיבלתי אני זה מכמה בנות בבסיס שקוראות לי "קוברה" בגלל הגב :bow: חחחחח עריכה: יש איזה אחת שקוראת לי גם שומן טראנס D: |
כולם קוראים לי "מר אירופה"
בימוחד ההורים צועקים לי את זה שאני הולך לאימון חח |
פופאי חברים מהבית ספר
אבל פעם ב... |
"שרירן":unsure:
|
Baby Face ,פופאי , סוס (L0L) ואוליי עוד , לא זוכר..
|
הגורילה המטורפת
|
"נכה" כי הם בטוחים שאני יום אחד אשבור את הגב בגלל סקוואט ודד ליפט אבל אני לוקח את זה כתמריץ כי הם בעצמם מתאמנים איתי ולא עושים את זה. הם לא אומרים את זה בגל המשקל שאני מרים אלא כי הם חושבים שאלא תרגילים מסוכנים...
אבא שלי קורא לי הרקולס מיובש חח :] |
טוב יש פה כמה המצאות..
|
חחחח עלק נכה
שאני הייתי מתאמן וואי וואי כמה כינויים.. גורילה, הסוס ששומע שירים בערבית, סטרואידניק, מזריק ומה לא..פעם אפילו קראו לי אבוסטרואידים |
במשפחה קוראים לי דולפין כי אני בולס מלא מלא טונה
|
יוו אני שונא את זה שילדים מתחילים עם הדימיון הפורה שלהם!
הסוס ששומע שירים בערבית? .. "הגורילה המטורפת"? דיי ! תנו לעצמכם כפה ! |
ציטוט:
צריך ליקנוס את אבא שלך על שימוש בחומר ללא בדיקה (זרע ) וצריך לקנוס את אמא שלך על גידול לא חוקי של טמבל מצוי ( הריון) אני בטוח שיש לך אחים אז אמא שלך צפויה למאסר ממושך על הפעלת בית גידול של טמבלים ללא רשיון ולמרות שמשרד הבריאות אסר ואבא שלך בטח סוחר רציני אז צפוי לו בי8 ל16 שנות מאסר בפועל וקנס כספי גבוה על שימוש רע וגזילת כספי ציבור (חינוך מרפאה וכו ) |
סקסי.
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! |
באדיבילדר בדר"כ וקאצ'וק (החברים הרוסיים)
|
ארנולד המשפחה
|
חחחחחחחח יש הרבה
בודישייפ עמית בודי מר חסוני אימתני באדיבילדר ועוד כל מיני שטויות כאלה.. |
"חלבוני" חחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוותיקים פה זוכרים אותי.. (d-undertaker( |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ