![]() |
כתבה על סוגי גוף
תקישבו שניה אנשים הרגע קראיתי את זה:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=4 בקיצור אני האמצעי מזומורפ עכשיו השאלה שלי איך הוא נירא למה בתמונות שמראים רואים אותם מנופחים אני רוצה ליראות מזומורפ שהוא חיטב ושאין לו הרבה מסה אם יש כאן מישהו בפורום הזה שהוא חיטב ומסה יפה לא מוגזמת והוא מזומורפ שישים פה תמונה כי אני לא יודע עכשיו לאן אני יכול להגיע נ.ב אני יודע שעכשיו תירדו אלי וכול החרא אבל מייקל לאויס מה הוא מ ה3? |
אקטומורוף
|
ציטוט:
ובקשר לזה של מייקל לאויס זה פשוט בגלל שזה הגודל שאני רוצה להגיע אז לדעת אם אני יכול בכלל... |
מזומורף
|
שחיףמורף
|
ציטוט:
|
אקטומורפ
לאקטומורפ קשה לעלות במאסה, יש לו מבנה גוף עדין ושברירי יחסית ועצמותיו קלות. הוא רזה וחטוב מטבעו ולפעמים נדמה שהוא ארוך יותר ממה שהוא. הוא בעל מאסת שריר נמוכה שאותה לוקח לו הרבה זמן לפתח. |
ציטוט:
|
באסה אני רוצה להיות בגודל שלו ועכשיו איפשר
אפשר תמונות של מזרפוף אבל בלי מסה גדולה |
מייקל לואיס לא נראה לי אקטומורף אני יודע שאתם שונאים אותו אבל הגזמתם רואים שלבנאדם יש את המבנה של המזומורפ..
|
האמת ששמתי לב שרוב הישראלים אקטומורפים, רואים את זה גם מאוד בהישרדות
|
ציטוט:
ושוב יש פה מישהו שהוא מזומורפ ויכול להשים או אפילו תמונה שמצא אחד בלי מסה גדולה אני חייב לדעת לאיזה תוצאה אני יכול להגיע שהיא קטנה ויפה |
הוא אקטומורף מה אתם חולים בראש
|
מיקל לואיס הוא אקטומורף ובלי קשר לרדת עליו ושונאים אותו.
רוב הישראלים הם כאלה.. אין בזה שום דבר רע |
איזה שטויות זה,תמיד יש שילוב של השלושה בסופו של דבר.
|
ציטוט:
אני מזומורפ. עצמות גדולות, רחב, ועולה מהר במאסה. |
מקל לואיס הוא אקטומורפ חזק עם טאץ' מזומורפי עדין.
|
למה אין טיפים למזומורפים?
אני יצאתי הכי מסכן אני מזומורפ ויש לי טאץ' לאנדומורפ (משמין די מהר) וטאץ לאקטומורפ (אצמות קלות וחלשות) שמן מרובע עם אצמות חלשות =[ שלוב מזה מעפן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ