ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   ראו המוט בורח מהיד במשקל גבוה (https://israelbody.com/showthread.php?t=28471)

eyalamzleg 31-01-08 19:26

ראו המוט בורח מהיד במשקל גבוה

מה אפשר לעשות אני רוצה לעלות במשקל הגב יכול האמות לא חחח יש איזה אחיזה ? לא Hook כי זה משנה את כל העבודה

DropDead 31-01-08 19:32

או שתחזק את האמות.
או שתעבוד עם רצועות.

אני הייתי הולך על אפשרות 1

eyalamzleg 31-01-08 19:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
או שתחזק את האמות.
או שתעבוד עם רצועות.

אני הייתי הולך על אפשרות 1

כה זה גם מה שמדריך אמר לי :):):):) אבל פאק אחי תבטח מבין איזה קשה לתפוס את המשקל
טוב נמשיך אם משקל כבד עד שהגוף יסתגל

Danzig 31-01-08 19:52

רצועות

shahar-king 31-01-08 21:31

תיתרגל לאחיזה משולבת אין מה לעשות

denous 31-01-08 22:41

אחי תעבוד על האמות זה ממש לא קשה וגם מתפתח די מהר... תנסה זה חוץ מזה שזה יתן לך שהמוט לא יברח זה גם ישפר את הלחיצה.
כמובן שאפשר גם רצועות אבל בכל זאת עדיף כבר לחזק את האמות לא יקרה כלום אם תעבוד על עוד שריר :]

!Demon! 01-02-08 11:18

מה הבעיה להשתמש ברצועות?:)אפילו שזה קצת מפחית את העבודה על האמות עבל עדיף כדי לא לפגוע בעבודה על הגב

eyalamzleg 01-02-08 15:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king
תיתרגל לאחיזה משולבת אין מה לעשות

בלתי אפשרי זה עבודה שונה על הגב
אני מעדיף לתת לגוף להתרגל למשקל וכך האמות היתחזקו למרות שאני מקווה שהם יתחזקו ולא יגדלו יותר מידי כי יחסית גדולות ליד היקף 34 לעומת ל38

shikoLM 01-02-08 17:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
בלתי אפשרי זה עבודה שונה על הגב
אני מעדיף לתת לגוף להתרגל למשקל וכך האמות היתחזקו למרות שאני מקווה שהם יתחזקו ולא יגדלו יותר מידי כי יחסית גדולות ליד היקף 34 לעומת ל38

על איזה תרגילים לגב אתה מתכוון?
ברוב המקרים הבדלים במנח כף היד על העבודה של הגב (אני משער שהלטיסימוס בעיקר) יהיו מינורים ביותר עד לא קיימים.

tomerA 01-02-08 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
על איזה תרגילים לגב אתה מתכוון?
ברוב המקרים הבדלים במנח כף היד על העבודה של הגב (אני משער שהלטיסימוס בעיקר) יהיו מינורים ביותר עד לא קיימים.

אולי, אבל זה יצור אי שיויון בבייספס מה שיגרום שהכוח לא יהיה שווה ואז המוט יטה לצד מסוים מה שיקשה עליו לבצע את העבודה אם הוא עסוק בייצוב המוט יותר מידי.

shikoLM 01-02-08 20:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
אולי, אבל זה יצור אי שיויון בבייספס מה שיגרום שהכוח לא יהיה שווה ואז המוט יטה לצד מסוים מה שיקשה עליו לבצע את העבודה אם הוא עסוק בייצוב המוט יותר מידי.

נק' יפה. בתרגילי משיכה ורטיקלית (מתח, פולי עליון וכו') ההבדל יורגש בעיקר באחיזה צרה, באחיזה רחבה התנועה במרפק בכל מקרה תהיה באזור המיד פוזישין (נכון שכף היד תהיה בפרונציה/סופינציה אבל בגלל שהתנועה היא במישור הפרונטלי תנועת הכפיפה במרפק תהיה במיד פוזישין), בנוגע לתרגילי חתירה אכן יכולה להיווצר הבעיה שציינת אולי החלפה של האחיזה בין סט לסט תוכל לעזור. אם המצב באמת כל כך חמור הייתי הולך לכיוון של 2-3 סטים של עבודת grip.

eyalamzleg 01-02-08 20:10

ציטוט:

נק' יפה. בתרגילי משיכה ורטיקלית (מתח, פולי עליון וכו') ההבדל יורגש בעיקר באחיזה צרה, באחיזה רחבה התנועה במרפק בכל מקרה תהיה באזור המיד פוזישין (נכון שכף היד תהיה בפרונציה/סופינציה אבל בגלל שהתנועה היא במישור הפרונטלי תנועת הכפיפה במרפק תהיה במיד פוזישין), בנוגע לתרגילי חתירה אכן יכולה להיווצר הבעיה שציינת אולי החלפה של האחיזה בין סט לסט תוכל לעזור. אם המצב באמת כל כך חמור הייתי הולך לכיוון של 2-3 סטים של עבודת grip.

איך אני יכול לעבוד על GRIP?

shikoLM 01-02-08 20:20

אחיזה של דאמבלים/מוט עם משקל גבוה למקס' זמן.

eyalamzleg 02-02-08 09:41

ציטוט:

אחיזה של דאמבלים/מוט עם משקל גבוה למקס' זמן.

שארגס אם מוט זה אותו עקרון לא?

tomerA 02-02-08 11:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
שארגס אם מוט זה אותו עקרון לא?

זאת עבודה סטטית.
פשוט תחזיק כמה שאתה יכול, או משהו סגנון שדי קשה.
תתלה על מתח הכי הרבה זמן שאתה יכול.

eyalamzleg 03-02-08 07:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
זאת עבודה סטטית.
פשוט תחזיק כמה שאתה יכול, או משהו סגנון שדי קשה.
תתלה על מתח הכי הרבה זמן שאתה יכול.

אני יחזיק מוט כי המתח אין לי בעייה בכלל להחזיק תעצמי ככה במוט ניסיתי אתמול כדי שיהיה לי קשה להחזיק הייתי צריך להשים 100 קילו

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ