![]() |
המוצר המומלץ שלכם לחיטוב
אנשים, בואו נעשה שרשור שכל אחד יגיד את המוצר שעושה לו את החיטוב !
מהבחינות הבאות: שמירת מאסת השריר, ירידה מהירה, כמה שפחות נזק בהתאוששות ובמשקלים וכו' |
אפדר..
|
ציטוט:
אתה בכלל ניסת את פעם לקחת אפדרין ? או שאתה סתם ממליץ כי שמעת על זה ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה ראית אותי מייחס חשיבות כה גדולה ? |
ציטוט:
למה אתה ניסית ? |
ציטוט:
ניסתי כדור אחד,כבר היתי בסוף החיטוב אז לא היה לי צרוך. זה נחמד, לא משהו, מכדור אחד לא מקבלים את כל האפקט.. |
ציטוט:
ומכדור אחד במיוחד בהתחלה אפשר לקבל את כל האפקט + את כל התופאות לוואי כי זה כדור ראשון הגוף לא רגיל ובד"כ לא לוקחים כדור שלם על היום או אפילו ה4-7 ימים הראשונים |
חחחחח מי ישמע זה אקסטה
|
ציטוט:
לא לוקחים כדור אחד שלם בפעם הרשאונה ? נראה לך ש-12.5 גרם אפדרין יזיז למישהו את הביצה ? גם אם תיתן לאוגר זה לא ידגדג לו. יש אנשים שיש להם בעיות לב וכו'. והם לא מודעים לתופעות לואיי שלו. לכן לא צריך להמליץ לכל אחד על אפדרין, כל עוד זה לא חוקי זה לא נוגע לפורום.:jockey: |
חוקי? קפאין.
לא חוקי? Ec. |
רוצה שוונץ ?
|
ציטוט:
ו E חוקי בכל מקום חוץ מישראל אפילו בארה"ב החזירו את זה למעגל המכירות מוגבל במינונים והכל אבל עדיין קיים |
ציטוט:
כי מ-8 גרם אפדרין אפילו לתולעת לא יקרה כלום. |
ציטוט:
בארה"ב מותר 25 לכדור עד 3-4 חפיסות של 20 כדור יש ברונקייד ויש ואספרו ויש גם אפדרין נקי ללא גופשנס (אין לי כוח לרשום באנגלית , מה שעוזר לך לדרכי הנשימה שעושה את האפדרין HCL ללא טהור 100% אלא בד"כ 90% לערך כגון אפדרין ארסן) בקליפורניה לדוגמה דורשים אם קונים באינטרנט רישיון נהיגה ומעל גיל 18 ואפשר להזמין כמו שאמרתי עד 3-4 קופסאות בחודש בנוודה והחוף המזרחי אפשר כמה שרוצים |
תזונה+אימונים=חיטוב
|
לי עושה את זה אימון 6 פעמים בשבוע+תזונה נכונה ובשבועיים האחרונים הכנסתי גם ליפו..אני לא יכול להגיד שהליפו הוא וואו אבל בהחלט אפשר לומר שהוא די נחמד
|
מוכרים בכלל את אפדרין בחנוית טבע לא ?
|
פעם כן , היום כבר לא
|
ציטוט:
ואללה למה לא ? ואיפה משגים חבר משגע אותי :| |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ