![]() |
קונה אבקה + עוד שאלה
אני רוצה לקנות אבקה ואני לא יודע הפעם מה לבחור. תאתמת אני קונה מפה די הרבה.
שוקל 61 גובה : 187 אני מתאמן חצי שנה ועכשיו אני אם גבס, ויש לי שאלה על הדרך הרגל תקטן אני יודע, אבל אחרי שאני אחזור להתאמן היא תחזור למה שהיתה דיי מהר? בבקשה תענו לי גם על זה. |
בקשר לאבקה אתה מתכוון לגיינר או חלבון מי גבינה?
ובנוגע לרגל תתאמן בינתיים על רגל אחת אומרים שזה משפיע במידה מסויימת על הרגל השניה |
ציטוט:
לגבי הרגל המוכה, היה סמוך ובטוח שיהיה איבוד מסת שריר מסויים, אבל ברגע שתחזור להתאמן, היא תחזור מאוד מהר. בהצלחה גל |
ציטוט:
חח ממליץ! |
וואיי מצטער היתה פה טעות חבר שלי ערך לי אתמול תהודעה לצחוק..
קיצר גובה : 1:80 משקל : 79 - 80 אני רוצה כמה שפחות שומן ויותר שררים ומשהו איכותי. תודה. |
ציטוט:
אני אסייג את המלצתי בהתאם למסה שעלית בשעה האחרונה. הגיינר הופך לאבקת חלבון, ואולי תנסה גם לזרוק קצת קריאטין למשוואה (או מוצר ארגוגני אחר). תן יותר פרטים עליך; כמה זמן מתאמן?, מה מצבך מבחינת אחוזי השומן?, מה ניסית בעבר?, איך התזונה שלך נראית?. ככל שנדע יותר, ככה ההמלצות והתאמת המוצרים יהיו יותר מוצלחים. |
סבבה אחי Xd
בן 18 מתאמן חצי שנה. אוכל כמו שצריך. טונה קוטג' והכל קיצר עזוב זה לא אמור להפריע.. אחוז שומן איזה 14 איזה לי מושג.. אבל אין שום כרס, בחיים לא היתי שמן אלא ההפף שחיף אז תבינו את זה אך שצריך. ניסיתי בעבר Serious Mass. היה בן זונה גם Iso Pure Mass, דיי זבל אבל לא משנה.. Creatine Extreme, בן זונה של דבר. Noz, בני זונות עבדו עלי בטלפון זה בכלל לא משפיעה עלי. תודה |
סיריוס מאס
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ