![]() |
שיבולת שועל ללא התעסקות מיותרת ? - אני יודע שהנושא נחרש אבל בכל זאת..
אני יודע שהנושא עלה פה המון פעמים , עשיתי חיפוש אבל לא ראיתי משהו כזה כולם מדברים רק על בישול במים.
אני מחפש מתכון/מוצר שיהיה אפשר לעשות את השיבולת שועל במיקרו/עם מים חמים בלבד ללא כל התעסקות של בישול ושאר הירקות. אין לי בעיה עם קינמון , צימוקים , אגוזים , אבקת חלבון וכו'. אני יודע שאפשר לקחת את זה עם 1-2 כוסות חלב לשים במיקרו ואז סקופ חלבון , אבל זה לא יוצא משהו.. משהו יכול לפרט יותר כמה דקות במיקרו לדוגמה , כמה חלב וכו' וכו'? פשוט אין לי זמן לבשל ואני רוצה לגוון במקום הקורונפלקס ... |
תערבב את כל החומרים היבשים לחוד ( שיבולת שועל צימוקים קינמון או כל מה שבא לך)
לחוד תעשה שייק של אבקת חלבון וחלב בשייקר תוסיף את השייק לחמרים היבשים ותכניס למיקרו כמה זמן? זה תלוי במיקרו ובכמה חם אתה אוהב ככה אני עושה כל בוקר רק עם סובין שיבולת שועל ולא עם שיבולת שועל |
לדעתי זה מגעיל ש"ש במיקרו
אני מעדיף את זה חיי אם דבש וחלב |
הכי טוב ..תקנה חטיפי או קונפנלקס של שיבולת שועל...
או לבשל את זה במים אם קינמון וקצת סוכר |
כמו שrrkk אמר, ש"ש לקערה (אם אתה מוסיף עוד יבשים אז גם כן), שייק חלבון בנפרד לערבב ולדחוף למקרו.
|
קנה דייסות מוכנות של קוואקר הכי טעים.
|
לי יש מתכונים של זה בלי צורך בחלבון אתה יכול להריץ חיפוש
|
אני לוקח 250 גר' שיבולת שועל, שם בקערה, מוסיף קצת סוכרזית ואז מוסיף מים שיכסו את השיבולת שועל, מערבב מעט ומכניס למיקרו ל4 דק'...
בסוף מפזר מעל קינמון ומערבב טוב טוב, יוצא מעדן |
בארוחת בוקר אני אוכל
100 גרם ש"ש עם מים וקצת מלח שם במיקרו ל 2 דקות מערבב ואז עוד דקה וחצי. מוסיף יוגורט 0% 200 מיליליטר וכפית שמן זית וזה ממש טעים. עם פרי בסוף ואחלה בוקר שבעולם |
טוב חזרתי מהסופר , קניתי ש"ש של קוואקר בטעם מייפל וסוכר חום (שזה חרתא אבל שיהיה) , דווקא מאוד טעים וגם ממש נוח לעשות אותו פשוט מוסיפים חלב/מים חמים ותוך 90 שניות יש אחלה ש"ש , הוספתי לזה סקופ חלבון ויצא מעדן.
הקטע הוא שזה בא בשקיות אישיות אז לקחתי 2 שקיות (שהם 90 גרם לפני בישול) , יש בקופסה 430 גרם והיא עולה 20 שקל , כאשר חצי קילו עולה 5 שקל (הרגיל ללא טעם), פי 4 אבל לא נורא זה יוצא קופסה פעם ב5 ימים אני גם מגוון כי בסופי שבוע יוצא לי Low Carb (כי בסופי שבוע הפחמימות היחידות שנצרכות אצלי זה אלכוהול) , תודה רבה לכם :) |
ציטוט:
|
אני חי על האריזות האישיות האלו ,יש לנו פה מקום שמוכר קופסא ב14 שקל ,זה נורא נוח למדוד פחמימה לחיטוב
|
איפה יש ב14?
|
ציטוט:
|
אם יש לכם אבקה בטעם בננה או אבקה טעיה מאוד אחרת(חובה) אז זה בישבלכם
אני כל בוקר שותה שייק עצום שמורכב מ 100 גרם שיבולת שועל 1-2 בננות גביע יוגורט Bio 1.5% 30 מ"ל חלב אגוזי מלך סקופ חלבון/גיינר קרח ככה בערך 2 דקות על עוצמה מלאה בבלנדר ויש אחלה ארוחה של איזה 700 קלוריות ששותים אותה תוך 2 דקות לא הכי טעים אבל זה גם לא מגעיל. |
לא הבנתי עדיין למה אתה מחשיב את האלכוהול בתור פחמימות אבל שיהיה.
וכן זה די יקר העסק עם השיבולת המוכנה, ולמה זה יצא פעם ב5 ימים? אתה לא אמור לסיים אחת כזאת ישר אחרי אימון? |
ציטוט:
בקשר ללמה אני מחשיב אלכוהול בתור פחמימה , אני לא אני מחשיב את האלכוהול בתור קלוריות כדי לא להיות באותו היום במאזן חיובי גדול מידי עדיפות לנטראלי (אני אוכל בעיקר חלבון ושומן פחמימות רק מהירקות אולי 40-50 גרם) |
תוסיף מים רתוחים לקערה עם ש"ש תכניס למיקרו ל30-60 שניות ותוסיף דבש וקינמון
|
אני בבוקר שם 300 גרם שיבולת שועל בבלנדר עם חלב ודבש ולפעמים שוקולית ויוצא מעולה(כן גם הגזים אחר כך:d)
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ