![]() |
ריכוז משפטי המוטו שלכם!
שלום לכולם,ושבוע טוב.
ראיתי שכמעט לכול הגולשים בפרום. רשום בחתימה משפטי מוטיבציה כגון: קשה באימונים-קל בים אם תישב בבית תירא כמו זית בזמן שאתה יושב בבית מישהו אחר מתאמן כדאי ליקורא לך תת'חת אז אם יש לכם משפטים כאלה שנותנים מוטיבציה להיתאמן בבקשה רישמו אותם. תודה רבה :jockey: |
!!!Squat the fuck up, son of a bench
|
שנשים לא נוהגים!
|
"הכאב הוא רגעי, הגאווה נצחית!"
|
ציטוט:
אם נשים - לא נוהגים! בשביל זה יש גברים! |
נו באמת חבר'ה תהיו ריצינים.
אם יש לכם באמת משפטים כאלה כמו של דניאל תירשמו. בלי כול השטויות. |
.if you wanna squat - squat , don't talk
|
תטחן כמו חמור ותחיה כמו סוס.
|
תאכל,,תעמיס..תפציץ!!!:diractor:
|
כך את החיים בסבבה עם לא אלוהים יקח אותך יא באבא
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחח' חזק !! |
אם אתה לא מקיא דם כשאתה מתאמן, אז אתה מזיין :)
או: אם זה פוסט טיפשי זה בדיבורים כללי סתם סתם ;) אני אוהב מאוד באמת את הגרסה המקרית של המשפט שלי, אם אתה לא מקיא דם אתה לא מתאמן חזק מספיק |
"עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע"
" אם אין אני לי, מי לי? אחותך תביא לי" "1+1=2" |
"כשהמצב בטטה והשוק ריק, כל עגבנייה נחשבת לסטייק"
|
הוא התכוון לאשכול עם משפטי מוטו מתחום ה-bb... אז תדבקו בנושא הזה :)
|
"בעעעעעעעעעעעע"
|
פרוטאין לבודיבילדר
קראטין לנרקומן חומצות אמינו לליצן ואתה שמן קטן זה שאתה קושי עוד לא אומר שאתה קולמן זה שיש לך קרס עוד לא אומר שאתה לי פריסט באוף סיזן זה שיש לך אי סימטריה בבתן עוד לא עושה אותך ג'יי קטלר עם היום אתה אתה ניראה כמו בננה תוכל,תתאמן,תישן + קצת סינטול ותיהיה אלי האנהhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif |
עוד !
אם תוכל הרבה שומן תראה כמו קולמן אם תוכל מספיק בננה תראה כמו אלי האנה אם אתה שמן קטן סתום תפה ואל תוכל חחחחחחח (סתם) |
Bodybuilder חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא. |
ואייי איזה ייבוש phodem הביא ל-Bodybuilder...
Bodybuilder גרוזיני כמוך לפי מה שהבנתי אסור לו לוותר אחרת הכבוד שלך ירדדדדד..... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ