![]() |
לתלאביבים
באיזה חדר כושר אתם מתאמנים?
אני בקאנטרי דקל בבבלי |
אין כאן תלאביבים הא?
|
עברו 3 שעות מה הבעיות ?
בקאנטרי בצהלה |
פי לא חסר כסף הא :q
|
פי אתה מצחיק אה?
עולה לי 350 שקל לשנה רק בגלל זה אני שם. אכלת ____________________________________ X 5 . |
מה 350 לשנה מה זה קאנטרי של אבא?
|
אחי מה יש לך? אולי הוא גר ליד צאלה?
וגם זה לא מקום כזה יקר |
ציטוט:
זו השכונה הכי יוקרתית בתל אביב.. בצפון תל אביב. LOL הצחקת אותי |
כן אבל זה לא שאתה צריך להיות במשפחת שטראוס בשביל לגור שם
נכון זה לא זול, אבל אנשים שכירים מבוגרים שלא מנכלים בנקים, מספקי בכירים יכולים להרשות לעצמם לגור שם ביד 2 מראים שיש שם גם דירות במחיר סביר/זול לתל אביב (300,000) ווילות החל מחצי מיליון - שזה גם זול לתל אביב יש לי גם משפחה שם (בלי קשר דם) יש להם שם וילה עם גינה ענקית הם לא כאלה עשירים (אבל הם גרים שם נראה לי מקום המדינה חח) בטח זה לא עלה הרבה אז |
תתפלא אחי אבל משפחת שטראוס כן גרים שם חחחח
גם לוני הרציקוביץ' גר שם.. רק שתבין את האנשים ברור שיש את האלה שגרים 30-40 שנה שם מלפני שהמחירים עלו.. |
חחח אני יודע שהם גרים שם אבל לא נראה לי שיש להם וילה ממוצעת שם
נראה לי הם קצת יותר.. ודוגרי מה טוב בכל המקומות האלה? פעם כפר שמריהו אמרו לי היה זול (היה כפרי כזה) ואז מישהו מאיזה משפחה עשירה (נדמה לי עופר) עבר לשם ואחריו עוד כמה (נדמה לי גם אריסון) ואז זה הפך להכי יקר בארץ לפני זה בערך כמו שזכרון היום אולי יותר זול (ככה אמרו לי אני לא בטוח בזה 100%) אם היה לי כסף למקום כזה, היתי קונה לי איזה פנטהאוז במגלים היקרים האלה/בית מלון.. זה איכות חיים נוף פנורמי, קרוב למרכז, אין חשש מפריצות, אוויר (אתה גבוה), חדר כושר, שומר, בריכה בטח גם מכירים תשכנים שיש כל כך הרבה פעילויות אחד ליד השני מה צריך יותר? |
עזבו שניה תכסף נו מה אני והוא התל-אביבים היחידים? מה נסגר
|
יש פה עוד כמה אני זוכר אולי לא כותבים פה
גם בvip |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ