![]() |
צום ביום אימון להתאמן?
מחר יש צום! וזה נפל לי על יום אימון! והיום הזה ממש חשוב כי אני גם ככה מתאמן רק שלוש פעמיים בשבוע והחלוקה כזאת
ראשון: רגליים כתפים שלישי: גב יד קדמית חמישי : חזה יד אחורית... ואם אני לא יתאמן זה ידפוק אותי וגם ככה השרירים האלה בפיגור אצלי מה לעשות?! חשבתי אולי להיות ער כל הלילה לאכול טוב הרבה הרבה כל היום לישון ולקום ככה חצי שעה לפני האימון להיתאמן לסיים תאימון בסוף הצום ולאכול טונה (הצום סתם ככה לא קשה) |
תאכל ישר לפני הצום ארוחה גדולה עם הרבה פחמימות מורכבות
ותלך לאימון כמה שיותר קרוב אחרי הארוחה סתם דוגמא אם הצום מתחיל ב6 ? (אין לי מושג .. ) תקום ותאכל ב5 וחצי... ותלך לאימון כמה שיותר בבוקר... ושיוצא הצום תשלים תחלבונים פחמימות שומנים ומה שאתה צריך (תעשה את זה לפי ההרגשה אני לא אומר לך להיות עם מחשבון ביד ולחשב חח) |
אם אתה צם מחר אני ממליץ לך (בחום) לוותר על האימון מחר,לא יקרה כלום אם תוותר פעם אחת על אימון,בוא נגיד את זה ככה זה לא מה שיגרום לך לא להיות שוורצנגר
|
תוותר על האימון, לא יקרה כלום וטוב לתת מנוחה לגוף.
|
כן אבל..
זאת לא הבעיה היחידה שלי כי גם ביום ראשון המכון סגור בגלל החג... ואחרי זה בפסח הוא יהיה גם סגור כל החג זה מתחיל להיות הרבה לוותר בכל זא לוותר ?!?!?!?
|
יודע מה,תלך,אם תרים רק 2 קילו כפיפות מרפקים ואחרי זה לא יעמוד לך אל תבוא אליי בטענות :)
|
אל תצום.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מצאתי פתרון מקווה שזה אפשרי מחר אני הלך לקיסר הבנתי שאימון אחד שם עולה משהו בסביבות 30 שקל נשלם על אימון אחד וזהו... |
ציטוט:
|
כל מי שאמר לך לוותר על האימון טועה!!!
הכי טוב תוותר על הצום |
אתה יכול לעשות אימון אירובי אולי לאחר הצום אני לא מבין למה אתה עד כדי כך פנאטי לגבי אימונים יש לך את כל החיים להתאמן.
|
לפי דעתי וותר על האימון .. תאמין לי שלא יקרה שום דבר ! האימון הזה זה לא מה שיעשה אותך סוס
ואם זה כל כך לחוץ לך אז כמו שאמרו תאכל ממש לפני שמתחיל הצום ארוחה טובה מלאה ותילך למרות שלא נראה לי כל כך טוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ