![]() |
ויכוח על הצבא
חבר שלי אומר לי שאם יש לי 97 ואני לא רוצה להיות קרבי לא ישימו אותי בקרבי
אני אומר שהצבא לא ישים עלי זין ואם ירצו יקחו אותי לקרבי מי צודק? |
אני לא בטוח אבל זה רק אם אתה מחליט מה זה לא ישים עלייך זיין?:flowers:
|
אתה חלקית אחי
אם תלחם על זה לא תהיה קרבי ואם תלחם על זה מספיק לא תהיה בכלל בצבא הכל תלוי בך! פרופיל 97 זה כמעט ברוב הסיכויים קרבי:flowers: |
חבר שלך צודק ואני.
אם אתה יודע לדבר הצבא יראה לך מזה בית זונות..אתה צריך לדבר לדבר או לריב איתם במקרה הצורך אם תהסס ותריאה להם פראייר הם יתפסו עליך מזה תחת. מזה בזמן האחרון כולם חופרים פה על הצבא :o |
זה לא קשור גלעד..
אם יש לך פרופיל 97 ואתה רוצה להיות ג'ובניק בקריה אז תהיה ג'ובניק אתה לא חייב לצבא כלום.. אף אחד לא ייקח אותך בכוח. |
חד וחלק-צורכי הצבא! מה הצבא צריך אתה תיהיה-במידה והנתונים תואמים.
|
אם אתה לא רותה להיות קרבי אף אחד לא יכריח אותך אפילו עם פרופיל 500
מי צריך קרבי חצי מת מבפנים.... |
חחחחחחחחחחחחחח יואו אני נקרע פה-לא תרצה ללכת לקרבי?! סרבנות פינוי/סרבנות פקודה-למעצר בקו"ם ינסו להתיש אותך במלחמה פיזית/פסיכו' מפגרת לא תישבר ועדיין תגיד לא רוצה קרבי הופ לכלא!
|
איזה שטויות אתה מדבר אלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיהיה לך אפילו פרופיל 97 וקב"א 56 !!!!!!!!!!!!!!!!! אם אתה רוצה להיות טבח אז תהיה טבח !!!!!!!!!!!!! או לנקות את התחת לרמטכ"ל כל בוקר את הקקי המסריח שלו מהלילה !!! |
ציטוט:
אף אחד לא צריך קרבי בדכאון בסוף יחורר כמה אנשים ואת עצמו מרוב שגעון מי יכריח אותך להיות קרבי? מזה גרמניה הנאצית פה |
ציטוט:
|
שטויות אחי..אם אתה יודע לדבר אתה יכול להשיג לך מזה קומבינות.
|
רגע שאני אבין מי פה היה/עכשיו בצבא מכל מי שהגיב?!
|
מזה משנה מי היה או לא היה זה דבר ידוע U_u
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מלך אתה
|
ציטוט:
רק טמבלים מנסים ללכת ראש בקיר נגד הצבא ביציאה מקרבי. |
ציטוט:
|
אלי צודק רוב הסיכוים שתגיע לקרבי.
אלא אם כן תשיג ת''ש בדרך כלשהי או שתוריד פרופיל בגלל משהו חדש שצץ אצלך,עדיף לנסות עם הת''ש כי בעניין הפרופיל סיכוי נמוך עד קלוש שתצליח להוריד עד ל64 לפחות. או ללכת ולהסתלבט על הקב''נ |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ