![]() |
אימוני מתח
שלום אני חדש כאן בפורום.
רציתי להתעיעץ איתך לגבי מתח יש לי מתח בבית ואני לא מצליח לעשות אחד מלא . הלכתי יום שבת עם חבר שלי שהוא לא מצליח אפילו טיפה לעלות במתח ועכשיו הוא עושה כבר אחד מלא אני לא מאמין אני כל יום יושב עליו אבל אני לא מצליח יש לכם עצות אשמח אם תעזרו לי יש לי חודשיים לדעת לעשות 8 לפחות תודה רבה ויום טוב שי בן יהודה אני חוזר להמשיך להאתמן:boxing: |
מאחל לך שנה טובה
מקווה שתצליח לעשות מתח חג פורים ופסח שמח לילה טוב ושיהייה לך שבוע טוב אין קסמים פשוט תעלה למתח וזהו |
יש לך לכם שיטת אימונים שתפתח לי במהירות כוח לעשות מתח?:sbb4: ? כאילו תרגילים במתח שישפרו את המתח שלי זה דחוף תודה רבה !!!
|
ציטוט:
תנסה לעשות פעם ביום וכמו כל אימון שריר תתן מנוחה ,תעשה 1 ועם אתה לא מצליח עוד תנוח כדקה ותעשה עוד 1 לפחות 4 פעמים .... בהצלחה... |
פשוט תנסה כל הזמן לעלות למתח,דבר טוב הוא גם לחזק את הטרייספס והבייספס שמעורבים מאוד בעלייה למתח,בנוסף אתה יכול לנסות לשים כיסא מתחת למתח ואז לעלות מהכסא כמובן הרבה יותר קל עד שתצליח לעשות בלי.
|
ציטוט:
|
טרייספס-יד אחורית מעורבת במתח.
|
ציטוט:
|
תיקרא בצד ימין את כל השרירים שמעורבים בפעולה
http://www.exrx.net/WeightExercises/.../AsChinup.html |
במתח מעורבים מלא שרירים תרגיל מצוין אבל אף פעם לא הרגשתי יד אחורית
|
ציטוט:
|
מה שאתה יכול לעשות:
לשים כיסא מתחת למוט, כך שאתה עומד עם הפנים מול המוט. לתפוס את המוט ולקפל רגלים (כאן אתה בעצם מחזיק את עצמך באויר עם הידיים) לרדת כמה שיותר לאט עד שהידיים ישרות. לחזור על כל הסיפור. אני מאמין שתוך שבוע של 5 חזרות כאלו כבר תהיה מסוגל לעלות לפחות פעם אחת בלי הרגליים. חשוב! לעשות חימום של המפרקים לפני ומתיחות אחרי! שלא תתפס. תחזור עוד שבוע ותספר אם התקדמת. שבוע טוב |
^^ רעיון טוב,מה שאני באתי להגיד,ובבקשה לא להתווכח יד אחורית כן פועלת במתח וכן גם הבייספס וגם כתף קדמית.
|
אני דווקא מרגיש את הטרייספס במתח...
|
טרייספס זה פשיתה של המרפק. איפה במתח יש פשיתה נגד היתנגדות? ( במרפק )
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ