ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הקונסולה החדשה של נינטנדו גרמה לשבירת חפצים רבים - ביניהן פלזמות..כתבה מצחיקה - כנסו! (https://israelbody.com/showthread.php?t=3326)

meni32 18-12-06 15:50

הקונסולה החדשה של נינטנדו גרמה לשבירת חפצים רבים - ביניהן פלזמות..כתבה מצחיקה - כנסו!
 
למי שלא מכיר, זאת הקונסולה החדשה של נינטנדו.

קוראים לה WII.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...i_Wiimotea.png




הנה סרטון של הקונסולה:

http://www.youtube.com/watch?v=FaUvbncE3Gk

כמו ששמתם לב, יש לה שלט שנראה כמו שלט של טלויזיה.
ובכן, זה גורם לקצת בעיות חחחח.


כתבה מגיימר:

נינטנדו מזהירה בעלי קונסולות Wii מפני אובדן שליטה על השלט הרחוק המתוחכם

נינטנדו מזהירה את לקוחותיה מפני שימוש לא מבוקר בשלט הרחוק של Wii, הקונסולה החדשה שלה. ההמלצות: בעת נפנוף בשלט, המבוסס על זיהוי תנועה באמצעות חיישנים, יש לשמור על כפות ידיים יבשות, לקשור אותו ליד באמצעות הרצועה המצורפת ובשום מקרה – לא להרפות ממנו.

Wii מתחרה בשוק מול Xbox 360 של מיקרוסופט ו-PS3 של סוני, אולם למרות מחירה הנמוך, הגיימרים מתלוננים כי העלויות העקיפות של אחזקתה גבוהות מדי. הסיבה: הם מאבדים את האחיזה בשלט הרחוק וגורמים נזקים לחפצים שנמצאים בסמוך.

מאחר והתופעה כה נפוצה, יש אפילו אתר אינטרנט שמרכז דיווחים על חפצים שנשברו בעקבות מפגש לא מתוכנן עם השלט במעופו. ב-WiiHaveAProblem.com מתועדים שני מחשבים ניידים שניזוקו, שמונה טלוויזיות, קיר, חלון ו-14 רצועות יד קרועות.

לאור הישנותם של המקרים החליטו בנינטדו לקחת אחריות, ושלחו מייל ללקוחות, בו הם מזהירים מפני ביצוע תנועות חדות מדי עם השלט, משום שהדבר עלול להביא לקריעת הרצועה. כמו כן ממליצים בחברה לעמוד במרחק של כ-90 ס'מ מן הטלוויזיה ולהקפיד שאין בסביבה חפצים או אנשים שעלולים להיפגע מהתנועות.

רג'י פילס-איים, מנכ'ל נינטנדו אמריקה, נזף בשבוע שעבר בגיימרים, על שהם עושים שימוש מוטעה בשלט, ומבצעים תנועות גדולות מדי. 'יש לנו לקוחות שמשליכים את השלט כאילו היה כדור באולינג. אסור לעשות זאת!', אמר בהתייחסו למשחק Wii Sports.


התמונות הכואבות:



http://i13.tinypic.com/2lvof2r.jpg
http://i10.tinypic.com/33vhizc.jpg
http://i17.tinypic.com/2q0ksqe.jpg
http://i11.tinypic.com/2rmnvhc.jpg









:1eye:

NIRAN 18-12-06 15:54

חח, לא רואים תתמונות

meni32 18-12-06 15:56

עריכה: התמונות סודרו.

shpitz 18-12-06 16:40

חחח....איזה שלט מסריח!!!

הכי טוב מגה-דרייב/סון, עם קלטת של מריו ולואיג'י, שכל רגע צריך לנשוף לתוך הקלטת שתעבוד....=]:book:

NIRAN 18-12-06 16:41

חח עכשיו רואים
lol

סוליקו 18-12-06 16:48

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Leo 18-12-06 16:58

בטח נהנו כ"כ שקיבלו סטלה

הנה עוד סיבה למה Wii > Ps3

Night_Wolf 18-12-06 19:23

חחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי התמונה של האישה אם פנס בעין שמחה כאילו זה טוב לה
פעם הבאה אני יוריד לה בוקס ניראה אם היא תשמח גם :jockey:


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ