![]() |
שאלה|ראיתי פה את כל האנשים שעברו שינויים מדהימים בעזרת המאמנים של ישראל בודי...
ראיתי פה את השינויים שאנשים עברו בעזרת המאמנים הסוסים!! של ישראל בודי ורציתי לדעת איך אני יוצר קשר ונעזר בהם גם (שזה כולל פגישות איתם כמו שהאנשים מהתמונות של השינוי עשו) אני אישית עברתי כבר שינוי גדול שירדתי 56 קילו,מחצית משקל הגוף שלי ככה שרצון והקפדה יש לי אבל אני רוצה לפתח את הגוף ממש כיום אני מתאמן אבל רק בשביל הצבא ואני רואה שינויים בגוף...
רציתי לדעת אם כל אחד יכול להיפגש איתם וכמה כסף צריך בערך להוציא על זה??? תודה לעוזרים!! |
אחי זהעולה משו כמו 80 שקל למפגש כל אחד יכול ללכת לשמה זה פעם בחודש בערך .
|
אחלה שינוים אבל הרב עם חומרים.
|
ציטוט:
יש גם דילים של 6 פגישות (3 מלאות ו3 עידכונים)ב600 שקל...פגישה כל חודש וחצי -חודשיים בערך.. טלפון ופרטים אפשר לראות בדף הראשי.. בהצלחה..!:ok: |
ציטוט:
|
לדעתי (הלא שווה הרבה) דחפו להם כל מה שאפשר במסגרת החוקית:
קריאטין, גלוטמין, גיינרים, חומצות אמינו, שורפי שומן וכו' וכו'. אני בספק אם היו נותנים להם T3 ודיאנבול. מה שכן, אני מעריך שלפני התמונות הם עברו ייבוש, דבר שגורם לעור להצמד לשרירים ולהראות יותר טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עם אתה בטוח אז אי אפשר להתווכח איתך |
ציטוט:
|
תאמת אני מוכן להשיקע והכל כי זה לטובתי אבל לא בכל מחיר!!
ציטוט:
|
ציטוט:
מה ייבוש? אתה אומר את זה כאילו זה דבר אסור שהעונש עליו הוא מוות, בכל מקרה רובם לא עברו ייבוש, רק אלה שמתחרים |
פגישה אחת 250 שקל .. 6 פגישות 600 שקל
|
ציטוט:
אבל כוונתי הייתה אחרת. כותב הפוסט רואה תמונות של לפני/אחרי, ולא פשוט להגיע לזה. מדובר בעבודה קשה, אבל גם הרבה תוספים ותפריט מיוחד. זאת הייתה כוונתי. תודה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ