![]() |
מחר מתכונת בפיזיקה =)
יאללה אנרגיה קינטית בלגאניםםםםםםםםםםם חחחחח
למי שלומד פיזיקה - מישהו הצליח את שאלה 3 בבגרות 1994 מהספר בגרויות ? |
כן אני הצלחתי :p , דרך אגב תעלה תמתכונת אחרי שתעשה אותה .
תשתמש בשתי הנוסחות של התנע מדף נוסחאות: 1. שימור התנע. 2. בהתנגשות אלסטית חד ממדית. בהצלחה מחר |
איזה כתה אתם?
|
יא...
|
עם שתי הקוביות והקפיץ ?
|
כן... עכשיו הבנתי שזה אלסטית בגלל שלא הולכת אנרגיה לחום .. :) אבל היא גם פלסטית שu = 5.5..
תודה :) כן כיתה יא' |
בהצלחה!
|
יש הצלחתי את בגרות 2004 שאלה 6 , סוף סוף אני מצליח טוב בתנועה מעגלית הייתי חלש בזה :p
עריכה : סעיף ה' מישהו הצליח בשאלה הזאת ? בלאטטט |
מה ? U לא שווה 5.5 .(לפחות לא בסעיף א') והיא גם לא פלסטית בכלל , היא התנגשות אלסטית לחלוטין (אין חיכוך והגופים לא הופכים לגוף אחד.)
בקשר ל5 , שאתה צריך להוכיח זה ש g=a . יענו mg=mAr . עכשיו מהסעיפים הקודם אתה יודע למה כל אחד מהם שווה לכן מה שאתה עושה זה T sin A=T cos A , מחלק ב T ו קוסינוס שווה לסינוס ב 45 מעלות. עוד תרגיל יפה זה בגרות 96 תרגיל 3 |
ציטוט:
ובשאלה ב2006 הבתי שmg = mAr, אבל למה הם השווו את הtanA לאחד ? |
הם לא השווה את ה TanA לאחד.
הרי יש לך שתי משוואות , ואתה יודע ש Mg=Mar TsinA=mAr TcosA=mg בקשר לשאלה זה אותה שאלה , אבל אין שם התנגשות פלסטית לכל אורך השאלה .(אתה דיברת על סעיף ג') |
מה זה ? מכניקה?
איזה נוסטלגיות :o .. עכשיו חשמל ומגנטיות + קרינה וחומר :) וואחד מיקוד דפקו השנה במכניקה.. הלוואי עלי ! |
גם אצלי יש שנה הבאה בגרות בפיזיקה חח הממוצע הכיתתי אצלנו זה בסביבות ה30 ומשו
חח חוץ מי 3 ילדים כולם ניכשלו במיקצוע |
בהצלחה!
|
שיהיה לך בהצלחה גבר.. עשיתי שנה שעברה ויצא לי 70 סופי.. בבגרות קיבלתי 60, יומיים לפני הבגרות עשיתי תאונה עם האופניים ואיבדתי תזיכרון אבל זה לא תירוץ, סתם לא הייתי משהו בפיזיקה
|
אני קבילתי 91 מתכונת 85 בגרות שנה שעברה
השנה הפיזיקה הרבה יותר קשה אני בערך 70 כזה ....... י"ב הרבה יותר קשה מי"א בפיזיקה.... |
בהצלחה! אבל למה כל כך מוקדם המתכונת? גם אני ניגש השנה למכניקה והמתכונת עוד שלושה שבועות..
|
שנה הבאה אני ניגשת לפיסיקה.
|
וואלה עוד מעט אני חוזר ללמוד את זה אחרי שסיימתי עם הדבר הזה בבצפר :p
רק ש"קצת" יותר קשה :) באונב'.. |
פאניק .. לא ראיתי שהוספת אותי לאיסיקיו .. תשלח לי הודעה..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ