![]() |
כמה קילו שרירים אתם עולים בשנה?
אם אני עובד לפי מסה ואז חיטוב, כמה לצפות לעלות? (אחרי החיטוב)
ואם אני עובד עלייה נקייה, לכמה לצפות? |
תלוי, למתאמן ממוצעה זה 500 גרם שריר לחודש בלי חומרים(חוקיים) אם זה עם חלבון קריאטין ועוד אז יש מצב ליותר
בדרך כלל אחרי החיטוב עולים מהר גם אם זה עליה נקייה(גם שתדע אין כזה דבר עליה נקייה אבל זה כבר סיפור אחר) |
בממוצע אתה יכול להגיע ל 200-500גרם שריר בחודש.
תלוי בגנטיקה שלך,בתזונה,באימונים אבל אי אפשר לעבור 500גרם שריר בחודש. בקשר לשנה-תלוי מה אתה מחשיב שנה 12חודשים? או 8? אפשר לעלות בשנה (חורף) סביב ה 2קילו שריר ואז עושים חיטוב וגם בחיטוב תלוי איך אתה עושה אותו.. |
ציטוט:
אם אתה הולך לפי הספר מתאמן חזק אוכל נכון והכל.. בלי חיטוב ב 12 חודשי מאסה אני חושב שאפשר להגיע גם בלי חומרים ל 5 קילו שריר שזה מכובד מאוד |
ציטוט:
קיץ-4חודש. |
אתם לא צודקים..אני בשנה הראשנה לאימונים לא שמרתי על תזונה נכונה והעלתי 10 קילו ..אם תגידו שזה לא הכל שריר אז נגיד 8 קילו שריר..אבל זה בלי שמירה על תזונה וידע אפסי...
|
ציטוט:
אפשר בהחלט לעלות יותר מ2 קילו שריר, אחד שעושה מסה כמו שצריך... אבל כמו שצריך. |
זה תלוי ברמת המתאמן ובאחוז שומן שלו.
מתאמן ממוצע יעלה כ300 גרם שריר בחודש. מתאמן מתחיל יעלה ביותר שריר ופחות שומן. מישהו שעל אחוז שומן נמוך יעלה יותר שריר ופחות שומן. |
חבר'ה לעלות 500ג' שריר בחודש זה גנטיקה אלוהית, תהיו בטוחים שמאוד קשה להגיע ל500ג' שריר בחודש.
לרוב זה 200-300 ג' שריר לחודש. |
אני העלתי רק שריר בערך15 קילו בשנתיים ועליתי רק באחוז שומן 1 בערך
|
6-7
|
עלייה נקייה של קילו וחצי בחודש.. זה בטח אומר 600-700 גרם שריר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זהו לא הבנתי איך הוא עשה את זה
אבל אם אני אוכל פחות קלוריות ממה שאני מוציא (נגיד 1,800) ומקפיד כל 3 שעות 30 גרם חלבון עדיין אני יעלה בקצת שומן? משהו שיוכלו לראות בכלל? |
ציטוט:
אני בשנה עליתי 9 סנטים היקף יד..... ציטוט:
---------- יש עלייה נקיה, הולכים לוינגייט עושים בדיקה שעולה 1000 שח, שם אתם מגלים תתחזוקה היומית שלכם אחרי זה משלמים עוד 1000 שח על חישוב תפריט מדוייק של 100-300 מעל התחזוקה היומית והופלה עולים נקי |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומהניסיון שלי עשיתי דיאטה של 1,000 קלוריות ליום (בחופש גדול האחרון) והלכתי לחדר כושר ואמנם התחזקתי לאט (מאוד לאט כי זה גם היתה דיאטה בלי פחממות אז לא היה לי כוח) אבל התחזקתי |
ציטוט:
אני בלי פחמימות עושה RM6 רואה באנגים אחרי הסט אבל נניח התחזקת, לא גדלת...ואם גדלת זה היה תחילת האימונים שלך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ