![]() |
שאלה בקשר לגדנ"ע צלילה שייטת 13 - קצת דחוף
חברים יש לי גדנ"ע צלילה של השייטת יום ראשון הזה .
עכשיו רציתי לדעת תוכן מה עושים שם ? אם עושים בר אור ? מדסים ? מה התוצאות שצריך לעעשות ... פחות או יותר מידע כללי , אני בוחר אם מי להיות בחדר ? או שמשבצים אותי ... יש פה מישהו שהולך לזה בתאריך הספציפי הזה ? המון בהצלחה לכל השפיצים שמנסים . |
הייתי אמור ללכת ביום ראשון הזה,דחיתי בגלל הבגרות במתמטיקה.
בכל אופן כשאתה חוזר אני אשמח אם תכתוב פה מה הולך שם באמת..חוויות פרטים וכו' תהנה |
בכיף אחי , מאיפה אתה ??
אני חוזר ב17 סמוך עליי שאני אפתח נושא שאלות-תשובות ואני יעזור לך להגיע הכי מוכן שאפשר . יש לך קצת מידע שקראת או משהו ? הרצתי הרבה חיפושים ועל הגדנע אין כל כך מידע , יש בעיקר על הגיבוש . בכל זאת אם יש פה מישהו שכן היה בגדנע צלילה ובא לו לפרט קצת זה יעזור. |
אני משוהם,כעקרון אתה עם אנשים מהשייטת שם(מדריך אותך) כל יום אתה צולל כחלק מהקורס צלילה,אין ממש תיזוזים וכדומה,זה לא גיבוש,זה לא קשה ולא מעיפים מישהו משם כי הוא לא בכושר.
זה מה שאני יודע פחות או יותר |
גם אני ושני חברים אמורים היינו להיות, אבל דחינו ל27 (כי יש להם את הבגרות).
בכל מקרה - המטרה זה לא לסנן אנשים ממש או להוות גיבוש .. בשביל זה יש את הגיבוש שמגיע כמה שבועות אחרי הגדנ"ע, באופן כללי - המטרה של הגדנ"ע היא להרעיל אנשים לשייטת ו.. פשוט כמשמעו .. - לגרום להם להנות :) מישהו באמת אמר לי שיש מצב שיעשו לנו בר אור שם, אבל - נשמע לי הזוי. בכל מקרה - אתה יכול למצוא באינטרנט טבלאות של תוצאות בבראור. ככל הזכור לי, מצטיין בגברים זה 85+ כפיפות בטן, 80+ שכיבות סמיכה ו6:48- בריצת 2000. |
אמרו לי זה הדבר שהכי מרעיל בנוגע לשייטת, פוגשים אנשים עושים קצת תחרויות משהו בכלל לא רציני סך הכל גדנע אבל תנסה להשקיע כדי שיקחו אותך לגיבוש...
עשית כבר צו ראשון? |
ציטוט:
זהו? אתה רציני? הייתי יכול להיות מצטיין!:eek: |
תגיד אתה רציני ? זה קשה רצח ..
.85 בטן זה אפשרי להגיע , 80 שכיבות סמיכה זה כבר קשה אחושילינג וכנ"ל הריצת 2000 , נראה לי קצת הזוי שזה הדרישות כדי לעבור גיבוש . בכל אופן כן אני מוותר על הבגרות במתמטיקה כי זה מועד ב' .. וואלה תודה על העזרה חברים |
ציטוט:
והריצת 2000 זה גם בכלל לא קשה, זה משתפר מאוד מהר, 6:48 אגב זה מקום ראשון כדי לעבור לא? וזה בבר אור לא? הגיבוש עצמו חחחחחחחחחח ריצת 2000... שם הריצות זה ריצות מתחלקות לצוותים. ממה שהבנתי זה 4 אלונקות לכל אלונקה 4 מתגבשים וזה ממש לא 2000, זה ריצות שם של 4-5 ק"מ, ואחר-כך בחזרה חחחחחחחחחחחחחחחחח ככה קראתי מאיזה אחד שסיפר |
גם לי יש ב27..
jonathan אם אני זוכר נכון היית איתך במיונים |
בר אור לא אומר כמעט שום דבר,סה"כ זה נועד כדי למיין את הצוותים.תאמינו לי שכדי להיות שייט לא חייב לרוץ 2000 בזמן מטורף של 6:48.
אני ארחיב יותר אחר כך,אני חייב לעוף. |
למיין צוותים ?
וואלה אחי נסה לפרט על זה כמה שיותר זה יהיה נחמד |
ומתי הבר אור ? בגדנ"ע או בגיבוש ?
|
רגע בר אור זה בכלל ביום סיירות כשמתחלקים לקבוצות חח
|
ציטוט:
אני ב27.. |
הגדנע צריך להתאמץ
אבל הגיבוש זה פשוט אונס אכזרי, הטירונות קרנבל (עם הנחל) האימון מתקדם משתין על הגיבוש בקשת, אונסים לך את החיים ברמות אכזריות בהצלחה |
רגע אבל מבחינת הבר אור ? לנסות להשקיע ממש כדי לקבל תוצאה טובה ? או לעשות תוצאה סבבה סבירה כזאת כדי שלא ישימו אותי עם הסוסים שבסוסים בגיבוש ?
|
ציטוט:
לא יעשו קבוצה של כולם חזקים, יעשו קבוצה של חלק חזקים חלק חלשים וחלק בינוניים. |
אהה סבבה גבר תודה :)
יאללה חבר'ה אם יש פה אנשים שמחר באים לשם שיהיה לכם המון בהצלחה , נראה אתכם ושבת שלום |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ